zarada da calısmak

Ben öğretmenim, eski bir öğrencim şu an ingilizce eğitim veren bir ünide öğrenci. Geçen yıl üç mülakatı geçerek işe başladı Onun gündüz dersleri olduğu için sabah 5 ya da gece 12 de filan mal teslmat sırasında çalışıyor. ayda 1400-1800 arası alıyor part time olarak. Hiç müşteri ile muhatap olmamasına rağmen iyi derecede ingilizce istediler ve üçüncü mülakat tamamen ingilizce oldu. Kendisinin dediği satış temsilcisi olanların primi de oluyormuş. iş iştir bi yerden başlamak lazım..Zara da uluslararası bir firma çok çalışırsanız yükselirsiniz

kızlar lütfen konum hemen tasınmasın

zara calısan tanıdıklarını varmı sartları iyimis hatta zamanla yukselenler bile varmıs benim icin cok önemli bi firma lütfen cvp yazasanız sevinirim

zarada mangoda çalışan arkadaşlarım var nerde arıyorsun bölge neresi özelden yazışalım mağaza sorumlusu departman alım satım da olanlar varsa hala referans yazarsın, benimde ailem ve eşim var param var ama çalışıyorum part time :) çok para zarar vermez

10 sene once uniden bi arkadasim parttime calisiodu. Ve aldigi ucret superdi. Bence değerlendir. Hem oyle cok müşteri potansiyeli olan bi marka degil. Lcw defacto gibi yogun degil yani.

sen çalışmak istemiyodun.eşinin paralarını yemek varken.sırf keyfin bozulmasın diye. polemik için değil meraktan soruyorum neden çalışmak istiyosun

Ayni firmaya bagli massimo duttide calistim.
Egitime dil bilgisine tipine kasina gozune boyuna posuna giyim kusamina her seyine bakiyorlar.
4 kez cagrildim ben. Baya yorucu bir surecti. Ama toplam 10 gunde oldu tum asamalar basladim.

Universite mezunuyum. Bir cok universite mezunu arkadasim o kadar para alamiyordu full time islerde. Ama part aliyirlar. Full olmak cok zor. Mudurun seni cekip rimelini daha duzgun sur bu ne hal falan diyebiliyor.
Neyse orda full time olamadim. Sigortam boluk porcuk... ciktim.
Madoya girdim. Simdi yoneticiyim. Zaten egitimim gida uzerineydi.

Cok yogun ve yorucu ama yukselme imkani magazacilikta cok fazla.
Bir de bir cok masa basi isten fazla kazanirsiniz. Beni sirkette en son magazadan cekip merkez ofise masa basi ise cagirdilar. Maaslara baya bir guldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…