Zamanı geldi... Artık zayıf anne olmak istiyorum

tatlitambak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
9.858
18.282
248
2. Doğumumu yapalım bugün tam 2 ay oldu. Ve ben kısmadan doya doya yedim. Tabi 5 kilo olarak geri döndü bu bana...
Hamilelik döneminde gebelik diyabeti çıktığı için çok sıkıntılı bir gebelik geçirdim. Tatlı yiyemedim. Sonra saldım kendimi diye sonuç böyle oldu 84 den 89 çıktım...
veee... şimdi zamanı geldi artık diyorum. 18 ekim benim için özel bir tarih ve bu zamana kadar en azından 85 olmak istiyorum ve sonrasında 65-68 arası olana kadar devam edeceğim.
Daha önce 110 dan 82 ye düşmüştüm.
Yine yapacağıma inanıyorum. Desteklerinizi bekliyorum...
hergün ne yediğimi yazmak zor oluyor ama hergün sabah 10 da tartılıp yazacağım.
11 de kahvaltı
14 de ara öğün 18 de akşam yemeği 21 de ara olarak 4 öğün besleneceğim.
günde 3 lt su
tatlı, ekmek, hamur işin den uzak duracağım.
2 fincan Yeşilçay....
Sağlıklı beslenme taraftarıyım.
Hiçbir zaman katı diyetler yapmadım yapamam da
haydi Bismillah

başlangıç kilo--------92.2--- 12 ekim 2014
ilk Hedef --------------84 --15 kasim 2014
ikinci hedef--------79 ----15 aralik 2014
üçüncü hedef----- 75-- 20 ocak 2014
Dördüncü hedef -----72 ---- 15 Şubat 2014
Beşinci hedef--------69----15 Mart 2014
son hedef-----66----17 nisan 2014
toplam verilecek kilo-----26 kilo

Son düzenleme:
Yarın sabah tartılmaktan korkuyorum ama yaaa bakalım inşallah 90 kilonun altın da çıkarım..
yarın sabah kahvaltıdan önce yürüyüş yapmaya karar verdim....

Evet saat 10 da tartıldım ve maalesef kiii tam tamına 90 .0 kilo olmuşum.
Saat 11 itibarı ile kahvalt ım bitmiş bulunmaktadır.
2 domates
1 kk peynir
6 yeşil zeytin
Sucuklu yumurta
1 yeşil biber
Ekmek hiç yemedim...

hayırlı olsun diyetiniz bende emziren bir anneyim yeni başladım ama katı diyetler yapmadan tabi

eğer istersen 7. takıma bekleriz beraber ilerlemek için

Merhaba canım ben de emziren bir anneyim bebegim 7ayini doldurdu ve dun itibariyle diyetisyene gittim ve artik dikkat etmeye başladım 63ile hamile kalıp 86yla doguma gittim dun 77.3 du kilom bugün ikinci gunum sabah tarti da 76.1i gördüm eger mahsuru yoksa arada ben de yazmak isterim diyet listesini de yazabilirim emzieye yönelik listem

Yazarsan sevinirim canım...
tabi ki istediğin zaman yazabilirsin. Ben ilk doğumdan sonra 4 ay içerisinde 85 den 110 a çıkmıştım. Tabi vermek zor oldu. O yüzden bunda erken tedbir almak istedim.. bebiş daha 2 ayını bitirdi benim.gebelikte ki şeker beni korkuttu. Şimdi geçti ama kilo ve yaş arttıkça şeker hastalığına yakalanma riski artıyor. 68 olana kadar devam edeceğim. Kilo vermekten korkmuyorum. Daha önce yaptım yine yaparım inşallah

Tabiki canım insallah yeter ki isteyelim benim ilk bebeğim aslinda doğumdan 1ay sonra 70dim ama yemeye devam ettikçe kilolar da arttı o zan saglikli yemiyordum da aslinda hep tatlı hamur isi simdi cok daha iyi bir günlük menüyü yazayim o zaman telefondan yazıyorum biraz karışık olabilir sabah 2kk beyaz peynir 4 zeytin domates salatalik ve bol dereotu 2 dilim kepek ekmeği açık sekersiz cay hafta da 3gun yumurta var bir de 1tatli kaşığı pekmez ya da bal

