inşallah Allahdan tek dileğim bu hayırlı saglıklı bır evlat
inşallah istediğin gibi evlatların olur
hayırlısı olsun benimde yumurtlamadan tam 1 ay sonra başlamıştı bulantılar hemen değil yani sonra geçti sağ kasığımda batmalar oldu çay kahveden dışında bişeyden tiksinmedim acayip meyve canım istiyodu göğsümü hatırlamıyorum idrarı da hatırlamıyorum.karnım sivriydi yoğurt ve sütle aram iyiydi.başka da bariz bieşyler olmamıştı şimdi de ikinciyi planlıyoruz inşallah bende de vardır benimde midem bulanıyo ama oruçtan olabilir adetime az kaldı testi ne zaman yapsam acaba
canım hayırlısı olsun adına çok sevindim allah analı babalı büyüsün ilk çocuğunu allah sana inş ikinici kez bu güzelliği yaşatır ben adetme 2 gün kala yaptım yani p.tesi yaptım çarşamba adet olmam gerekti zaten varsa bir şey çıkıyor silik olarak çıktı sonra kan testi verdim sonuç gebesin dediler sonra tekrar dün gittim doktora keseyi gördüm çok mutluyum 10 gün sonrada kalp atışlarını dinlicez eşimlebu mutluluğu allah herkese yaşatsın yaradanım bu mübarek günlerde yaradanım kullarının yüzünü güldürsün göbişeriniz boş kalmasın amin....
biliyorum ama canım eğer takmaya devam edersen bir zaman sonra ilişkiye girerken bile onu görev gibi görürsün benim yaptığım gibi sadece amaç çoçuk olsun diye ama aslında en büyük yanlışımız o görev gibi değilde o anın keyfini çıkarmak önemli olan bir de kafanda şartlamıcaksın ben annemlerin yanına gittim geldim 1 hafta hiç düşünmedim ozaman oldu kafam rahattı herşeyden uzakta ailemin yanındaydım sizinde öyle bir olanağınız varsa canım eşinle başbaşa bir yerlere gitsen
sağol Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah inşallah göbişler dolar bi an önce:) valla bi hamile kaldınmı zaman geçmek blmiyo gibi geliyo ama bi bakıyosun ilk doğumgünü gelmiş kocaman olmuş sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Allah
aminnnnn çok teşekkür ederiö gulceonur
inş canım çok dua ediyorum sorun yaşamayım diye ama işte herşey yaradan dan bugünüme şükürler olsun hastayım yada hiç cocuğum olmıcak gibi düşünüyordum ben ama allaha şükür olsunki bugüzelliği bana yaşattı :)) inş herkeze nasip eder:))
benımde ıcımde o korku var kendıme sinir oluyorum
o korkular ilk olduğu için öyle ikincilerde insan çok rahat oluyo yine aynı heyecan aynı mutluluk ama rahatsın.ikinci kez hamile kalmıştım da ama nasip olmadı doğması
o korkular ilk olduğu için öyle ikincilerde insan çok rahat oluyo yine aynı heyecan aynı mutluluk ama rahatsın.ikinci kez hamile kalmıştım da ama nasip olmadı doğması
vallahi bilmiyorum cnm işte dua ediyorum artuık zaten birazda soğudum
hayırlısı canım hakkımızda valla bende şuan çok korkuyorum sinirlerim çok değişik anında sinirlene biliyorum üzüle biliyorum herkesi kırıyorum farkında olmadan canım inş tekrar o duyugu yaşarsın allahın izniyle
çok sağol Allah razı olsun hep beraber inşallah
selam kızlar bayram nasıl geçti
edaaa:)))nasılsınn
geçmiş bayramın mübarek olsun cnm yine işteyizzz((
:)))))))))
çok tuhaf oldu böleee ama yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?