- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Çok ilginç bir mantık. Ben de çocukları çok severim mesela ama tutup da çocuklar kafama pislese de rahatsız olmam demem. Sevmemekle rahatsız olmanın ne ilgisi var, yeri geliyor insan evladının gürültüsünden rahatsız oluyor, evladını sevmiyor mu?Gelip kafama pisleseler asla bir hayvandan rahatsız olmayı başaramam, empati kuramıyorum.
27 yaşındayım bazı şeylerin ayırdındayım birdaha bu durumla karşılaştığım zaman resmini atacağım.Sokak kedisi bunlar ev kedisi değil ki.Hayatımda ilk kez arabaya çiş yapan kedi duydum. Bence konu sahibi yanılıyor hiç olağan bir durum değil çünkü.
Sirkenin çiş kokusundan bir farkı yok zatenKoca alanda o sirke kokusu durur mu sizce yada herhangi bir koku
Vallahi bilemiyorum arabamın her yanı kaka dolu iğrenç bir koku var otoparkta.Birde çiş yapınca tüyler yapılıyor arabaya bilemedim vallahi ama zarar vereceklerini sanmıyorum deli değil ya bu insanlar.Bende şaşırdım açıkçası kediler eşeleyemedikleri yere işemezler iki kedim var kumları dışında bir yere çiş yaptıklarını görmedim. Erkek kedi belki koku bırakmak için yapıyor olabilir. Siz iyi niyetlisiniz fakat başka şikayet edenler de var demeniz beni korkuttu Allah korusun zarar vermeye kalkmazlar inşallah.
Çok tatlılar ama işte araba gıcır gıcırken o pati izleri beni sinir ediyorSiz arabayı yıkattıkça devam edecekler çünkü deterjan sabun gibi şeyler onlarda hacet giderme isteği uyandırıyor.
Limonlu su, sirke iş görür.
Oy yerım onların patilerini kıçıbklu yavrularım.
27 yaşındayım bazı şeylerin ayırdındayım birdaha bu durumla karşılaştığım zaman resmini atacağım.Sokak kedisi bunlar ev kedisi değil ki.
Farklı doğaya sahip demek ki yalan söylemiyorum ya.34 yaşındayım 5 tane ev kedisi zibilyon tane sokak kedisi baktım. Kum ya da toprak dışına çiş yapanına rastlamadım. Hayvanların doğasına aykırı örtemeyeceği yere yapmak.
Farklı doğaya sahip demek ki yalan söylemiyorum ya.
Tamam da gördüğüm şey ne zaman kusuyor mu kedi sürekli o zaman ? Pis bir sıvı ve tüyler oluyor ne olabilir siz açıklayın o zaman ?Yalan söylüyorsunuz demiyorum ama yanlış anlıyor olabilirsiniz. Arabanın üstüne çiş yapan kedi=çölde kutup ayısı.
Vallahi bilemiyorum arabamın her yanı kaka dolu iğrenç bir koku var otoparkta.Birde çiş yapınca tüyler yapılıyor arabaya bilemedim vallahi ama zarar vereceklerini sanmıyorum deli değil ya bu insanlar.
Tamam da gördüğüm şey ne zaman kusuyor mu kedi sürekli o zaman ? Pis bir sıvı ve tüyler oluyor ne olabilir siz açıklayın o zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?