• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflamak

funda cıcegının suyu. ben daha öncede bu su ile zayıflamıştım 78'den 58' e kadar dusmuştum. ama sonra ılac kullandım ve kilo artısı yaptı. sımdı yeniden başladım. yağların yakılmasını hızlandırıyor.
:KK34::KK34: benim 4 kilom kaldı gerçi ama. Bir deneyeyim bakalım. Sallama çayı filan var mı?

bi funda suyu tarifinizi alırız... bi de maydonoz suyu gibi mide bulandırmıyodur insallah yaa
maydonoz suyunu bilmiyorum ama funda suyu satıkıyor aktarlarda yada alışverış merkezlerinde. dıyetisyenlerde yardımcı ürün olarak da tavsiye ediyorlar. günde üç defa ıcıyoruz. bir cay bardağının dörtte biri biktarınca dolduruyoruz, üzerini içme suyunu ekliyoruz. sabah, öğle ve akşamları yemeklerdn yarım saat kadar önce içebilirsiniz. faydasını daha önce gördüm. tavsiye kesinlikle ederim. tadı cok hos değl fundanın kokusu var aromatık. tıksındırıcı değildir.zaten faydasını tartıda gördükçe alışıyorsunuz.

hayır zaten şişede oluyor. çay bardağına söylediğim olcude dolduruyorsunuz üzerine içme susyunu dolduruyorsunuz ve bu işlemi her öğünden yarın saat kadar önce yapıyorsunuz bukadarcık
Pardon yukarıda yazmışsınız zaten. :KK68:

Zayiflama topiklerinde daha cok destekci bulabilirsiniz, gruplara katilabilir, diyet gunlugu acabilirsiniz

Ben de bir yıl içinde 59 küsürden 52 ye düştüm. Şimdi 52-53 dalgalanıyorum. Hedefim 2 kilo daha vermek. kendime yeni bir yeme alışkanlığı getirdim. şekerli unlu gıdaları büyük oranda keserek. eskiden çok sık yediğim patates kızartması vs kızartmalar, aburcubur, kola nerdeyse kestim. Normal kola 2 yıldır hiç içmedim. eskiden eşimle birer orta boy pizza yerdik. Şimdi hem pizzayı ince alıyoruz hem de bir orta boyu İkimiz yiyoruz. Veya günlük ekmek max 2-3 dilim yiyorum. yemekte patates veya pirinç makarna gibi karbonhidrat varsa ekmek yemiyorum. Bazen kahvaltıları tamamen ekmeksiz yapıyorum. proteinli yemeklere ağırlık veriyorum. Gibi gibi. Öneririm. Ve ayrıca oturduğun yerden olmuyor. Hem de kas kaybederken yağ kaybı daha az oluyor. Haftada birkaç gün 10-15 km yürüyüş veya 30-40 km bisiklet.
Evde de kendimce plates barfiksten ancak tutunma vs şeyler yapıyorum ara ara.
Hadi bakalım kolay gelsin.

Ben de bir yıl içinde 59 küsürden 52 ye düştüm. Şimdi 52-53 dalgalanıyorum. Hedefim 2 kilo daha vermek. kendime yeni bir yeme alışkanlığı getirdim. şekerli unlu gıdaları büyük oranda keserek. eskiden çok sık yediğim patates kızartması vs kızartmalar, aburcubur, kola nerdeyse kestim. Normal kola 2 yıldır hiç içmedim. eskiden eşimle birer orta boy pizza yerdik. Şimdi hem pizzayı ince alıyoruz hem de bir orta boyu İkimiz yiyoruz. Veya günlük ekmek max 2-3 dilim yiyorum. yemekte patates veya pirinç makarna gibi karbonhidrat varsa ekmek yemiyorum. Bazen kahvaltıları tamamen ekmeksiz yapıyorum. proteinli yemeklere ağırlık veriyorum. Gibi gibi. Öneririm. Ve ayrıca oturduğun yerden olmuyor. Hem de kas kaybederken yağ kaybı daha az oluyor. Haftada birkaç gün 10-15 km yürüyüş veya 30-40 km bisiklet.
Evde de kendimce plates barfiksten ancak tutunma vs şeyler yapıyorum ara ara.
Hadi bakalım kolay gelsin.

2 kilo için bu kadar çabaya gerek yok zaten :KK51:

Ben
funda cıcegının suyu. ben daha öncede bu su ile zayıflamıştım 78'den 58' e kadar dusmuştum. ama sonra ılac kullandım ve kilo artısı yaptı. sımdı yeniden başladım. yağların yakılmasını hızlandırıyor.
Bende içmiştim 1 sise bitirdim ama.nı fayda göremedim acaba sen.nasıl kullanıyorsun

hadi ya cidden mi :)) aydınlandım sağol.
eksik okumuşsun veya algılayamamışsın. kendime daha iyi bir yemek ve spor alışkanlığı getirdim dedim. 2 kilo için yırtınıyorum demedim.
ewet kesik kesik okudum dikkat etmemişim alay edilecek veya gülünecek bişey göremedim :KK51:

Kızlar nabıyosunuz ne yıyosunuz ne içiyosunuz bende 52 felan olmuşumdur haftasonu yedım de yedım tartılmadım ama hıssedıyorum 48 olsam iyi bişey yemesem 2 gun gıder ama duzgun yapıyım tekrar almıyım ilk yemekte yardım edinnn

Kızlar bir hafta geçti ve ben iki kilo verdim. Doktorum bunun bir kilosu vücuttaki fazla suydu diyor. Yani bir kilo yağ yakmışım ama yinede mutlu hissediyorum. Ayrıca hiç özel bişey yapmadan kendimi zorlamadan kilo verebilmek çok güzel bir duygu. Şu diyeti bu diyeti yapacağım diye uğraşmıyorum. Özel doktorada gitmedim bildiğiniz devlet hastanesindeki diyetisyenden yardım aldım. Sizde bence bir gidin. En azinda doğru zannettigimiz yanlışları bile öğrenseniz kârdır. Birde gerçekten kişiye özel program yapiliyor. Bu da kesin sonuç

Kızlar bir hafta geçti ve ben iki kilo verdim. Doktorum bunun bir kilosu vücuttaki fazla suydu diyor. Yani bir kilo yağ yakmışım ama yinede mutlu hissediyorum. Ayrıca hiç özel bişey yapmadan kendimi zorlamadan kilo verebilmek çok güzel bir duygu. Şu diyeti bu diyeti yapacağım diye uğraşmıyorum. Özel doktorada gitmedim bildiğiniz devlet hastanesindeki diyetisyenden yardım aldım. Sizde bence bir gidin. En azinda doğru zannettigimiz yanlışları bile öğrenseniz kârdır. Birde gerçekten kişiye özel program yapiliyor. Bu da kesin sonuç

Back
X