4 gün bilmiyorum ama ben dediğim gibi 2 . Günü gitmiştim canım ama sen genede git p.tesi kaçıncı gün olursa olsun sonuçta bir dahaki ayı bekleme canım zaman geçmiş olur anladın mı
zaten dünde olsam yarın doktorum yokmuş iyiki bugün oldum pazartesiye giderim artık:))
zaten bugün bitti ne kadar gelirki ilk günden tam anlamıyla yarın olursun olursa oda canım o yüzden p.tesi de gitsen birşey olmaz
evet canım haklısın hadi hayırlısı kötü bişey demez(
inş canım demez dualarım seninle sakın aklında kötü bir şeyle gitme insan ne düşünürse o olur aklına iyi şeyler getir allahın izniyle sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın
azönce lavaboya gttim bişey yok pembe akıntı gbi gelmişştii off oynatıyo resmen beni:)))neyse bugünü olmuş kabul ediyorum...
günaydın kızlar nasılsınız yaa bugün hafta sonu ve ben işteyim yaa haftasonu olan bir işim olmadı((
günaydın kızlar nasılsınız yaa bugün hafta sonu ve ben işteyim yaa haftasonu olan bir işim olmadı((
canımmm gördün mü ikinci çizgiyi
eda canım bak baışndan anlatıyorum yaa bilemedim ne yapcağımı ben(( ağlayarak yazıyom yani
dün eşime test aldırdım o pembe akıntıdan sıonra bişey gelmedi hasta olmadım akıntıymış gece sahurda testi yaptım tek çizgi çıktı sonra yok dedim kutusuna koydum geri atcaktım geri bak dedi içimden bi ses baktım 2.çizgi baktım baktım gözlerimi ovuşturdum baktım sonra eşime koştum götürdüm bak diye o da inanamadı şaşırdı sonra yavaş yavaş kayboldu 2.çizgi acaba elimde götürdüm sallandı flan ondan mı dedim
sabah bi tane daha yaptım bu seferde yine ilk çizgi sonra ikinciyi görür gibi oldum ve kayboldu eda ne yapcam yok işte dedim kendi kendime umutlanıyosun boşuna dedim((
canım hemen kan testi yaptırsana vakit kaybetme bakalım ikinci çizgiyi gördüysen ama şöyle bir durum var özge ikinci çizgi net silikte olsa bellimiydi
evet eda gördüm resmen gördüm bende inanamadım gözlerimi yıkadım ya inanamadım baktım 2.çizgi durdu durdu geçti bilmiyorum belkide ben umutlanıyorum yada test yanlış yada ne bilim
,ama daha önce bir dolu test yaptım saatlerce başında bekledim hiç bişeyyy yoktuuuuuu bunlar farklıydı .((( kısa da OLSA BU DUYGUYU YAŞADIM EDA ELİM AYAĞIMA DOLAŞTI ŞUAN BİLE YAZAMIYORUM EŞİME GÖSTERMEDEN ÇOK AĞLADIM DÜN ÇOK HARİKA ANLATILMMAZ BİŞEYMİİŞ
hadi çokk sevindim inş hamilesindir canım süper yaaa çok çok mutlu oldum dün cami de çok dua ettim senin için canım allahım hadi hemne izin al kan testi yap hadii durma heyecandan duramıyorum bende çok sevindim
çok saol cnm arkadaşım allah razı olsun senden dün kayınvalidemle parkta oturduk kızım dedi bebek yapsanız artık dedi inş.anne dua et dedim korkma dedi hepimiz yanındayız dedi ...
Hastanede direkt test yaptırmak için doktora flanmı görüncez yoksa ne bilim edaaa aslında korkuyorum biraz daha mı test yapsam yani umutlanıp oraya kadar gitcem yok derse yıkılırmıyım bilmiyuorum ama ..((((
tatlım hiç korkma sonuç ne olursa olsun mutlu ol sıkıntı yapma ama git biran önce test yaptır hadi hemen durma gittiğin hastahaneye git gebelik testi yaparmısınız de hemen yaptır en fazla 2 saat sonra sonuç çıkıyor canım bence hiç vakit kaybetme böyle düşünerek kendini yorarsın canım varmı yok mu diye düşün düşün kendine yaparsın sonuçu bilmek herzaman iyidir hadi izin al git bence hemen
bilmiyorum cnm umudumu yitirmem ama öyle düşünüyorumm rabbim büyükk..
mrb.
bende katılabilirmiyim aranıza ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?