- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi Merifettah
-
Benim annem ve babamda oldu annem de sadece asiri kol agrisi oldu gece uyuyamadim demisti. Birde aile sagligi merkezinde olan bi kac kisi gordum sorduklarinda sadece kol agrisi yapar demislerdi. Bence aile hekiminizle bir gorusun yada en yakin saglik merkezineBilen biri yok mu?
Nasil asi karsiti bi yorum, grip asisiyla covid ne alaka? Hangi dogal beslenmeden bahsediyorsunuz cin sarimsagini mi yesin halk yoksa sahte bali mi ya da karpuz cekirdegine seker katip satilan pekmezi mi tuketsinler?Aşıdan ilaçtan her seyden kaçmak sart saglikli doğal beslenmek daha mantıklı elma sirkesi bal limon bol sarmisak soğan corekotu yağı pekmez .Paketli gidadan uzak durmak.Verilen ilaclar aşılar vb ne kadar olumlu etkili kim bunu kanıtlayabilir? Gecen sene Grip aşısı olan arkadasim viruse yakalandı nisan ayinda.
Yok, konuşmadım.Merhaba, aşıları yaptırmama hakkınız var mı acaba konuştunuz mu sağlık ocağıyla?
Aşıdan kaçmak önlemden kaçmak demektir.gereksiz ilaç kullanımından tabii ki kaçılır.Paketli gıdadan da mümkün olduğunca uzuk durulsa iyi olur da aşının ilacın faydası yok ne demek ya? Kusura bakmayın da tam şarlatanların dediklerini demişsiniz.çiçek,çocuk felci nasıl yeryüzünden silindi sanıyorsunuz? Kuduz mesela tedavisi yok denilebilen ölüm oranı %100e yakın olan bi hastalık aşı sayesinde korunuyoruz siz kalkmış burada kim ispatlayabilir diyorsunuz? Bi tarafta şarlatanlar var bi tarafta bu bilimle ilgilenen insanlar var.siz tam şarlatanların dediğini diyorsunuz.ilaçların etkisini kim kanıtlayabilir diyorsunuz en barizinden arı sokmuş anaflaksiye girmiş bi hasta düşünün nefes alamıyor epinefrin verirseniz kurtulacak.vermeyelim de ölsün mü? İnsanlar o kadar mağdur oluyor ki sırf bazı ilaçlara ulaşamadığı için bir de sizin dediklerinize bakın.gerçekten çok üzücü.zaten aşı karşıtları falan çok artıyor.birileri kendi çıkarları için insanları kandırıyor ve insanlar da bu şarlatanlara inanıyor.aşı yaptırmak bireysel değil toplumsal bir sorumluluktur.Aşıdan ilaçtan her seyden kaçmak sart saglikli doğal beslenmek daha mantıklı elma sirkesi bal limon bol sarmisak soğan corekotu yağı pekmez .Paketli gidadan uzak durmak.Verilen ilaclar aşılar vb ne kadar olumlu etkili kim bunu kanıtlayabilir? Gecen sene Grip aşısı olan arkadasim viruse yakalandı nisan ayinda.
kendimiz bulup aşıyı herhangi bir yerde yaptırabiliyor muyuz ?Bizim aile hekimi söyledi , 100 adet gelmiş 15 gün sonra bi 100 tane daha gelicekmiş.65 yaş üstüne ve kronik hastalara yapılıyor yalnızca.Sıra numarası alıyosun bi gün belirliyolar o zaman yapılıyo.Bu hafta ilk defa geldi.Babam yaptırdı bizden.Piyasa değeri 400 liraymış ama piyasada parasıyla da yokmuş şu an.
Konu sahibi babam da yaptırdı 2 gün yattı bugün toparladı kalktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?