kimsenin sesi çıkmıyo nerde hekes :126:
Günaydın kızlar
Bu ay çok fazla uğramıyacam buralara..Bebek muhabbeti yapmıyacam.
Geçen ayki sıkıntım yüzünden vücudumda çıkan kabartılarla başım dertte.Bu hatayı bir daha yapmamak adına herşeyi oluruna bırakıyorum..Gelişmelerden sizleri muhakkak haberdar edecem.Arada gelirim okurum yazdıklarınızı
Günaydın kızlar
Bu ay çok fazla uğramıyacam buralara..Bebek muhabbeti yapmıyacam.
Geçen ayki sıkıntım yüzünden vücudumda çıkan kabartılarla başım dertte.Bu hatayı bir daha yapmamak adına herşeyi oluruna bırakıyorum..Gelişmelerden sizleri muhakkak haberdar edecem.Arada gelirim okurum yazdıklarınızı
nasılsın özge nasıl gidiyo
nasıl olsun cnm aynı senden nasıl gidiyo):
valla canım nasıl olsun haftasonları insan dahamı çok yoruluyo ne
mrb kızlar nasılsınız beni sorarsanız hiç iyi degilim
noldu hayırdır inşaallah ?
nolucak yeni doktordan geldim kistler duruyo ilaç verdi çocuk içinde aşılama yapılsa ii olur dedi canım çok sıkkın sanki ilk çocugu ben dogurmadım ilk defa çocuk ister gibi yaşadıklarım çok degişik ilki hemen olunca ikinci ugraştıracak birazcık galiba
Sıkma canını herşeyde vardır bi hayır,önce ilaçlarını kullanacaksın demi kistler için ?
nolucak yeni doktordan geldim kistler duruyo ilaç verdi çocuk içinde aşılama yapılsa ii olur dedi canım çok sıkkın sanki ilk çocugu ben dogurmadım ilk defa çocuk ister gibi yaşadıklarım çok degişik ilki hemen olunca ikinci ugraştıracak birazcık galiba
galiba bitane ilaç verdi ama eczaneye sordum antibiyotik dedi onu kullanacam adet olunca gel dedi ultrasyon artık sonum ne olacak hamileyken bu kadar ultrasyona girilmiyo ben daha olmadan oooooo 21
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün, önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Hamile kalmak için bu soğan suyu kürünü uyguladıktan sonra kuru incir kürünü uygulamalısınız.(her iki kürü aynı anda uygulamayınız)
canım hem kistler için hemde hamile kalmak için soğan kürü inş sana yardımcı olur ama mutlaka dene faydasını görüceksin inş
teşekkürler canım ben bu kürü nasıl kopyalaya bilirim unutkanımda biraz
not al canım bence ama mutlaka uygula canım
şimdi başlasam nasıl olur sat 30 eylül var daha hem doktorda adette çagırdı kiste bakıcakmış birde busogan kürünü hergün aynı şekildemi yapıcam
dün eşimle aktara gittik keçi boynuzu sorduk adam ne için dedi eşimde çocuk öksürüyo ona ilaç yapıcam dedi açıklamadı haftaya gelicekmiş oda kuru incir kürü nasıl oluyo birde onu açıklarmısın sana zahmet olucak
şimdi başlasam nasıl olur sat 30 eylül var daha hem doktorda adette çagırdı kiste bakıcakmış birde busogan kürünü hergün aynı şekildemi yapıcam
dün eşimle aktara gittik keçi boynuzu sorduk adam ne için dedi eşimde çocuk öksürüyo ona ilaç yapıcam dedi açıklamadı haftaya gelicekmiş oda kuru incir kürü nasıl oluyo birde onu açıklarmısın sana zahmet olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?