Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Kahvaltı
1 kase müsli/light süt

Ara 1
2 avuç sarı leblebi

Akşam
Evdekiler balık yiyor benim Canım çekmedi hiç. Lavaş tostu yaptım light kaşar ile :)
image.jpg

2. Ara öğünüm
1 minik top haşlanmış patatesle yine küçücük biber dolma.(serçe parmak büyüklüğünde)
1 şekersiz tadelle. 87 kcal ve kurtarıcım.

Akşam sporu

1 mil Leslie ile yürüyüş
Özlemişim ya. Eliptik bisiklet yapmaya isteğim yok bu aralar. Biraz Leslie takılayım vaktime göre ayarlarım.
B BitterCikom Canım sana da öneririm. 1 mil sadece 15 dk. Hem hiç sıkılmıyorsun, çok basit :)

Günaydınlaaaarrrrr

Sabah sporum
* Pilates streching day 10 dk(tabi bu beni keser mi dinlenme falan anlamam hemen ardındannnn....,")
* Leslie 3 mil 47 dk
* 55 squat
Toplam:1 saat. Ayrıca Bugün hafif bir yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.

Kahvaltı
1 dilim light peynir
2 dilim domates
Çeyrek omlet
Kızarmış tam buğday ekmeği üzerine yerfıstığı ezmesi ve muz

Enfes bir kahvaltı, enfes bir gün :KK36:

Yediklerimi boşver günlük :KK70:
Spor
Blogilaties october 10 (yarısı anca)
Leslie 1 mil yürüyüş
6 km yürüyüş 10000 adım

Pilates sıktı bugün havamda değildim.
Tatlı, abur cubur kaçamağı yok.
Haftasonu biraz relax oluyorum son zamanlarda dışarı falan çıkınca işte. Yine de iyiyim :KK73:

Spor:
45 dk
Pilates day 11
Arm exercises

Bugün kahvaltıda oopsie üzerine light kaşar sosis fırına verip yedim :))). Yanına bol domates bir de çok az çokokrem malum regl dönemi :))))

Ara öğün olarak 1 kase K-flex

Oopsiemin fotosunu çekemeden yemişler :/ hem de fırında dikdörtgen şeklinde yapmıştım pizza gibi kesip yedik.

Eveeeet ölçülerimi aldım ve 13 saatten sonra Callaneticse son veriyorum! Tamam çok etkili, müthiş ama kalça kaybetmek istemiyorum ben daha fazla :KK70:

İşte müthiş ilerlemem:

Mart ayı ölçülerim

Kilo: 54 Bel: 70 Göbek: 85 Kalça: 92 Basen:90 Sağ basen: 58 Sol basen: 55

3 Ağustos 2015

Kilo: 51.4 Bel: 65 Göbek: 77 Kalça: 90 Basen: 83 Sağ basen: 52 Sol basen: 51

6 Ekim 2015

Kilo: 50 Bel: 61 Göbek: 72 Kalça: 87 Basen: 83 Sağ basen: 50 Sol basen: 49

Allahım bir 47 kilo olmak ne kadar zormuş ya aylardır uğraş veriyorum :) mart ayından temmuz sonuna kadar hiç uğraşmadım yedim içtim 3 kilo verdim. Uğraşınca veremiyorum :KK70: ama ölçülerimdeki ilerleme çok iyi bir kez daha kiloya takılmamak gerektiğini anladım. Bundan sonra kış geldiğinden yürüyüş azalacağı için pilates+eliptik bisikletle devam ediyorum. kalçaya ve göbeğe yoğunlaşacağım bir süre. Bacaklar zaten pilatesle şekilleniyor ve sıkılaşıyor. Ay Mutlu muyum ne :)))
Masallah canım nasil inceldin bu kadar özellikle baseni nasil erittin

Masallah canım nasil inceldin bu kadar özellikle baseni nasil erittin

Tatlım öncelikle yediklerime özeniyorum çok abartmıyorum, bazen fazla fazla yediğim bile oluyor ama ertesi gün mutlaka telafi ediyorum. Şekeri hayatımdan çıkardım, sadece bitter çikolataya izin var. Çok ama çok nadir şeker tüketiyorum. Pilates yapıyorum ki en etkilisi bu oldu. Her gün mutlaka 1 saat spor yapıyorum. Bazen sabah-akşam spor yapıyorum. Sürekli kalça çalıştım dolaylı olarak baseni de çalıştırıyor. Yani sürekli hareket halindeyim.

