• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Zayıf hamile kalan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikkurabiyem

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
711
615
303
İstanbul
Merhaba kızlar. 25 yaşındayım. 155 boyum ve 40 kilodayım. Benim gibi zayıf olup da hamile kalan var mı acaba. Bebek istiyorum ama zayıf olduğum için bir problem olur mu diye de korkuyorum. Kilo almayı deniyorum ama olmuyor galiba yapı meselesi. Çünkü annem anneannem falan da zayıflar. Benim gibi olanlar varsa yorum yaparlarsa çok mutlu olurum :))

Ben de bebek deniyorum ve 43 kiloyum inanılmaz korkuyorum olduğunda tutunamazsa diye :(

Zayıf olmayı bilmiyorum ama genelde kilolu olmak hamileliğe engel oluyor. Sağlığınız yerindeyse, kan değerleriniz normalse neden sorun olsun ki?

• Beğen
Reactions: H M
Merhaba kızlar. 25 yaşındayım. 155 boyum ve 40 kilodayım. Benim gibi zayıf olup da hamile kalan var mı acaba. Bebek istiyorum ama zayıf olduğum için bir problem olur mu diye de korkuyorum. Kilo almayı deniyorum ama olmuyor galiba yapı meselesi. Çünkü annem anneannem falan da zayıflar. Benim gibi olanlar varsa yorum yaparlarsa çok mutlu olurum :))
Boyuna göre kilon normal 155 boya 50 kilo toplu .60 kilo kilolu olurdu bence .
Zayıf değilsin derim

vücut kitle indeksi yapınca ideal kilonun altında çıkıyorum. herkes de zayıfsın falan diyor. moralimi bozuyorlar
Benimde ideal kilonun altında çıkıyor
Halbuki gerçekten gayet iyi durumdayim.
Bana da zayıf diyorlar çünkü Türk ırkı balık etli şişko kadın filan seviyor

Zayıf olmak sorun değil sağlıkli hamilelik için eğerki bir sağlık sorun yoksa zayıf olmak dışında kendimden biliyorum

Arkadaşım şuanda hamile. 155 boyu anca 40 kilo ile hamile kaldı. Yese bile kilo alamayan bi kızdı. Mart ayında doğum yapacak. Bebeği kocamann olmuş değerleri gayet yerinde. Hiçbir sıkıntı yaşamıyor. İçiniz rahat olsun nohut yutmuş solucan gibi olursunuz sizde. Çok hoş bir görüntü😂

Bende 159 45 civarıydım hep evlendim 47 oldum hamile kaldım. Çevremden gözlemlediğim kadarıyla zayıflar daha tombiş bebek doğuruyor gayette sağlıklı ilerliyor hamilelik. İnsanlara bakma sen doktorla görüş çok takıyorsan kafaya ama kiloyla sağlığın alakası yok. Eğer öyle olsa ben ölmüştüm :KK70: 2 gün önce yaptırdım kan testlerini değerler çok güzel dedi doktor. Hiçbir sıkıntı yaşamadım gerçi bekarken de aksine bünyem çok kuvvetlidir

Ben de 50 kiloyum değerler normalse kiloyla pek alakası yok diyorlar zayıf hamile kalan cok var

Bence kilo alamamak almaktan iyidir. Düşünsenize gebeliginizde bebeğiniz için rahat rahat beslenebiliceksiniz..üstelik gerçektende zayıf ve kilo alamayanlarin bebekleri daha tombul daha gelişmiş oluyor...galiba annenin yedigi doğrudan bebeğe yarıyor bu da çok güzel birşey...içiniz rahat olsun çevrem de çok var sizin gibi..

Ben iki yil once hastaneye kontrole gittigimizde sira beklerken bi kadinla tanistim oda hamileydi ayrintili uktrason icin sira bekliyorduk.o kadar cok zayifti ki .konusmaya basladik 2.cocuguna hamileymis hatta normal dogum yapmis.

Zayıflık hamileliğe engel değil kan değerlerin iyiyse sıkıntı olmaz bende 170 boy 52 ile hamile kaldım 12 kilo aldım şimdiye kadar ikiz gebeliğim ve bebisler tombiş kendime hiç kilo almamışım nerdeyse

Bi tanıdığım verem geçirdi baya kilo kaybetti sonrasında hamile kaldı çok zayıfken. Engel değil demekki

İlk cocuguma hamile kaldığımda şaka gibi ama 36 kiloydum o derece zayiftim 162 boyum var ve asla 40 üzerini görmemiştim bu yıla kadar benimde genetik bir şey bu ama çok şükür oğlum şuan 4 yaşına girmek üzere hamilelikte 20 kg aldım ve daha oğlumun kırkı çıkmadan ben 44 kiloya düştüm yani kendine dikkat edip düzenli beslendigin sürece Allah'ın izniyle bir şey olmaz

En uakininizdan kendi anneniz ve anneniz iyi birer ornek, zayiflar onlar da demissiniz. Siz dogdugunuza gore demek ki bir sey olmuyormus

Back
X