patatesin suyunu nasıl çıkarıyorsunuz?hazırlayan varmı aacaba?
Quellecim ne güzel okudum hepsini cesaretlendim simdi tadi kötü yazmissin benimde cesaretim kirildi vallahi.:1no2:
kizlaaarrrr bugün 36-38 olan bir etegimi rahatlikla giydim..
ya benim boyum 1.76,kilom 65 idi...lohusalikda cok tatli yemistim de38-40 beden arasinda giyiyordum...
bugün disari cikarken hic umudum olmadan denedim ve oldu..
ama hala tartilmamak da israrliyim 10.gün olmadan tartilmam
ya bu konunun altini cize cize söyleyeyimki unutulmasin...
ben spor,yedigime ictigime dikkat ederek ve bu karisimi icerek zayiflamaya calisiyorum...
daha önce de spor diyet cesitli caylar denedim ama sadece vücudumdaki sulari attim sanirim cünkü yeniden ayni kilolar geldi malesef...insallah bu sefer böyle olmaz...
kizlaaarrrr bugün 36-38 olan bir etegimi rahatlikla giydim..:teytey::sm_cool:
ya benim boyum 1.76,kilom 65 idi...lohusalikda cok tatli yemistim de38-40 beden arasinda giyiyordum...
bugün disari cikarken hic umudum olmadan denedim ve oldu..
ama hala tartilmamak da israrliyim 10.gün olmadan tartilmamÇok üzgünüm çoook
ya bu konunun altini cize cize söyleyeyimki unutulmasin...
ben spor,yedigime ictigime dikkat ederek ve bu karisimi icerek zayiflamaya calisiyorum...
daha önce de spor diyet cesitli caylar denedim ama sadece vücudumdaki sulari attim sanirim cünkü yeniden ayni kilolar geldi malesef...insallah bu sefer böyle olmaz...
merhaba kızlaaarra.s.
dün annem enginar dolması yapmıştıı fazlalık yapraklarınıda haşlamış suyunu içelim diyee karaciğere faydalı yaa o yüzdenn..bugün kahvaltıdan sonra 1 bardak içmiştim..saat 2 bucuk oldu hala acıkmadım ne oldu böylee diye düşünürken aklıma geldi enginar suyu içtim diyee..ama hiç bilgim olmadan içtim yanii..diyet takımıma yazdım böyle böyle içtim acıkmadım diyee,arkadaşımda buranın linkini verdi daha önce okumuş..haberim olmadan içtim kızlar ve cok tok tutuyor..sadece enginar suyu içtim ben amaa.s cücükcüm 10. gününü bekliyorum büyük bi sabırsızlıklaaa..tabi bu arada diyet te yapıyorsundur dimi?
yok cücük kendin çalıp kendin oynamıyorsun. Eminim bBenim gibi sonuçları heyecanla bekleyenler vardır :)). Gerçi itiraf ediyorum. Benim gibi tembel adam için patatesi rendele, ez, onun suyunu çıkar, bunun miligramını hesapla filan. Cidden zor işler ama belki hani durakladığım dönemde tak dedi canıma der ve yaparım diye düşünüyorum. Daha aktara gidip var mı sular bakmadım. Ama sonuçları beklemekteyim :). Sana kolay gelsin. Umarım tahmininden de çok kilo gitmiştir. Kaç gün kaldı tartıya?
3 gün kaldi
ben normalde sabah kalkar tartiya cikar tuvalete gidip tartiya cikar kahvalti yap tartiya cik vs vs tarti hastaligim oldu sanki bu sefer ilk defa dedim asla günü dolmadan tartiya cikmayacagim..cünkü eger ilerleme kaydedemedigimi görürsem birakirdim e tabi aldiklarimda cöpe..:))
bakalim nolacak:)
cok sevindim ya,burada kendim calip kendim oynuyorum gibi hissediyordum:)
evet canim ben diyetimi sporumu yapiyorum ve bu karisimi iciyorum...ben diyet ve spor yapmama ragmen kilo vermem durmustu yaklasik 3 hafta gram bile veremiyordum sinirim bozuluyordu,,,simdi tekrardan zayiflamaya basladigimi hissetmek bile güzel...
bu sular sadece zayiflamak icin degil aslinda saglik icin icilmeli ama nerdeee:))
10 günden sonra zaten en az 1 hafta ara vermeyi düsünüyorum...o bir haftada ne icerim onu arastiriyorum simdidensırnaşık şey(keten tohumu ile lahana suyu mu denesem napsaaamkafamçokkarıştı
formül icin cok tesekkürler canim,dm de hepsi var degilmi?bende diyete basladim yedigime dikkat ediyorum ama sporü düzenli yapamiyorum ama 2 haftada 3 kg gitti,boyum 155 ve suan 68kiloyum depresyomdayim,bende bol bol yesilcay iciyorum su pek icmedigimden su ihtiyacimi öyle karsiliyorum,ayin 11de kardesimin nisani var hemen yarin gidip malzemeyi alip baslamaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?