Zarar verme obsesyonu

tansucannn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
6
0
1
29
Merhaba 27 yaşında doğum yaptım planlanan bir gebelikti fakat doğuma 15 gün kala adını bile bilmediğim bir psikolojik rahatsızlık oluştu zarar verme obsesyonu imiş adı ilk önce eşime karşı oluştu zarar verir miyim bişey yapar mıyım diye korku vicdan azabı endişe hepsini yaşadım 2 yildirda evladima karşı aynı duygular içerisindeyim en güzel yıllarım böle geçti şükür ilk başa göre daha iyiyim ama o kadar direncliki geçmiyor bir türlü aranızda bu durumu yaşayıp iyileşen var mı verebileceginiz tavsiyeler nelerdir şimdiden teşekkürler

buna ne tavsiyemiz olabilir ki, uzman bir psikologdan yardım almalısınız

buna ne tavsiyemiz olabilir ki, uzman bir psikologdan yardım almalısınız
Alıyorum şuanda sadece benim gibi olan vardir belki bu platformda birbirimize destek oluruz dertlesiriz diye düşünmüştüm çünkü derdi olanın halinden olan anlar ancak kolay kolay herkes ile konuşabilecek bir mesele değil yanlış anlasilabiliyor

Canım bendede var maalesef ilk doğumumdan sonra oluştu 5 yıla yakın oldu arada ilaç kullanıyorum hamileyken bırakmıştım iyide gidiyordum ama iki ay önce tekrar ataklar geldi yeniden ilaca başladım

Canım bendede var maalesef ilk doğumumdan sonra oluştu 5 yıla yakın oldu arada ilaç kullanıyorum hamileyken bırakmıştım iyide gidiyordum ama iki ay önce tekrar ataklar geldi yeniden ilaca başladım
Çok geçmiş olsun bende 1.5 yıldır ilaç kullanıyorum fakat eskisi gibi olmasamda geçmiyor bu illet 1 dogumumdan sonra dediniz tekrar mı çocuk yaptınız nasıl hazır hissetiniz kendinizi ben bidaha dusunemiyorum korkuyorum açıkçası tekrar aynı korkuları yasamaktan

İkinci çocuğu iyileştiğimi düşündüğüm için yapmıştım kızım zaten şuan bir buçuk yaşında ataklar iki ay önce tekrarladı öncesinde bir yıl boyunca çok iyiydim

İkinci çocuğu iyileştiğimi düşündüğüm için yapmıştım kızım zaten şuan bir buçuk yaşında ataklar iki ay önce tekrarladı öncesinde bir yıl boyunca çok iyiydim
Umarım hepimiz iylesiriz çok zor bı durum ama bak sadece ben değilmişim dedirttiniz bana birazda olsa rahattladim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…