• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zarar vermeden uzaklaştırmak

Aşağı yukarı 15 yıldır kedi sahibiyim. Sokakta baktıklarımı da sayarsam onlarca kedi bakmışımdır, ciğerlerini bilirim. Hiçbir kedinin tuvaletini ayan beyan bir yere, hele ki bir araba tavanına yaptığını görmedim de duymadım da. Olsa olsa mart ayında tekere dişi kedilere zarf atmak maksadı ile idrar kokusu bırakırlar en fazla bu. Olayda hayvan severlerden linç yememek için abartılı eklemeler olduğu kanısındayım.(kendi düşüncem) Hadi olay anlattığınız gibi olsun, o zaman da arabanızı başka bir yere park edersiniz olur biter. Gelip kafama pisleseler asla bir hayvandan rahatsız olmayı başaramam, empati kuramıyorum.

Gelip kafama pisleseler asla bir hayvandan rahatsız olmayı başaramam, empati kuramıyorum.
Çok ilginç bir mantık. Ben de çocukları çok severim mesela ama tutup da çocuklar kafama pislese de rahatsız olmam demem. Sevmemekle rahatsız olmanın ne ilgisi var, yeri geliyor insan evladının gürültüsünden rahatsız oluyor, evladını sevmiyor mu?

Kedi arabaya falan işemez. Zibilyon yıldır arabamız var hiç görmedik. Evde de iki kedi var kum veya toprak olmasın çatlarlar yine yapmazlar

İftira iftira

Arabaya örtü al.
Tamamen kapatanlardan.
Hiç bir şekilde kedi uzaklasmaz açık alandan küçük alan olsa bir nebze diyeceğim

Hayatımda ilk kez arabaya çiş yapan kedi duydum. Bence konu sahibi yanılıyor hiç olağan bir durum değil çünkü.
27 yaşındayım bazı şeylerin ayırdındayım birdaha bu durumla karşılaştığım zaman resmini atacağım.Sokak kedisi bunlar ev kedisi değil ki.

Bende şaşırdım açıkçası kediler eşeleyemedikleri yere işemezler iki kedim var kumları dışında bir yere çiş yaptıklarını görmedim. Erkek kedi belki koku bırakmak için yapıyor olabilir. Siz iyi niyetlisiniz fakat başka şikayet edenler de var demeniz beni korkuttu Allah korusun zarar vermeye kalkmazlar inşallah.
Vallahi bilemiyorum arabamın her yanı kaka dolu iğrenç bir koku var otoparkta.Birde çiş yapınca tüyler yapılıyor arabaya bilemedim vallahi ama zarar vereceklerini sanmıyorum deli değil ya bu insanlar.

Siz arabayı yıkattıkça devam edecekler çünkü deterjan sabun gibi şeyler onlarda hacet giderme isteği uyandırıyor.
Limonlu su, sirke iş görür.
Oy yerım onların patilerini kıçıbklu yavrularım.

Siz arabayı yıkattıkça devam edecekler çünkü deterjan sabun gibi şeyler onlarda hacet giderme isteği uyandırıyor.
Limonlu su, sirke iş görür.
Oy yerım onların patilerini kıçıbklu yavrularım.
Çok tatlılar ama işte araba gıcır gıcırken o pati izleri beni sinir ediyor😂😂😂

27 yaşındayım bazı şeylerin ayırdındayım birdaha bu durumla karşılaştığım zaman resmini atacağım.Sokak kedisi bunlar ev kedisi değil ki.

34 yaşındayım 5 tane ev kedisi zibilyon tane sokak kedisi baktım. Kum ya da toprak dışına çiş yapanına rastlamadım. Hayvanların doğasına aykırı örtemeyeceği yere yapmak.

Şimdi bi kere yaptıysa orayı tuvalet olarak işaretlemiştir. Petshoplarda bu işaretlenen yerlere engel olmak için satılan şeyler var. Bizim evde de kızgınlık döneminde yapıyorlardı sirkeli su vs çok denedik. Kızgınlık geçince bitiyordu. Bir de arabaya koruyucu bir çadır vs mi alsanız.

Yalan söylüyorsunuz demiyorum ama yanlış anlıyor olabilirsiniz. Arabanın üstüne çiş yapan kedi=çölde kutup ayısı.
Tamam da gördüğüm şey ne zaman kusuyor mu kedi sürekli o zaman ? Pis bir sıvı ve tüyler oluyor ne olabilir siz açıklayın o zaman ?

Vallahi bilemiyorum arabamın her yanı kaka dolu iğrenç bir koku var otoparkta.Birde çiş yapınca tüyler yapılıyor arabaya bilemedim vallahi ama zarar vereceklerini sanmıyorum deli değil ya bu insanlar.

Çevrede bahçe vs yok mu azıcık çimenlik vs

Yani tüm sokaktaki kedilerin gelip otoparkta hacet gidermesi cidden çok garip

Kedi dediğin kaldığımın ortasındaki ağacın altında azıcık toprak var ya gider oraya yapar da asfalta betona yapmaz

Balkonunmun altında komşu sokak kedilerini besliyor yaz kış burada yaşıyorlar ne arabaya ne de civara ortaya çiş kaka yaptıklarını görmedim

Ev değil sokak kedisi demişsiniz ya asıl onlar yapmaz zira çevre geniş az da olsa toprak bulma ihtimali var evdeki mecbur tutuyor sokaktaki de iki dakika koşar gider gelir

Back
X