Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Bende yine sporumu yapamadim desem sasirmazsiniz galiba... Geç yattim sabah'da uyanamadim, ise zar zo geldim :s Nolacak bu halimmm...

Yememde bi sorun yok çok sukur

5 gibi bir mandalina yemisdim,
Aksa'da ymeek yemedim, bir salkim uzum yedimm

Gün öyle kapandii...

Bu sabah'da :
1 yumurta
Beyaz peynir
Kasar
1 domates
1 dilim ekmek
Yarim sekerli kahve

Hafta içi yememde bir sorun olmuor, ama su spor isi varyaaa, fena zorluyor beni...
Vernalagnia Vernalagnia 'nin dedigi gibi, sabah spor için kalkamiyorum, aksam'a günlük hazirliklarimi yapmaya anca yetiyor gücüm ...
çok sinir bozucuuuuuuuuu

Bende yine sporumu yapamadim desem sasirmazsiniz galiba... Geç yattim sabah'da uyanamadim, ise zar zo geldim :s Nolacak bu halimmm...

Yememde bi sorun yok çok sukur

5 gibi bir mandalina yemisdim,
Aksa'da ymeek yemedim, bir salkim uzum yedimm

Gün öyle kapandii...

Bu sabah'da :
1 yumurta
Beyaz peynir
Kasar
1 domates
1 dilim ekmek
Yarim sekerli kahve

Hafta içi yememde bir sorun olmuor, ama su spor isi varyaaa, fena zorluyor beni...
Vernalagnia Vernalagnia 'nin dedigi gibi, sabah spor için kalkamiyorum, aksam'a günlük hazirliklarimi yapmaya anca yetiyor gücüm ...
çok sinir bozucuuuuuuuuu

Süpersin kuzu, kahvaltı on numara :)

Valla dün gittim eve yarım saat dinlenip yarım yamalak da olsa yaptım sporu. Hiç yapmamaktan iyidir dedim. Bu sabah uyandım ama yapmadım :/ Hazır hissetmiyorum galiba :KK70: İşten sonra yemeğe kadar yapmak mantıklı oluyor, yoksa yemekten sonra hayatta yapamam zaten bi kaç saat geçmeli e o zaman da geç oluyor. En ideali sabah, ama onu oturtmak o kadar da kolay olmayacak. :)

Süpersin kuzu, kahvaltı on numara :)

Valla dün gittim eve yarım saat dinlenip yarım yamalak da olsa yaptım sporu. Hiç yapmamaktan iyidir dedim. Bu sabah uyandım ama yapmadım :/ Hazır hissetmiyorum galiba :KK70: İşten sonra yemeğe kadar yapmak mantıklı oluyor, yoksa yemekten sonra hayatta yapamam zaten bi kaç saat geçmeli e o zaman da geç oluyor. En ideali sabah, ama onu oturtmak o kadar da kolay olmayacak. :)

Aynen, o systemi oturtmak biraz zaman alicaga benziyor :s
Bazen diyorum ise gitmiyeim sporumu yapayim :KK70:

Hey hey heey,

Ogle yemeginden donuyorum kizlaar:
Tavuk beyazi
Domatesli sos
1 dilim ekmek
Karisik salata: brokoli, seker pancari, yesil mercimek, kereviz

Veeee

Bu kadar! :)

Is günlerimde yeme isi tamamdir galibaa, bi suredir boyle devam ediyorum, aliskanliklarima girmis sayiyorum artikk :)

B BitterCikom yine müthişsin. Sporun düzenli olsun hergün olmasa da olur. Ama yapmak için elinden geleni yap. :)
Kızlaar acil işim çıktı dışardayım ve sabahtan beri bir şey yemedim. Dün çok hafif bir tatlı yapmıştım tabi şeker var içinde ama uzun süredir şeker tüketmiyorum. Sanırım gidince yemek yerine onu yiycem Haha:)))

B BitterCikom yine müthişsin. Sporun düzenli olsun hergün olmasa da olur. Ama yapmak için elinden geleni yap. :)
Kızlaar acil işim çıktı dışardayım ve sabahtan beri bir şey yemedim. Dün çok hafif bir tatlı yapmıştım tabi şeker var içinde ama uzun süredir şeker tüketmiyorum. Sanırım gidince yemek yerine onu yiycem Haha:)))

Ooooh hak ettin bencede! Afiyet bal seker olsuun, anin tadini cikart :)

Eveet bugün 5 km yürüdüm. Akşama yine spor var :))

Akşam yemeğim
2-3 parça brokoli
peynirli börek
Tatlımdan da yine ufak. 4-5 çatalda bitti :)

Yeter aman :) yiyesim yok bugün olsa dünyaları yerdim o açlıkla :)

Eveeeet ölçülerimi aldım ve 13 saatten sonra Callaneticse son veriyorum! Tamam çok etkili, müthiş ama kalça kaybetmek istemiyorum ben daha fazla :KK70:

İşte müthiş ilerlemem:

Mart ayı ölçülerim

Kilo: 54 Bel: 70 Göbek: 85 Kalça: 92 Basen:90 Sağ basen: 58 Sol basen: 55

3 Ağustos 2015

Kilo: 51.4 Bel: 65 Göbek: 77 Kalça: 90 Basen: 83 Sağ basen: 52 Sol basen: 51

6 Ekim 2015

Kilo: 50 Bel: 61 Göbek: 72 Kalça: 87 Basen: 83 Sağ basen: 50 Sol basen: 49

Allahım bir 47 kilo olmak ne kadar zormuş ya aylardır uğraş veriyorum :) mart ayından temmuz sonuna kadar hiç uğraşmadım yedim içtim 3 kilo verdim. Uğraşınca veremiyorum :KK70: ama ölçülerimdeki ilerleme çok iyi bir kez daha kiloya takılmamak gerektiğini anladım. Bundan sonra kış geldiğinden yürüyüş azalacağı için pilates+eliptik bisikletle devam ediyorum. kalçaya ve göbeğe yoğunlaşacağım bir süre. Bacaklar zaten pilatesle şekilleniyor ve sıkılaşıyor. Ay Mutlu muyum ne :)))

