Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Ara 1
1 armut

Akşam
Çorbadan 2-3 kaşık, salatadan bol bol yenildi. Tabak bitirilemedi ama sona çok yaklaşmıştım. Nohut çok sevdiğimden torpil geçtim ama geçmemem gerekiyormuş :KK70:
image.jpeg

2. Ara öğünüm bitter çikolata ve azıcık kaju olacak saat 8 itibariyle :))
Yalnız kimse demiyor bugün niye spor yapmadın diye :) regl döneminde yapamıyorum, çok ağır geçiyor. Ama squat mutlaka yapacağım ilerleyen saatlerde. Spora 3-4 gün mola !

Ara 1
1 armut

Akşam
Çorbadan 2-3 kaşık, salatadan bol bol yenildi. Tabak bitirilemedi ama sona çok yaklaşmıştım. Nohut çok sevdiğimden torpil geçtim ama geçmemem gerekiyormuş :KK70:
Eki Görüntüle 1655044

2. Ara öğünüm bitter çikolata ve azıcık kaju olacak saat 8 itibariyle :))
Yalnız kimse demiyor bugün niye spor yapmadın diye :) regl döneminde yapamıyorum, çok ağır geçiyor. Ama squat mutlaka yapacağım ilerleyen saatlerde. Spora 3-4 gün mola !
Ay ben resmen yapmışsın gibi kabul etmişim seni, gözüm o kadar alışmış yani düşün. :KK70:

Bende de regl dönemi ama şükür öyle ağrı yok ara ara yokluyor ama yaparım diye umuyorum sporu :)

Ay ben resmen yapmışsın gibi kabul etmişim seni, gözüm o kadar alışmış yani düşün. :KK70:

Bende de regl dönemi ama şükür öyle ağrı yok ara ara yokluyor ama yaparım diye umuyorum sporu :)
Haha ben de aynen böyle düşünmüştüm kuzum ruhun duymaz yani öyle bir gün :KK70: yarına falan biraz rahatlarsam Leslie ile yürüyüş yaparım belki o fazla zorlamaz :) yap yap bırakma cumartesi torture günü müthişti ya düşündükçe daha sıkı sarılıyorum spora :KK6:
Bu arada B BitterCikom Kayıp. Nerelerdesin bitterimiz????

Haha ben de aynen böyle düşünmüştüm kuzum ruhun duymaz yani öyle bir gün :KK70: yarına falan biraz rahatlarsam Leslie ile yürüyüş yaparım belki o fazla zorlamaz :) yap yap bırakma cumartesi torture günü müthişti ya düşündükçe daha sıkı sarılıyorum spora :KK6:
Bu arada B BitterCikom Kayıp. Nerelerdesin bitterimiz????

Yaa ben yapmadım tabi cumartesi, bu cumartesiye kısmetse :p İnsan yapabildikçe mutlu oluyor :)

B BitterCikom bitter tatil dedi, spor yapcam dedi, fırladı gitti o gazla sanırım :p :) Dön kuzu özledik :)

Gunaydinlar kizlaar !!

Kusura bakmayin buralara ugriyamadim geçen carsamba'dan beri. Ufak tefek sorunlarla mucadele ediyorum... Duzeldimi duzelmedimi henuz bilmiyorum ama moralim yavas yavas yerine geliyor en azindan...
Bu sureç'de çok yedigim günlerde oldu, az yedigim günlerde...
Sporumu ve yuruyusumu yaptim ama ne hikmetse :KK70:

Bugun evden calisiyorum, biraz islerimi duzene sokup, saporuma bakicam ...

Siz yine muhtesemsiniiz!! Takipdayim :KK66:

Gunaydinlar kizlaar !!

Kusura bakmayin buralara ugriyamadim geçen carsamba'dan beri. Ufak tefek sorunlarla mucadele ediyorum... Duzeldimi duzelmedimi henuz bilmiyorum ama moralim yavas yavas yerine geliyor en azindan...
Bu sureç'de çok yedigim günlerde oldu, az yedigim günlerde...
Sporumu ve yuruyusumu yaptim ama ne hikmetse :KK70:

Bugun evden calisiyorum, biraz islerimi duzene sokup, saporuma bakicam ...

