Zaman zaman o zaman ne zaman?

Günaydın kızlar

Dün regl olmadım..Bugün bekliyorum kendilerini bakalım ne zaman teşrif edecek

ayy cnm ne güzel söz söyledin duygulandım bi an okuyunca gözüm doldu:))inş. Cnm zaten dikkat ediyorumm benlik bişey yok:))saolsunlar bizim aile toplandı iki taraf yaptılar

inş canım bu ay olurda sende eşinde yeni evinizde mutlu olursunuz eğer olmaz ise kendini strese sokma vardır herşeyde bir hayır canım her ihtimali düşün tamam mı ?

inş canım bu ay olurda sende eşinde yeni evinizde mutlu olursunuz eğer olmaz ise kendini strese sokma vardır herşeyde bir hayır canım her ihtimali düşün tamam mı ?

inş. Canm inş. Yeni evimiz meleğimizide getirir inş.tabiki olmazsada isyan etcek değilim çok şükür ne yapalım rabbim biir..

inşallah canım..

Dün gece yüzüstü yattım.karnımda bir damar atıyor.nasıl anlatamam pıt pıt

Deselerki anne bebeğini böyle hisseder umutlanacam

evet cnm geçenlerde bendede oldu öyle bişey pıt pıt karnım dedim ki demekki anneler kuzularını böyle hissediyo:))

İnşallah canım..

Dün gece yüzüstü yattım.Karnımda bir damar atıyor.Nasıl anlatamam pıt pıt

Deselerki anne bebeğini böyle hisseder umutlanacam

Günaydın canım :78:
Forumda gezinirken tesadüfen girdim bu konuya ve senin cevabını gördüm.
O kadar duygulandım ki anlatamam...
Bugün dualarım hep seninle olucak.
İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Güzel haberlerini bekliyorum

Yok canım geçikme..Bugün günüm..Ama hep gününden birgün önce olduğumdan dün bekledim..

Valla belirti arayınca çok şey buluyorum :)

bulma inş olmazsın da senin sevinçinide yaşarız allahın izniyle canım olursun da ne yapalım allah büyük sıkıntı yapma hiç kendine tmm mı canım

Teşekkür ederim canım..

bulma inş olmazsın da senin sevinçinide yaşarız allahın izniyle canım olursun da ne yapalım allah büyük sıkıntı yapma hiç kendine tmm mı canım

Hiç düşünmüy değilim tabi acaba olurmuki hamilemiyimdir diyorum.Ama çok değil..Ben bu ay kistlere adapte oldum..

Günaydın kızlar

Ben daha regl olmadım.Sabah test yaptım sonuç negatif

Yarın doktor randevum var.Hormon testi yaptıracaktım. (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…