Eveeeet ölçülerimi aldım ve 13 saatten sonra Callaneticse son veriyorum! Tamam çok etkili, müthiş ama kalça kaybetmek istemiyorum ben daha fazla :KK70:

İşte müthiş ilerlemem:

Mart ayı ölçülerim

3 Ağustos 2015

6 Ekim 2015

Allahım bir 47 kilo olmak ne kadar zormuş ya aylardır uğraş veriyorum :) mart ayından temmuz sonuna kadar hiç uğraşmadım yedim içtim 3 kilo verdim. Uğraşınca veremiyorum :KK70: ama ölçülerimdeki ilerleme çok iyi bir kez daha kiloya takılmamak gerektiğini anladım. Bundan sonra kış geldiğinden yürüyüş azalacağı için pilates+eliptik bisikletle devam ediyorum. kalçaya ve göbeğe yoğunlaşacağım bir süre. Bacaklar zaten pilatesle şekilleniyor ve sıkılaşıyor. Ay Mutlu muyum ne :)))
İdolsün ya:) ben ölçü konusuna girmeyeyim facia :)) bence de kiloya hiç takılma mükemmel çünkü ölçüler. Squata başla bence bir an önce, bir ay sonraki ölçüleri de bekliyorum ona göre :))

Göbek ölçüsüne bak Allahımmmm :KK70: kescem kendimi :KK70:

Mükemmel valla, senin sporla şekillendirme işi kalmış sadece :)

İdolsün ya:) ben ölçü konusuna girmeyeyim facia :)) bence de kiloya hiç takılma mükemmel çünkü ölçüler. Squata başla bence bir an önce, bir ay sonraki ölçüleri de bekliyorum ona göre :))

Göbek ölçüsüne bak Allahımmmm :KK70: kescem kendimi :KK70:

Mükemmel valla, senin sporla şekillendirme işi kalmış sadece :)

Ay evet kuzum bugün başlıyorum squat programına. Ölsem bitsem de bırakmayacağım! Bırakırsam :KK20:
Canımmmm eminim sen de gayet iyisindir, bu kadar sağlıklı beslenmeye inceltemeyeceğin bir göbek olamaz :KK48: Şöyle 2016 ya tam fit girsek süper olur demi yaaa :) inşallah hepimiz başarırızzzzzz :KK15: :KK200:

October 7 tamamdırrrr !
Kol ağırlıklıydı bugün. Aynı hareketler her videoda vardı nerdeyse. Killed my arms :KK70: kolumu tekrar incitmek istemediğimden son videoyu yapmadım. Onun yerine kalça hareketleri yaptım. Toplam: 33 dk
Bugün abartmıyorum, dışarıda olacağım, efor sarfedeceğim yani. Akşama da squat başlasınnnn :KK49:

İşte müthiş ilerlemem:

Mart ayı ölçülerim

3 Ağustos 2015

6 Ekim 2015

SUPERSIN !!
Gercekden senin adina sevindiim !!
90/60/90 ölcülerin var artik :KK66:

Bencede kiloya bu kadar takma, eminim görüntü olarak sen zaten 47 gosteriyosundur :KK66:
Masallah sana !

Gunaydin kizlaaar!!
Bugün haftanin son is gunu benim için, mutlu mutlu geldim is yerine :)

Dün aksam yemegini su sekilde atlattim:
3 tane kabak mücver
1 kase yogurt

Bu sabah'da
Annemin ellerinden 2 tane peynirli otlu kurabiye
1 domates
Yarim sekerli kahve

önumüzdeki 4 gün is yok benim için, bu günleri degerlendirip, spor adina biseyler yapmak istiyorum artik...
Her adimimi buraya aktaricam :)

Ay evet kuzum bugün başlıyorum squat programına. Ölsem bitsem de bırakmayacağım! Bırakırsam :KK20:
Canımmmm eminim sen de gayet iyisindir, bu kadar sağlıklı beslenmeye inceltemeyeceğin bir göbek olamaz :KK48: Şöyle 2016 ya tam fit girsek süper olur demi yaaa :) inşallah hepimiz başarırızzzzzz :KK15: :KK200:

2016'ya fit gireceğimiz konusunda kesinlikle bir şüphem yok zaten. :)
Börektir, tatlıdır zaten bu tür istekleri hep sabahtan gidersek hiç sorun kalmayacak. Afiyet bal şeker olsun. :KK68:

B BitterCikom ay valla kurabiyelerin kokusu burnuma gelmiş gibi hissettim. Sana da afiyet bal şeker olsun. :KK68: Sabah kahvaltıların çok iyi bu sıra maşallah. :nazar:

Ben geldiiiiimmmm :)

Mutluyum valla bugün. İyiki ölçmüşüm kendimi :KK70:
Öğlen dışardaydım, ağır şeyler yemeyim dedim işte dönerdir,pidedir. Etrafta başka alternatif yoktu. Ben de 1/4 simit ve 2 küçük kare karaköy böreği yedim. Akşama artık sağlıklı bir şeyler yemek gerek :)

Dünkü akşam yemeğim
Patlıcan yemeği
1 dilim ekmek

Akşamdan sonra kestane yedim ama kötüydü :/

Squat yapamadım ya çok üşendim :KK70: dün 5.2 km hızlı tempo yürüdüm. Hadi bakalım yeni bir güne merhaba dedik güzel olur inşallah :KK68:

X