Siz yine muhtesemsiniiz!! Takipdayim :KK66:

Günaydın canım. Zaman Zaman talihsizlikler oluyor hayatta maalesef. Umarım bütün sıkıntılarından tez Zamanda kurtulursun, umarım her şey düzelir. Her şey yoluna girer inşallah.
Ayrıca sporunu bırakmamış olman da çok güzel. Harikasın. Kendini iyi hisset öncelikle gerisi önemli değil. Her zaman buralardayız :KK68:

Bugün güne hurma detoksu yapacağım diye başladım ama her ne hikmetse vazgeçtim. Böyle bir dünyaları yiyesim geldi :KK70:

Kahvaltı
1 light üçgen peynir
1 adet Çiçek ekmeğin içerisine biber kızartması
Ekmeğin içini çıkardım. Bence enfes bir kahvaltı oldu :KK48: Aylardır kızartma tüketmiyorum. Bu da bana ödül olsun. Bu aralar ödüllerim çoğaldı mı ne :KK57: neyse spor benim kurtarıcım ne de olsa :KK71:

Ahaa bu çok güzelmiş ama?? Halk ekmekte mi satılıyor? :)
Evet kuzum Ankara Halk Ekmek üretiyor, burada her yerde var artık marketlerde bile. Başka şehirlerde var mı bilmiyorum. Çok güzel çeşit çeşit çikolata dolgulusu bile var. Yer fıstıklı,acılı mmm... Hem de 1 paket 100 kcal sadece :)

Evet kuzum Ankara Halk Ekmek üretiyor, burada her yerde var artık marketlerde bile. Başka şehirlerde var mı bilmiyorum. Çok güzel çeşit çeşit çikolata dolgulusu bile var. Yer fıstıklı,acılı mmm... Hem de 1 paket 100 kcal sadece :)

Ya cidden güzelmiş hee :) İstanbul Halk Ekmekte var mı bakayım sitesinde falan yazar belki :)

Günaydınlaaarrrrr
Bu aralar bir iştahlıyım sanki :KK48:
Kahvaltı
1 dilim light beyaz peynir
1 üçgen peynir
Bol domates
Yarım Ankara simidi

Ama iradesiyim neyseki :) artık tartıda 49 görmek istiyorummmmmm! Önümüzdeki hafta tartılma günü vereyim bakayım kendime :)

Ay inşallah vardır. Bayılırsın :)) :kk77:

Maalesef, ekmek cipsi diye bir şey var sadece :/

Günaydınlaaarrrrr
Bu aralar bir iştahlıyım sanki :KK48:
Kahvaltı
1 dilim light beyaz peynir
1 üçgen peynir
Bol domates
Yarım Ankara simidi

Ama iradesiyim neyseki :) artık tartıda 49 görmek istiyorummmmmm! Önümüzdeki hafta tartılma günü vereyim bakayım kendime :)

Bu iştahlı halin mi? :confused: Ben dünyaları yeme potansiyeline sahibim, senin iştah dediğin buysa. :KK70:

Ben de istiyorum 49u görmek 30 gün sonunda olur inşallah :)

Günaydinlar kizlaaar!!

Buralar bir sogudu bir sogudu sormayiin :)
Ama moralim yerine geliyor sanki yavas yavas...

Bu siralar tuaf besleniyorum biraz, acikmadigim icin ogun atlamalar, sonrasinda tatli isteklerim, biraz sacmaladim sanki...
Ama sporumu yaptim dün aksam, tam olmasada... Sondan bi onceki videonun yarisinda bilgisayarin sarji bitti ve kapandi, sonrada acmadim, nolacak benim bu usengecligim :KK70:
Yinede suan bacaklarim agriyor çok sukur :)
Birini yapsam biini yapmiyorum, bende anlayamadim gitti...

