• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zarar vermeden uzaklaştırmak

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.663
83
Herkese iyi akşamlar,
Benim derdim kedilerle şöyle ki bulunduğum sitenin otopark kapısı yok yani rampadan aşağı iniliyor kapı yok o yüzden.
Otoparkta çok kedi buraya kadar sorun yok ancak sürekli arabamın üzerine çıkıyorlar.Çıkması sorun değil ancak tuvaletlerini arabama yapıyorlar sürekli ve gerçekten neredeyse hergün bu durumu görmekten bıktım usandım.Kakalarını değil ancak çişlerini yapıyorlar sürekli arabamın tavanına.Ayrıca arabamın rengi kırmızı tırnaklarıyla arabamı çiziyorlar yani daha yeni aldım ve 2021 e kadar kredisi var ödüyorum.Çizikleri gördükçe gerçekten canım çok sıkılıyor.Tomar tomar tüy toplamaktan bıktım.Birde tüylerinin üzerine çişlerini yapınca yapışıyor arabaya.Tiksiniyorum temizlerken.Arabamı yıkatıyorum eve bırakıyorum sabah bir bakıyorum ki her yerde pati izleri.
Hayvanları seviyorum ama bu duruma daha fazla katlanamam.
Kedileri zarar vermedem arabamdan uzak tutacak bir yöntem biliyormusunuz ? Kedi sahipleri yorum bekliyorum sizden?

Arabayı başka yere parketmekten başka çözüm gelmiyor aklıma

Arabanın üzerine sirkeli su dök kediler sirke kokusunu sevmezler doğrumu bilmiyorum ama bir arkadaş söylerdi

Valla kedinin araba ustune isedigini ilk kez duydum genelde toprak ararlar biyerde kapalo kalirlarsa ancak isiyolar diye biliyodum.
Tek care arabanin ustune ortuler varya adini bilmiyorum ondan sermek en azından cizilmez.
Vallahi yapıyorlar bıktım artık.Kedilerin uzak durduğu kokular falan vardır belki veya bir yiyecek sevmedikleri belki kedi sahipleri söyler diye yazdım aslında.

Herkese iyi akşamlar,
Benim derdim kedilerle şöyle ki bulunduğum sitenin otopark kapısı yok yani rampadan aşağı iniliyor kapı yok o yüzden.
Otoparkta çok kedi buraya kadar sorun yok ancak sürekli arabamın üzerine çıkıyorlar.Çıkması sorun değil ancak tuvaletlerini arabama yapıyorlar sürekli ve gerçekten neredeyse hergün bu durumu görmekten bıktım usandım.Kakalarını değil ancak çişlerini yapıyorlar sürekli arabamın tavanına.Ayrıca arabamın rengi kırmızı tırnaklarıyla arabamı çiziyorlar yani daha yeni aldım ve 2021 e kadar kredisi var ödüyorum.Çizikleri gördükçe gerçekten canım çok sıkılıyor.Tomar tomar tüy toplamaktan bıktım.Birde tüylerinin üzerine çişlerini yapınca yapışıyor arabaya.Tiksiniyorum temizlerken.Arabamı yıkatıyorum eve bırakıyorum sabah bir bakıyorum ki her yerde pati izleri.
Kedileri zarar vermedem arabamdan uzak tutacak bir yöntem biliyormusunuz ? Kedi sahipleri yorum bekliyorum sizden?
Evde kedim var eseleyip kazamadigi yere çişini yaptığını görmedim. Bide arabam da var üstüne de işemediler 😂 kötü bi şans olmuş branda serin arabanızın üstüne hem arabali kisiye branda şart artık dolu vs bi fekaket anında da serer kapatırsınız araba dışarda kaldığı dönemlerde. Kediciklere bisey yapmayın da branda alabilirsiniz bence 💖

Kedi araba üstüne çiş mi yapıyor

Neden

Kedi toprağa yapar

Evdeki bile toprağa yaparken hiç arabaya yapanı görmedim 40 yıldır

Kedi sirke limon portakal vs sevmez ama bunlar arabaya sürekli sürülmez ki

Kenara yatacakları bir yer vs yapılsa belki uzak durur

Kediler arabanın üstüne çiş yapmaz ki. Kum dışında bir yere çişini yapan kedi görmedim ben şimdiye dek.

Kolonya kokusu sevmezler ama uzun süre durmaz ki o da uçar gider. Branda iyi bir çözüm bence de.
Yapıyorlar vallaha sokak kedileri olduğu için belki.Branda alayım napayım artık.

Tamam da bizim arabalar da sokakta

Sonuçta ben küçükken de arabamız vardı sokakta dururdu hiç kedi çiş yapmadı

O nedenle garip geldi

Yalıyor olabilir mi acaba

Hayatımda ilk kez arabaya çiş yapan kedi duydum. Bence konu sahibi yanılıyor hiç olağan bir durum değil çünkü.

yıllardan hem evimde hem sokakta kedi bakarım böyle mutant ninja kedileri ilk defa duydum :işsiz: internette aratın spreyler var kediler ve köpekler için, evlerde mobilyaları tırmalamasınlar ,uzak dursunlar diye bu spreyi tercih eden kedi köpek sahipleri var.zararsız bir şey.sadece spreyi sıkıyorsunuz o yüzeye kedi yaklaşınca kokusunu sevmeyip geldiği gibi gidiyor.

Herkese iyi akşamlar,

kedi kovucu spreyler var, bebişleri aşırı sevsem de zarar vermeden uzaklaştırayım dediğiniz için tavsiye ettim. yoksa bizim arabada pati izlerini görünce bile çok mutlu oluyorum. teşekkürler zarar vermediğiniz yöntem aradığınız için.

Bende şaşırdım açıkçası kediler eşeleyemedikleri yere işemezler iki kedim var kumları dışında bir yere çiş yaptıklarını görmedim. Erkek kedi belki koku bırakmak için yapıyor olabilir. Siz iyi niyetlisiniz fakat başka şikayet edenler de var demeniz beni korkuttu Allah korusun zarar vermeye kalkmazlar inşallah.

Back
X