- Konu Sahibi Merifettah
-
Aile hekimi i aradım ama açmadı whatsaptan yazdım belki dönüş yapar, ince düşünceniz içinde teşekkür ederim,Geçmiş olsun .
Bir bilgim yok malesef konunuz üstte kalsın diye yazıyorum.
Aşı yaptırdığınız yeri arayıp sorsanız ya da aile hekiminizi ?
Nasıl yapılıyor bu aşı?annemde yaptırdı iki gün halsizlik yaptı.
ateşte normal. endişelenmeyin.
Aile hekimi yaptı annemde sıraya girmişti, ama 2 ay sonra bidaha yapılacakmış onun parasını kendimiz verecekmiş iz öyle dedi doktorNasıl yapılıyor bu aşı?
Şuan piyasada yok, sağlık ocağını arayıp sıraya giren olmuş.
Şahsi olarak aldırıp yaptırabiliyor muyuz yoksa sağlık ocağından mı illa talep etmek gerekiyor?
Kusura bakmayın size sordum çünkü sağlık ocağı oğlanın aşıları için dadandı bize, ondan kaçıyorum dolayısıyla soramıyorum.
İlkokul aşıları 4 yaşa çekmişler temmuz ayından itibaren de.
Nasıl yapılıyor bu aşı?
Şahsi olarak aldırıp yaptırabiliyor muyuz yoksa sağlık ocağından mı illa talep etmek gerekiyor?
Kusura bakmayın size sordum çünkü sağlık ocağı oğlanın aşıları için dadandı bize, ondan kaçıyorum dolayısıyla soramıyorum.
Bizim aile hekimi söyledi , 100 adet gelmiş 15 gün sonra bi 100 tane daha gelicekmiş.65 yaş üstüne ve kronik hastalara yapılıyor yalnızca.Sıra numarası alıyosun bi gün belirliyolar o zaman yapılıyo.Bu hafta ilk defa geldi.Babam yaptırdı bizden.Piyasa değeri 400 liraymış ama piyasada parasıyla da yokmuş şu an.Nasıl yapılıyor bu aşı?
Allah razı olsunBizim aile hekimi söyledi , 100 adet gelmiş 15 gün sonra bi 100 tane daha gelicekmiş.65 yaş üstüne ve kronik hastalara yapılıyor yalnızca.Sıra numarası alıyosun bi gün belirliyolar o zaman yapılıyo.Bu hafta ilk defa geldi.Babam yaptırdı bizden.Piyasa değeri 400 liraymış ama piyasada parasıyla da yokmuş şu an.
Konu sahibi babam da yaptırdı 2 gün yattı bugün toparladı kalktı.
Nasıl yapılıyor bu aşı?
aile hemimine danışın isterseniz. aşıdan dolayı olma ihtimali yüksek. aşılar savunma oluşturdukları için bu tarz durumlar yaşanabiliyor. ablam grip aşısı olduğunda çok kötü ateş yapmıştı. ben de allerji için aşı olduğumda kötüleşmiştim. herkesin bağışıklığı farklı kimisi çok tepki verirken kimisi hiç vermiyor.merhaba arkadaşlar,
Ailem konusunda fazla panik atak oldum, annem dün ZATÜRE aşısı oldu, gayet iyiydi, dün akşamdan itibaren aşırı ateş halsizliklik yatak döşek yatıyor, annem 8 ay önce bypass ameliyatı olduğu için covid den fazlası ile korkuyorum, hala yatıyor annem aşırı halsiz, bütün kemiklerim ağrıyor diyor, aşıdan sonra bunların olması normal mi? Hastaneye gitmeyi kabul etmiyorkafayı yicem, herkes bana panik yapıyorsun diyor, ama ne yapabilirim,
merhaba arkadaşlar,
Ailem konusunda fazla panik atak oldum, annem dün ZATÜRE aşısı oldu, gayet iyiydi, dün akşamdan itibaren aşırı ateş halsizliklik yatak döşek yatıyor, annem 8 ay önce bypass ameliyatı olduğu için covid den fazlası ile korkuyorum, hala yatıyor annem aşırı halsiz, bütün kemiklerim ağrıyor diyor, aşıdan sonra bunların olması normal mi? Hastaneye gitmeyi kabul etmiyorkafayı yicem, herkes bana panik yapıyorsun diyor, ama ne yapabilirim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?