Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben bugün ankarada aktarlarda enginar suyu ve ısırgan otu suyu buldum.geri kalan malzemelerin suyunu ben evde yapıp onlara karıştırıp içsem olur mu acaba
Selam kızlar diyet söz konusu olunca bakmadan edemedim bende
ist da böyle bir yer görmedeim ben şanlsınız sanırım biz kaynatarak içiçez bu şeyi
umarım faydası olur ....
arkadaşlar ben enginar ve ısırgan otu suyunu sakaryada buldum.çiçekçilerin karşısındakinde.hostanın bitişiğinde olan.öyle çok pahalıda değil.yalnız bu ürünler sulandırıp içilenlerden.hani kekik suyu falan varya onun gibi.
bu suların bu şekilde olması sorun yaratır mı
canım günde 1 bardakmı içilecek sadece bundan?
ayrıca aç karnına tok karnına farkedermi ki?
ayrıca bunları n tan ölcüsü 1 bardak için nekadar olmalıki?
sonuç:ben bu konudan bişey anlamamışımkafamçokkarıştısırnaşık şey
canim neyi kaynatiyorsunuz:1shok:fisfisfis
isirgan otunu kaynatip suyunu cikaranlari duydum gerci ama digerleri kaynatilmiyor,
cig suyu iciliyor...
istanbulda aktarlarda inaniyorumki vardir..ablam mersinde bulmus aktardan...bir arkadasta ankaradan bulmus..bence istanbulda bulunabilme ihtimali daha yüksek...
ilk sayfada yazmistim ama bir daha yazayim:))
sabah ve aksam ac karnina yemeklerden yarim saat önce 1 bardak hazirlanip icilecek...günde iki bardak icilmis olacak yani...
15ml enginar suyu
15 ml isirgansuyu
50 ml patates suyu
60 ml domates suyu (karistirilip bir bardak oluyor) icilecek...
afiyet olsun yarasin insallah canim:)
arkadaşım. ben de dünden beri yazdıklarınızı okuyorum . zayıflamak istiyorum ve konu dikkatimi çekti. ısırgan ve enginar suyunu nette araştırdım . ikisinin de iştah açıcı özelliği olduğu yazıyordu. ben aktardan bulabilirsem uygulamayı düşünüyorum ama bilgileri okuduktan sonra kafam karıştı. bu konuda bana yardımcı olur musun arkadaşım.
bu dediklerini bulmak çok zor tr delülülülülülü
canim sanirim bulunur..dm,rossmann reformhaus larda bulunuyor...
enginarsuyu: artischokensaft
isirgansuyu: brennesselsaft
patates: kartoffelsaft
domates: tomatensaft
bunlari alip evde kendin karistirsan daha ucuza geliyor...