• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

vakit geçmiyo yaa offf sinirleniyorum yavaş yavaş sakin olmam lazımm.....

sakin ol :)) bende biraz uyumuşum masada gözlerim gidiyor benim yaaa bide rüya gördüm ki sorma hamile olduğum belli değil ama yanımda bir arkadaşım farklı bir arkadaşın evine gidiyorum eşi diyorki bebeize iyi bak hayatım diyor bende hemen diyorum ki aa hamilemisin bende hamileyim diyorum daha belli değil ama bende sonra bana cay getiriyorlar şeker yerine kayısı çekirdeği veriyorlar önüme 3 tane kayısı çekirdeği koyuyorlar ama ben bir tanesini yiyorum bakmadım anlamını :17: artık nasıl kafama yerleştirdiysem

sakin ol :)) bende biraz uyumuşum masada gözlerim gidiyor benim yaaa bide rüya gördüm ki sorma hamile olduğum belli değil ama yanımda bir arkadaşım farklı bir arkadaşın evine gidiyorum eşi diyorki bebeize iyi bak hayatım diyor bende hemen diyorum ki aa hamilemisin bende hamileyim diyorum daha belli değil ama bende sonra bana cay getiriyorlar şeker yerine kayısı çekirdeği veriyorlar önüme 3 tane kayısı çekirdeği koyuyorlar ama ben bir tanesini yiyorum bakmadım anlamını :17: Artık nasıl kafama yerleştirdiysem

maşallahh nasıl gördün bu kadar rüyayı:))))))
baksana bi neymiş anlamı

sen ce benim ilk bebeğimin cinsiyeti ne olur ilk aklından geçen birde isim ne koyucaksın

BENCE KIZIN OLUR GBİME GELİYO YADA BEN KIZ BEBEK ÇOK SEVDİĞİM VE İSTEDİĞİM İÇİN ÖYLE..
AMA HEP HİSLERİM KIZDAN YANADIR BEN KIZ OLURSA NAZLI ERKEK EFE DEDİM İLK BAŞTA AMA ŞİMDİ SENA VE ENES İSTİYORUM BAKALIM DAHA DEĞİŞİRRR...:)))

BENCE KIZIN OLUR GBİME GELİYO YADA BEN KIZ BEBEK ÇOK SEVDİĞİM VE İSTEDİĞİM İÇİN ÖYLE..
AMA HEP HİSLERİM KIZDAN YANADIR BEN KIZ OLURSA NAZLI ERKEK EFE DEDİM İLK BAŞTA AMA ŞİMDİ SENA VE ENES İSTİYORUM BAKALIM DAHA DEĞİŞİRRR...:)))

biliyormusun benimde sana karşı ilk aklıma gelen kız oldu bende oğlum olursa ali mert kızım olursa elif naz Hayırlısı bakalım cnm inş olurda :119:

Back