- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.663
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Birkaç arabaya daha yapıyorlar.Herkes kendince çözüm bulmaya çalışıyor çok şikayet varmış ama kapı olmadığı için gelmelerine engel olunamıyor.Sadece sizin arabanızamı yapıyorlar ?
Şikayet varsa yönetim niye kapı taktırmıyor peki .Birkaç arabaya daha yapıyorlar.Herkes kendince çözüm bulmaya çalışıyor çok şikayet varmış ama kapı olmadığı için gelmelerine engel olunamıyor.
Kapı yapılacak bir açıklık yok.Bazıları naftalin falan koyuyor ama etkili mi bilemedim.Şikayet varsa yönetim niye kapı taktırmıyor peki .
Vallahi yapıyorlar bıktım artık.Kedilerin uzak durduğu kokular falan vardır belki veya bir yiyecek sevmedikleri belki kedi sahipleri söyler diye yazdım aslında.Valla kedinin araba ustune isedigini ilk kez duydum genelde toprak ararlar biyerde kapalo kalirlarsa ancak isiyolar diye biliyodum.
Tek care arabanin ustune ortuler varya adini bilmiyorum ondan sermek en azından cizilmez.
Tekerlere dökeyim bir bakayım.Arabanın üzerine sirkeli su dök kediler sirke kokusunu sevmezler doğrumu bilmiyorum ama bir arkadaş söylerdi
Evde kedim var eseleyip kazamadigi yere çişini yaptığını görmedim. Bide arabam da var üstüne de işemedilerHerkese iyi akşamlar,
Benim derdim kedilerle şöyle ki bulunduğum sitenin otopark kapısı yok yani rampadan aşağı iniliyor kapı yok o yüzden.
Otoparkta çok kedi buraya kadar sorun yok ancak sürekli arabamın üzerine çıkıyorlar.Çıkması sorun değil ancak tuvaletlerini arabama yapıyorlar sürekli ve gerçekten neredeyse hergün bu durumu görmekten bıktım usandım.Kakalarını değil ancak çişlerini yapıyorlar sürekli arabamın tavanına.Ayrıca arabamın rengi kırmızı tırnaklarıyla arabamı çiziyorlar yani daha yeni aldım ve 2021 e kadar kredisi var ödüyorum.Çizikleri gördükçe gerçekten canım çok sıkılıyor.Tomar tomar tüy toplamaktan bıktım.Birde tüylerinin üzerine çişlerini yapınca yapışıyor arabaya.Tiksiniyorum temizlerken.Arabamı yıkatıyorum eve bırakıyorum sabah bir bakıyorum ki her yerde pati izleri.
Hayvanları seviyorum ama bu duruma daha fazla katlanamam.
Kedileri zarar vermedem arabamdan uzak tutacak bir yöntem biliyormusunuz ? Kedi sahipleri yorum bekliyorum sizden?
Yapıyorlar vallaha sokak kedileri olduğu için belki.Branda alayım napayım artık.Kediler arabanın üstüne çiş yapmaz ki. Kum dışında bir yere çişini yapan kedi görmedim ben şimdiye dek.
Kolonya kokusu sevmezler ama uzun süre durmaz ki o da uçar gider. Branda iyi bir çözüm bence de.
Yapıyorlar vallaha sokak kedileri olduğu için belki.Branda alayım napayım artık.
Tamam da bizim arabalar da sokakta
Sonuçta ben küçükken de arabamız vardı sokakta dururdu hiç kedi çiş yapmadı
O nedenle garip geldi
Yalıyor olabilir mi acaba
Herkese iyi akşamlar,
Benim derdim kedilerle şöyle ki bulunduğum sitenin otopark kapısı yok yani rampadan aşağı iniliyor kapı yok o yüzden.
Otoparkta çok kedi buraya kadar sorun yok ancak sürekli arabamın üzerine çıkıyorlar.Çıkması sorun değil ancak tuvaletlerini arabama yapıyorlar sürekli ve gerçekten neredeyse hergün bu durumu görmekten bıktım usandım.Kakalarını değil ancak çişlerini yapıyorlar sürekli arabamın tavanına.Ayrıca arabamın rengi kırmızı tırnaklarıyla arabamı çiziyorlar yani daha yeni aldım ve 2021 e kadar kredisi var ödüyorum.Çizikleri gördükçe gerçekten canım çok sıkılıyor.Tomar tomar tüy toplamaktan bıktım.Birde tüylerinin üzerine çişlerini yapınca yapışıyor arabaya.Tiksiniyorum temizlerken.Arabamı yıkatıyorum eve bırakıyorum sabah bir bakıyorum ki her yerde pati izleri.
Hayvanları seviyorum ama bu duruma daha fazla katlanamam.
Kedileri zarar vermedem arabamdan uzak tutacak bir yöntem biliyormusunuz ? Kedi sahipleri yorum bekliyorum sizden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?