- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi yoruldum2015
-
funda cıcegının suyu. ben daha öncede bu su ile zayıflamıştım 78'den 58' e kadar dusmuştum. ama sonra ılac kullandım ve kilo artısı yaptı. sımdı yeniden başladım. yağların yakılmasını hızlandırıyor.
maydonoz suyunu bilmiyorum ama funda suyu satıkıyor aktarlarda yada alışverış merkezlerinde. dıyetisyenlerde yardımcı ürün olarak da tavsiye ediyorlar. günde üç defa ıcıyoruz. bir cay bardağının dörtte biri biktarınca dolduruyoruz, üzerini içme suyunu ekliyoruz. sabah, öğle ve akşamları yemeklerdn yarım saat kadar önce içebilirsiniz. faydasını daha önce gördüm. tavsiye kesinlikle ederim. tadı cok hos değl fundanın kokusu var aromatık. tıksındırıcı değildir.zaten faydasını tartıda gördükçe alışıyorsunuz.bi funda suyu tarifinizi alırız... bi de maydonoz suyu gibi mide bulandırmıyodur insallah yaa
evet var fakat ben cayını kullanmadım oyuzden bılemeyecegım etkisini ama suyu dersenız faydasını gördüm.benim 4 kilom kaldı gerçi ama. Bir deneyeyim bakalım. Sallama çayı filan var mı?
Nasl yapıyoruz. Kaynatıp suyunu mu içiyoruz?evet var fakat ben cayını kullanmadım oyuzden bılemeyecegım etkisini ama suyu dersenız faydasını gördüm.
hayır zaten şişede oluyor. çay bardağına söylediğim olcude dolduruyorsunuz üzerine içme susyunu dolduruyorsunuz ve bu işlemi her öğünden yarın saat kadar önce yapıyorsunuz bukadarcıkNasl yapıyoruz. Kaynatıp suyunu mu içiyoruz?
Pardon yukarıda yazmışsınız zaten.hayır zaten şişede oluyor. çay bardağına söylediğim olcude dolduruyorsunuz üzerine içme susyunu dolduruyorsunuz ve bu işlemi her öğünden yarın saat kadar önce yapıyorsunuz bukadarcık
rica ederim.Pardon yukarıda yazmışsınız zaten.
Ben de bir yıl içinde 59 küsürden 52 ye düştüm. Şimdi 52-53 dalgalanıyorum. Hedefim 2 kilo daha vermek. kendime yeni bir yeme alışkanlığı getirdim. şekerli unlu gıdaları büyük oranda keserek. eskiden çok sık yediğim patates kızartması vs kızartmalar, aburcubur, kola nerdeyse kestim. Normal kola 2 yıldır hiç içmedim. eskiden eşimle birer orta boy pizza yerdik. Şimdi hem pizzayı ince alıyoruz hem de bir orta boyu İkimiz yiyoruz. Veya günlük ekmek max 2-3 dilim yiyorum. yemekte patates veya pirinç makarna gibi karbonhidrat varsa ekmek yemiyorum. Bazen kahvaltıları tamamen ekmeksiz yapıyorum. proteinli yemeklere ağırlık veriyorum. Gibi gibi. Öneririm. Ve ayrıca oturduğun yerden olmuyor. Hem de kas kaybederken yağ kaybı daha az oluyor. Haftada birkaç gün 10-15 km yürüyüş veya 30-40 km bisiklet.
Evde de kendimce plates barfiksten ancak tutunma vs şeyler yapıyorum ara ara.
Hadi bakalım kolay gelsin.
hadi ya cidden mi :)) aydınlandım sağol.2 kilo için bu kadar çabaya gerek yok zaten
Bende içmiştim 1 sise bitirdim ama.nı fayda göremedim acaba sen.nasıl kullanıyorsunfunda cıcegının suyu. ben daha öncede bu su ile zayıflamıştım 78'den 58' e kadar dusmuştum. ama sonra ılac kullandım ve kilo artısı yaptı. sımdı yeniden başladım. yağların yakılmasını hızlandırıyor.
ewet kesik kesik okudum dikkat etmemişim alay edilecek veya gülünecek bişey göremedimhadi ya cidden mi :)) aydınlandım sağol.
eksik okumuşsun veya algılayamamışsın. kendime daha iyi bir yemek ve spor alışkanlığı getirdim dedim. 2 kilo için yırtınıyorum demedim.
ben uzun bır süreç kullandım ara vermeden altı yedi şişe bitirdim rahat.Ben
Bende içmiştim 1 sise bitirdim ama.nı fayda göremedim acaba sen.nasıl kullanıyorsun
Ben 10 dakika ip atlama ile başladim. Bu arada en az 10 bardak su içiyorum. Yemegi abartmamaya çalışıyorum. Birde tuzu azalttım. Herseyi yiyorum ama biraz daha az. Rejim işi bana göre degilnasil zayiflaycaksinz soyleyn bende yapiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?