Canım ben de 2 ayda 6 kilo almışım. Insan hiç farkında olmuyor. çok güzel böyle devam etmelisin sakin inancını kaybetme...
Doğumdan sonra kabızlık sorunum hala devam ediyor. Bende bunu ekmek ve tatlılar a bağliyorum. IInşallah düzelir dikkat edersem

Saat 18 30 da akşam yemeğini yedim
1 dilim ekmek
1 tabak et sote
1 tabak salata
canım istedi diye de biraz fıstık yedim
3 lt. De suyum tamamlanmak üzere
ama çarşamba sabahına kadar tartılamayacağım. Yatılı gezmedeyim

Eve geldim ve yarın tartilacam. Şunu anladım daha ben kafada tam karar vermemişim.
Bugün aynada kendimi görünce utandım kendimden... ben böyle olmamalıdır. Güzel istediğim gibi kıyafetler giymek istiyorum.
Eşim benden çok zayıf yanında kendimi kocaman hissediyorum.
Evet yapabilir ve başarabilirim.
Kendime yeni kıyafetler alacaktım. Ama almana ya karar verdim. 80 kg gören e kadar kıyafet yok bana. Yaza kadar 68 olmak istiyorum...
22-23 kilom var verilecek...
PES ETMEK YOK. ... BU YOLDA DÜŞSEM DE HEP KALKACAĞIM VE DEVAM EDECEĞIM

2 aylık bir oğlum var ve bu saatte hala uyanık. Çok yoruluyorum. Bir de kızım var. Gün içerisinde ne yediğimi bilmiyorum bile. Sofraya oturduğum da bir yandan emziriyordum bir yandan kızıma yediriyor diğer yandan da yemek yemeye çalışıyorum. O yüzden neyi nasıl yedim hiç bilmiyorum.....
hadi ama biraz motive edin beni kızlar. ...

Evet sabah tartıldım ve korktuğum da varmış yani 90.9 olmuşum. Moralim çok bozuldu...
Ama artık dönmek yok.
sabah kahvaltımı saat 9.30 da yaptım
1 kk peynir
2 közlenmiş biber
2 közlenmiş patlıcan
2 haşlama yumurta
şekersiz çay
5 tane yeşil zeytin

aksama da planım belli
çorba ve bol salata saat 18.30 da

Evet bugün güzel geçti.
Hiç tatlı yemedim. Ekmek hiç yemedim. Aslında ben kendimi çözdüm. Bebeğim daha 2 aylık sadece tatlı, ekmek ve hamur işi ve kizartmalardan uzak durarak bunu başaracagim....
ay inancım geldi kendine

Merhaba size katılabilir miyim ?? Benim vermem gereken 30 kilo var boyum da 1.74 ..

Evet bu sabah tartıldım veee ee 89.9 çıktım. Birdaha 9 lu rakamları görmek istemiyorum.
Kahvaltımı yaptım. Ve ekmek yemedim. Zayıflamaya başladım gerisi de çok güzel gelecek inşaallah....
hedefim bebeğim 1 yaşına gelene kadar 68 olmak... 10 ay kaldı

Bu arada tabiki katılabilir sin canım memnun olurum. Kaç kilo sun ve kaç olmak istiyorsun.

Canim ck sevindim. Benimde 1 4bucuk yaşında kizim 1bucuk yaşında oglum var. Gecen yildan bei vermek istiyorum. 94 den 86 ya dusmustum. Simdi 93 kiloyum. Bende 65 68 kilo olmak istiyorum. Yanlis hatirlamiyorsan gecen sene kk da vardin. Birlikte verelim su kilolari. Cok mutsuzum gitmeli bunlar......

Evet hatırlıyorum seni canım.... o zamanlar hamile idim. Şimdi artık 2 gündür kendimi toparladim. Kilo verdikçe hoşuma gidiyor. Hemen hemen kilolarımız aynı. Bu sene kurtulalım kilolardan. Zayıf bir anne olmak ve hoşuma giden herseyi alıp güzel giyinmek istiyorum. Zaten 80 kiloya kadar kıyafet alamayacağım diye söz verdim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…