Zaman zaman o zaman ne zaman?

üşütme sakın canım , ağrının olması bebekden dolayıda olabilir belki doktornla konustunmu

ya canım dün doktora gittik bu konuda bilgisiz olduğum için pür dikkat doktoru dinledim heyecandan da soru soramadım bir daha ki kotrol 10 gün sonra ama doktor herşey yolunda dedi dış gebelik değil rahimde dedi bu çok sevindirici benim için şükürler olsun

ne kadar güzel senin adına çok sevindim inşallah bizde yaşarız bu duyguları canım benım

ne kadar güzel senin adına çok sevindim inşallah bizde yaşarız bu duyguları canım benım

inş canım inş belkide hamilesinizdir biliyorsun bende çok umutsuz ken baktımki hatta çok umutluyum dediğimde bile aklımda hep soru işareti vardı içime doğuyordu hamile olduğum ama diğer ihtilmalide düşünmeden edemiyordum kendimi allaha şükürler olsun bu ay oldu inş allah göbişlerinizi boş bırakmaz inş

inşallah tatlım ben de bir yandan diyorum ki hamile degılım bir yandan hep umut ama umutsuzum yine karamsar olmaya başladım her zaman ki gibi

inşallah tatlım ben de bir yandan diyorum ki hamile degılım bir yandan hep umut ama umutsuzum yine karamsar olmaya başladım her zaman ki gibi

bende öyleydim karamsardım ama şu durumda vardı ben eşime hamileyim hissediyorum diyordum oda yok diyordu sen her ay aynısını diyorsun dedi aslında oda beni üzmemek için diyordu ama onun bana olumsuz bakması karamsarlığa yitiyordu ama her zaman içimdeki ses var diyordu o çok önemli şimdide mesela diyorum ki erkek olucak diyorum inanmıyor eşim tabii önce sağlıklı olsun ama içimden bir ses erkek diyor bakalım hayırlısı inş en kısa sürede isteyen herkeze nasip eder yaradanım o kadar umutsuz olduğun zaman mucize yaratıyorki şaşırıp kalıyorsun benim gibi :))

bakalım ben de karamsarım eşim bence bu ayda var dedi ilk defa bilmiyorum bana yok geliyor , üzülücem yine bu ay bılıyorum

hoşgeldin canım nasılsın nerelerdesin sen bebem :)))

ayy canlaım benm teşekkür ederim)))))
burdayım valla kaç gündür rahatsızım anlatmıştım ya bide vurdukları iğne mahvetti daha etkisi var sarhoş gbiyim kahverengi leke gelio bilmiom hasta oluyom diyemiyorum tam olarak bende bilmiom((

hayırlı olsun kaç haftalıksın canım.benimde içime oğlan doğuuyodu oğlan oldu sende belirti var mı

valla canım benim daha çok yeni daha dün keseyi gördük ama bilmiyorum içime erkek doğuyor ama hayırlısı belirtiside hiç bulantım yok ilk ayda başlarmış kızda idrarım açık sağ göğüsüm büyük sürekli bir et ve yoğurt yeme ihtiyaçı duyuyorum hayırlısı tabii daha yolun çok başındayım belki değişir tabii peki sendeki belitiler neydi cnm

şimdi nasılsın canım dikkat et birde kafana çok taktın ya ondan da olabilir pisikolojin üzülme herşeyi oluruna bırak canım

Biliyorum ama işte insan üzülmeden edemiyor üzülmeyeceğim desem yalan olur

üzülme canım işte ilk başta yeniliyorsun ben herzaman ümitsizim diyorum ama içimde hep bir ümit vardı allahın izniyle olucak canım sizinde güzel haberlerinizi duyucaz ben inanıyorum :=)

üzülme canım işte ilk başta yeniliyorsun ben herzaman ümitsizim diyorum ama içimde hep bir ümit vardı allahın izniyle olucak canım sizinde güzel haberlerinizi duyucaz ben inanıyorum :=)

inşallah Allahdan tek dileğim bu hayırlı saglıklı bır evlat

hayırlısı olsun benimde yumurtlamadan tam 1 ay sonra başlamıştı bulantılar hemen değil yani sonra geçti sağ kasığımda batmalar oldu çay kahveden dışında bişeyden tiksinmedim acayip meyve canım istiyodu göğsümü hatırlamıyorum idrarı da hatırlamıyorum.karnım sivriydi yoğurt ve sütle aram iyiydi.başka da bariz bieşyler olmamıştı şimdi de ikinciyi planlıyoruz inşallah bende de vardır benimde midem bulanıyo ama oruçtan olabilir adetime az kaldı testi ne zaman yapsam acaba

takmadan da olmuyo ki cnm:))

biliyorum ama canım eğer takmaya devam edersen bir zaman sonra ilişkiye girerken bile onu görev gibi görürsün benim yaptığım gibi sadece amaç çoçuk olsun diye ama aslında en büyük yanlışımız o görev gibi değilde o anın keyfini çıkarmak önemli olan bir de kafanda şartlamıcaksın ben annemlerin yanına gittim geldim 1 hafta hiç düşünmedim ozaman oldu kafam rahattı herşeyden uzakta ailemin yanındaydım sizinde öyle bir olanağınız varsa canım eşinle başbaşa bir yerlere gitsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…