Aksama kardesimin israri uzerine japon lokantasina gidicem gibi gibii... Pek sevmiyorum, az yemis olurum :)

Hala 52 kilodayim, yani almadim bu çok guzel bisey ama vermedimde, ki bu amacim degil. Bu yuzden biraz daha dikkat edicem onumuzdeki gunlerde:
* Sporumu bu sekilde devam edicem, bi gün yapamazsam bile bir sonraki gün ne yapip edip yapicam
* Kahvaltilar saglam ve tok tutacak sekilde olcak
* Ogle yemeklerinde: ya ekmek, ya pilav, makarna... Ikisi bi degil. Tatli alinmicak
* Aksam yemekleri hafiiiiif hafiiiif, midemi kandirip sofradan kalkmam gerek. Bu soguk havalardada çorbanin en iyi seçim olacagini unutmamak

Ve tabi havalar soguk oldugu için, istahimin dahada bir açik oldugunu hissettigimden, sabahlari saglam giyinip cikmak, ve limon-zencefil karisimindan hregün bir bardak tuketmek. (3 gündür aksamlari içiyorum, ve hastalik belirtilerim vardi, yok oldular :) )

Biraz fazla konusdum ama kafamin içinide duzenlememe yardimci oldu :)

Maalesef, ekmek cipsi diye bir şey var sadece :/

Bu iştahlı halin mi? :confused: Ben dünyaları yeme potansiyeline sahibim, senin iştah dediğin buysa. :KK70:

Ben de istiyorum 49u görmek 30 gün sonunda olur inşallah :)

Hihihhihi dün akşam yaptığım kaçamağı buraya yazmaya utandım hatta fotosunu çektim ama ne yüzle koyacaksın dedim :KK70: onu görsen hak verirdin :mad:
Dün dünde kalsın ya aman :KK48:
Yaaaa üzüldüm olmamasına. O da Buna benziyordur belki dene istersen :) olmadı ben kargolayım Sana :KK70:cips kıtlığı var sanki. Ama çok güzel ya fırınlanmış yağsız daha ne olsunnnnn .
49 aşkına cips yiyorum İşte ben de. :-) Regl iken neden spor yapamaz ki insan ne cins biriyim yahu. Tartıya yansımasa bari :KK72:

Günaydinlar kizlaaar!!

Buralar bir sogudu bir sogudu sormayiin :)
Ama moralim yerine geliyor sanki yavas yavas...

Bu siralar tuaf besleniyorum biraz, acikmadigim icin ogun atlamalar, sonrasinda tatli isteklerim, biraz sacmaladim sanki...
Ama sporumu yaptim dün aksam, tam olmasada... Sondan bi onceki videonun yarisinda bilgisayarin sarji bitti ve kapandi, sonrada acmadim, nolacak benim bu usengecligim :KK70:
Yinede suan bacaklarim agriyor çok sukur :)
Birini yapsam biini yapmiyorum, bende anlayamadim gitti...

Aksama kardesimin israri uzerine japon lokantasina gidicem gibi gibii... Pek sevmiyorum, az yemis olurum :)

Hala 52 kilodayim, yani almadim bu çok guzel bisey ama vermedimde, ki bu amacim degil. Bu yuzden biraz daha dikkat edicem onumuzdeki gunlerde:
* Sporumu bu sekilde devam edicem, bi gün yapamazsam bile bir sonraki gün ne yapip edip yapicam
* Kahvaltilar saglam ve tok tutacak sekilde olcak
* Ogle yemeklerinde: ya ekmek, ya pilav, makarna... Ikisi bi degil. Tatli alinmicak
* Aksam yemekleri hafiiiiif hafiiiif, midemi kandirip sofradan kalkmam gerek. Bu soguk havalardada çorbanin en iyi seçim olacagini unutmamak

Ve tabi havalar soguk oldugu için, istahimin dahada bir açik oldugunu hissettigimden, sabahlari saglam giyinip cikmak, ve limon-zencefil karisimindan hregün bir bardak tuketmek. (3 gündür aksamlari içiyorum, ve hastalik belirtilerim vardi, yok oldular :) )

Biraz fazla konusdum ama kafamin içinide duzenlememe yardimci oldu :)