Canım 1 aylik program bitirip tekrar mi başladın? Cm bazinda incelmen ne oldu bir umut olsa da sıkı sıkıya sarilabilsem spora
Canim yanlarinda yazdigi sayi kadar mi yapiyoruz 5 tane filan mi yani

Canım şuan 6-7 cm incelme var basenlerimde, sadece 2 kilo anca verdim. Bak ben çok sıkı spor yapıyorum. Kesinlikle ihmal etmiyorum. Haftada 1 gün mola var, mola günü bile yapıyorum düşün :) eğer vaktin ve imkanın varsa düzenli spor yap derim ben. Basenler başka türlü gitmiyor. Ben pilatesle 2016 ya basensiz gireceğime inanıyorum. 1-2 ay devamlı yapınca müthiş etkisini göreceksin. Takip ettiğim pilates programı Blogilaties. Beginner programı ile başlamıştım, şimdi aylık programındayım. Hergün ayrı bir bölgeye odaklanıyor, videolar da uzun değil.

Bu hareketleri orada belirtilen sayı kadar yapıyoruz. Gün gün sayısı artıyor. Ben 1 ay bitikten sonra kendim kafama göre en az 20'şer kez yapmaya devam ettim. Sonuç bu :) kararlı ol,azimli ol ve sporu bırakma.

Canım şuan 6-7 cm incelme var basenlerimde, sadece 2 kilo anca verdim. Bak ben çok sıkı spor yapıyorum. Kesinlikle ihmal etmiyorum. Haftada 1 gün mola var, mola günü bile yapıyorum düşün :) eğer vaktin ve imkanın varsa düzenli spor yap derim ben. Basenler başka türlü gitmiyor. Ben pilatesle 2016 ya basensiz gireceğime inanıyorum. 1-2 ay devamlı yapınca müthiş etkisini göreceksin. Takip ettiğim pilates programı Blogilaties. Beginner programı ile başlamıştım, şimdi aylık programındayım. Hergün ayrı bir bölgeye odaklanıyor, videolar da uzun değil.

Bu hareketleri orada belirtilen sayı kadar yapıyoruz. Gün gün sayısı artıyor. Ben 1 ay bitikten sonra kendim kafama göre en az 20'şer kez yapmaya devam ettim. Sonuç bu :) kararlı ol,azimli ol ve sporu bırakma.
Tamam canım gonderdigin programa basliycam inşallah gorurum faydasini suan kac cm basenin

Tamam canım gonderdigin programa basliycam inşallah gorurum faydasini suan kac cm basenin

Basenim Mart ayında 90 dı şimdi 83.
Sağ basen 58 den 50 ye, sol basen 55 den 49 a indi. Mart ayından önce daha fazlaydı. 5-6 ayda verdiğim ve koruduğum kiloların yarısını almıştım çünkü ama sporla kısa sürede toparladım :) basen en zor incelen bölge. O yüzden pes etme. Kimse bir anda incecik olmuyor. Hem maalesef biraz genetik unsurlarda etkili.

