ZATÜRE AŞISINDAN SONRA ATEŞ

Asidan sonra ates, halsizlik olabilir. Grip asisi olmustum ben onceden. Asidan sonra bir hafta resmen grip olmustum.

İyi de aşı zaten o hastalığın seyreltilmiş halinin vüçuda verilmesi oluyor.aşıdan sonra böyle şeyler yaşanması normal ki

Ben de zatürre aşısı yaptırdığım günün ertesi gün eklemlerim ağrıdı aşırı halsiz oldum.Hatta ben de kovid mi oldum diye yatak yorgan ayırdım.Çok şükür ertesi gün hiçbir şeyim kalmadı.Bekleyin geçerse aşının yan etkisidir.

65 yaş üzerine mutlaka önerilen bir aşı çünkü bu bakterilerin öldürme yüzdesi bu yaştan sonra çok artıyor zatürre,menenjit,solunum yolu enfeksiyonu..hatta şunu söyleyeyim size dünya sağlık örgütü verilerine göre aşıyla önlenebilir ölümlere en fazla pnömokoklar yani zatürre menenjit gibi durumlara sebep olabilen bakteriler sebep oluyor.yorgunluk türü yan etkilerin görüldüğünü de okumuştum.inşallah onlar da geçer en kısa sürede

Aşıdan ilaçtan her seyden kaçmak sart saglikli doğal beslenmek daha mantıklı elma sirkesi bal limon bol sarmisak soğan corekotu yağı pekmez .Paketli gidadan uzak durmak.Verilen ilaclar aşılar vb ne kadar olumlu etkili kim bunu kanıtlayabilir? Gecen sene Grip aşısı olan arkadasim viruse yakalandı nisan ayinda.

Nasil asi karsiti bi yorum, grip asisiyla covid ne alaka? Hangi dogal beslenmeden bahsediyorsunuz cin sarimsagini mi yesin halk yoksa sahte bali mi ya da karpuz cekirdegine seker katip satilan pekmezi mi tuketsinler?

Zatürre aşısını bilmiyorum ama hepatit ( bir çeşit daha aşı vardı hatırlamıyorum) çok kötü olmuştum.İlk başta üşüme geldi ama bütün vücudum titriyordu kriz filan geçiriyorum sandım sonra ateşim filan çok yükselmişti

Merhaba, aşıları yaptırmama hakkınız var mı acaba konuştunuz mu sağlık ocağıyla?
Yok, konuşmadım.
Bugüne kadar tüm zorunlu ve özel aşılar dahil yaptırdım ama bir anda pandemi ile ilkokul aşısı 3 sene önceye çekildi.
Aşı karşıtı değil bilakis destekçisiyim.

İzole yaşıyorum, çocuklarımı hiçbir tehlikeli yere götürmüyorum, kiminle görüşeceksek biz çocuklar olmadan açık alanda kısa süreli görüşüyoruz, eve kimseyi almadım ve gitmedik de aylardır.
Bu özverimi çöpe atıp sağlık ocağına şu süreçte gidip, çocuğun aşı olmasına gönlüm razı değil.
İlkokul aşısı ise en azından pandemi sonuna kadar bekleyebilir diye düşünüyorum.

Aşıdan kaçmak önlemden kaçmak demektir.gereksiz ilaç kullanımından tabii ki kaçılır.Paketli gıdadan da mümkün olduğunca uzuk durulsa iyi olur da aşının ilacın faydası yok ne demek ya? Kusura bakmayın da tam şarlatanların dediklerini demişsiniz.çiçek,çocuk felci nasıl yeryüzünden silindi sanıyorsunuz? Kuduz mesela tedavisi yok denilebilen ölüm oranı %100e yakın olan bi hastalık aşı sayesinde korunuyoruz siz kalkmış burada kim ispatlayabilir diyorsunuz? Bi tarafta şarlatanlar var bi tarafta bu bilimle ilgilenen insanlar var.siz tam şarlatanların dediğini diyorsunuz.ilaçların etkisini kim kanıtlayabilir diyorsunuz en barizinden arı sokmuş anaflaksiye girmiş bi hasta düşünün nefes alamıyor epinefrin verirseniz kurtulacak.vermeyelim de ölsün mü? İnsanlar o kadar mağdur oluyor ki sırf bazı ilaçlara ulaşamadığı için bir de sizin dediklerinize bakın.gerçekten çok üzücü.zaten aşı karşıtları falan çok artıyor.birileri kendi çıkarları için insanları kandırıyor ve insanlar da bu şarlatanlara inanıyor.aşı yaptırmak bireysel değil toplumsal bir sorumluluktur.

kendimiz bulup aşıyı herhangi bir yerde yaptırabiliyor muyuz ?

Ben 22 yaşındayım zatürre aşısı oldum 3 gündür gece ateş halsizlik sırt ağrısı baş ağrısı felaket bir durumdaydım iyi olmaya başladım bazı insanalrda yan etki yapabilio sürekli uyuma isteği falan büyün ters tepkiler oldu diyebilirim canını sıkma geçer

Merhabalar bende 41 yaşındayım dun oldum zatürre aşısı. Gece ve hala kolum ağrıyor. Ve bugün aşırı halsizim sanki ateşimde var. Kolumu kaldıracak halim yok. İnşallah aşının etkisidir, yoksa hastaneye bu haftav3 kere gittim geldim oralardan bisey kalmaktan korkuyorum.
Diger arkadaşların ne oldu acaba kaç güne geçti yada gerçekten aşının etkisimi bunlar bilen varsa yazarsa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…