Canım benim hoş geldin ! :KK200:
Sıkı sıkı giyin, üşütme. Sana ihtiyacımız var burada sensiz olmuyor bilesin. İnsan kendini böyle kötü hissettiğinde tıpkı senin yaptığın gibi planlar yapmalı ki kafası dağılsın, kendine gelsin. Planlarını beğendim ve destekliyorum. :anneadayı:
Canını ne sıktı bilmiyorum buradan konuşması kolay belki ama inşallah daha da iyi olursun ve olacaksın da biliyorum. Kilo almışsın, vermişsin hiç mühim değil kafan iyi olsun yeter bir süre. Zaten sen bu süreci sağlık açısından iyi atlatmışsın. Buna sevindim.
Kendini iyi hissettiğin ve yazmak istediğin an tekrar paylaşımda bulunabilirsin. Unutma. Burası senin de topiğin :)
İstediğin kadar konuş seve seve dinlerim ben :KK15:

Canım benim hoş geldin ! :KK200:
Sıkı sıkı giyin, üşütme. Sana ihtiyacımız var burada sensiz olmuyor bilesin. İnsan kendini böyle kötü hissettiğinde tıpkı senin yaptığın gibi planlar yapmalı ki kafası dağılsın, kendine gelsin. Planlarını beğendim ve destekliyorum. :anneadayı:
Canını ne sıktı bilmiyorum buradan konuşması kolay belki ama inşallah daha da iyi olursun ve olacaksın da biliyorum. Kilo almışsın, vermişsin hiç mühim değil kafan iyi olsun yeter bir süre. Zaten sen bu süreci sağlık açısından iyi atlatmışsın. Buna sevindim.
Kendini iyi hissettiğin ve yazmak istediğin an tekrar paylaşımda bulunabilirsin. Unutma. Burası senin de topiğin :)
İstediğin kadar konuş seve seve dinlerim ben :KK15:

Cok saol kuzum benimm <3
Böyle güzel seyler okumakda insana iyi geliyor :)
Bende bu topigi dusunerek kendimi salmadim aylardir, çok iyi geliyor bana ve bir sekilde bana kenime deger vermem gerekdigini hatirlatiyor :)

Her gün yatmadan önce, kendime, bugün kendim için sunlari yaptim diebilmek istiyorum. Ve bunun içinde elimden geleni yapicam :KK73:

Ogle yemeginden donuyorummm

Kantinin kalorifer sistemi bozumus, bende mantomu almamisdim, tek kelimeyle DONDUM !!

Tek amacim hizla yeyip buroya donmekdi...
1 balik (limonlu)
4 y.k. pilav
Bezelye
Tursu

Sonrasinda bi 5dakika babyfoot oynadim.
Ve simdi kahvemi yudumluyorum...

Kendime kitap siparisi verdim kucuk hediye olarak, moralimi duzeltmek için birazcikda.
Su siralar tek istedigim, oturup evde tum gün kitap okumak... Ama iste, hayaller, gerçekler :)

Ogle yemeginden donuyorummm

Kantinin kalorifer sistemi bozumus, bende mantomu almamisdim, tek kelimeyle DONDUM !!

Tek amacim hizla yeyip buroya donmekdi...
1 balik (limonlu)
4 y.k. pilav
Bezelye
Tursu

Sonrasinda bi 5dakika babyfoot oynadim.
Ve simdi kahvemi yudumluyorum...

Kendime kitap siparisi verdim kucuk hediye olarak, moralimi duzeltmek için birazcikda.
Su siralar tek istedigim, oturup evde tum gün kitap okumak... Ama iste, hayaller, gerçekler :)

Afiyet bal şeker olsunnnn. Bu nedenle azıcık yiyip çıkmışsın hiç fena olmamış :KK70: ben geçenlerde öyle Birgün yaptım hatta 1 günde 3 kitap bitirdim. Müthişti! Ama çok sık bulamıyoruz öyle zamanları maalesef. Yine de dönüp baktığında ufak da olsa kendin için bir şeyler yapabildiğini görmek çok güzel :)

Ben de şimdi 1 tane bitter çikolata yedim hem de bol kalorisinden :KK70: dışarı çıkacağım akşam yemeği gecikecek, dedim bari bunu yiyim nasılsa öğlen yemeği yemiyorum :) e bide regl krizleri :)
10 dk eliptik bisiklet kullandım, azıcık minnacık yaktıysam iyi :)

X