Zaman zaman o zaman ne zaman?

inş.canım inş. Vallahi gece sahurda bile aklıma geliyo konuşmalarımız dua ediyorum..))

benim de cnm hep aklımda bu zaman kadar hep kulaklarımı kapattım dışarıya karşı ama bir zaman dan sonra ister istemez moralin bozuluyor sanki hastaymışım gibi takma kafana tedavileri var diyorlar ya sinir oluyorum hasta değilim ki ama artık ne gerekiyorsa yapıcam doktora gidicem birde keçiboynuzu kürü yapıyorum bakalım ini bir sonuç alırım çok dua ediyorum allah inş yardımcımız olsun isteyen herkeze nasip etsin :)

aminn inş...geçenlerde burda bi arkadaş bana bi tavsiyede bulundu ama yapmadım çok tuhaf bişeydi yaaa ama bu öle kür gbi flan değil yanii

aminn inş...geçenlerde burda bi arkadaş bana bi tavsiyede bulundu ama yapmadım çok tuhaf bişeydi yaaa ama bu öle kür gbi flan değil yanii

ney peki cnm bana da arı sütü önerdiler kendi kaşığı varmış bir sabah aç karnına bir de akşam yataken :) nebilim herkez bir şey diyor bana ne yapıcağımı şaşırdım :)

ney peki cnm bana da arı sütü önerdiler kendi kaşığı varmış bir sabah aç karnına bir de akşam yataken :) nebilim herkez bir şey diyor bana ne yapıcağımı şaşırdım :)

o arkadaş özelden yazmıştı bana birkaç bişey aklımda değil şuanda bunları kaynatıp buharında durulcak yani vajina buharında durcak:))

evet ya benim bedenim 36 tı ama şuan 38 sabah giyicek bir şey bulamadım olmuyor bedenimi tanıyamıyorum ben ya çok değişti bu çocuk meselesi ni düşündüğümüzden beri

birazda benm değişse keşke ben hala 36 yım((((
bu ara bide baş dönmesi çıktı oturduğum yerde bile kafam sallanıyo

birazda benm değişse keşke ben hala 36 yım((((
bu ara bide baş dönmesi çıktı oturduğum yerde bile kafam sallanıyo

bende öyleydim ama şuan kendimi tanıyamıyorum sıcaktan olabilir baş dönmelerin birde oruç tutuyorsan onunda etkisi vardı hamile kaldıktan sonra spora başlıcam acil olarak :)

inş.hamile olalım da yoga yapalım..)))

:)) inş cnm nasılsın bugün dün neler yaptın artık hamilelik okadar kafamda ki sürekli onu düşünür oldum bide dün yan komşumun misafirleri vardı bir tane bebiş okadar tatlıydıki anlatamam inş bizede nasip olur bu arada hastahane işini ne yaptın sanırım ben yarın gidicem

vallahi düne nazaran daha iyiyim evet benmde aynı o kadar beynime girmiş ki başka bişey düşünmüyorum sahurda bile her zaman her saniye randevu aldım haftaya cumartesi sabah 9,30 a dün yine lavaboya girdim acayip fena akıntım oldu ben bile şaşırdım yaa her zamankinden farklı böle parça parça çok üzüldüm yine sonra yat kalk işe gel uykusuz uykusuz gözlerim yanıyor vallahi..izin aldınmı peki sen yarın için??

günaydın cnm bende sabah çok zor kalktım iyiyim ben yada sayılırım sen nasılsın cnm dün yoktun sanırım yoğundu dün senin için

evet baya bir yoğun du birde üzerimde ağırlık vardı uyku beni mahvetti , zaten telefonla geçti zamanım kalmadı nete girecek arama yapmam gerekiyordu baya yoğunum bu aralar siz ne yapıyorsunuz ?

Ramazan bayramı gelse de bir rahatlasam vallahi , pazar , pazartesi , salı bayram 3 gün iş sonra tekrar tatil iyi gelicek bana süper olacak dinlenmem lazım bir pazar yetmiyor bana kpss ye de çalışamıyorum hiç ay başında kitap alıcam bakıcam o şekilde.Sınav tarihine kadar ne yaparsam artık matematikten umudum yokta aslında neyse gireyim bir kere bakalım ne olacak

izin alamadım son iki haftadır ben sürekli izin aldım geçtiğimiz bir haftada yıllık izindeydim artık yüzüm kalmadı ama gitmem gerek bir fırsat bulup konuşucam bakalım inş olur üzülme bakalım doktor ne diyecek inş güzel şeyler söyler ya c.tesiyede baya var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…