Basenim Mart ayında 90 dı şimdi 83.
Sağ basen 58 den 50 ye, sol basen 55 den 49 a indi. Mart ayından önce daha fazlaydı. 5-6 ayda verdiğim ve koruduğum kiloların yarısını almıştım çünkü ama sporla kısa sürede toparladım :) basen en zor incelen bölge. O yüzden pes etme. Kimse bir anda incecik olmuyor. Hem maalesef biraz genetik unsurlarda etkili.
Masallah çok güzel incelmissin canim beslenme programin nasıl

Masallah çok güzel incelmissin canim beslenme programin nasıl

2 ana 2 ara öğün yapıyorum. Özel bir diyet programım yok. Tek amacım sağlıklı beslenmek. Amacım Şeker, fast food, hamurişinden uzak durmak. Bol bol sebze tüketiyorum. Dışarıda olduğumda hafif şeyler seçmeye çalışıyorum. Döner, lahmacun, hamburger, ağır tatlılar kesinlikle yok. Çok çok çok nadir o da ödülüm olsun diye. Yağsız, unsuz veya kepekli,buğday unlu tarifler deniyorum mesela kek gibi, ekmek gibi. 9 kilonun 6 sı gitti, son 3 bakalım. Son kilolar zor gidiyor.

Spor:
45 dk
Pilates day 11
Arm exercises

Bugün kahvaltıda oopsie üzerine light kaşar sosis fırına verip yedim :))). Yanına bol domates bir de çok az çokokrem malum regl dönemi :))))

Ara öğün olarak 1 kase K-flex

Oopsiemin fotosunu çekemeden yemişler :/ hem de fırında dikdörtgen şeklinde yapmıştım pizza gibi kesip yedik.

Kuzucum günaydın.

Çok sevindim oopsiyi denemene ve beğenmene :) Çok sevimliler bide, afiyet olsun.:KK36:

Gerçekten beslenme ve spor konusunda idolsün. İrade azim takdire şayan maşallah. :nazar: İnstagram kullanıyor musun bilmiyorum ama fat_degil_fit isimli bir kullanıcı var, incelemeni öneririm. :)​

Kuzucum günaydın.

Çok sevindim oopsiyi denemene ve beğenmene :) Çok sevimliler bide, afiyet olsun.:KK36:

Gerçekten beslenme ve spor konusunda idolsün. İrade azim takdire şayan maşallah. :nazar: İnstagram kullanıyor musun bilmiyorum ama fat_degil_fit isimli bir kullanıcı var, incelemeni öneririm. :)​
Canım benim günaydın.
Beni güzel motive ettin yine :KK200:
:anneadayı:
İnstagram sevgilim sebebiyle aktif olarak kullanmıyorum yani paylaşımım yok ama bol bol diyet/egzersiz sayfası takibe aldım. Aslında kendi günlüğündeki oluşturmak istiyorum ama önce izin koparmam gerek :KK70: inceleyeceğim Canım :KK68:

Bu arada Kahvaltım:

*Sandviç ekmeği arasına 1 dilim light kaşar ve salam
Tavada kaşar eriyene kadar ısıttım, güzel oldu, tost gibi ezilmesini sevmiyorum sandviç ekmeğinin.
* Bol bol domates
* 1 tk fıstık ezmesi
* beşi bir yerde çay

Canım benim günaydın.
Beni güzel motive ettin yine :KK200:
:anneadayı:
İnstagram sevgilim sebebiyle aktif olarak kullanmıyorum yani paylaşımım yok ama bol bol diyet/egzersiz sayfası takibe aldım. Aslında kendi günlüğündeki oluşturmak istiyorum ama önce izin koparmam gerek :KK70: inceleyeceğim Canım :KK68:

Bu arada Kahvaltım:

*Sandviç ekmeği arasına 1 dilim light kaşar ve salam
Tavada kaşar eriyene kadar ısıttım, güzel oldu, tost gibi ezilmesini sevmiyorum sandviç ekmeğinin.
* Bol bol domates
* 1 tk fıstık ezmesi
* beşi bir yerde çay

Canım ben de bir hesap açtım ancak paylaşımsız olarak sağlıklı beslenme ve çeyiz hesaplarını takip ediyorum. :KK70:
Ben de günlük olarak kullansam mı dedim ama zaten burası var, zaman kaybı olur dedim açıkcası o yüzden girişmedim. :)

Afiyet olsun, kahvaltı çok güzel. Acıktım bak gidip öğle yemeği yiyeyim bari :))

X