yarın pazar allahtan cnm uyucaz Ben günleride şaşırdım dün cumaymış ben bugün sandım ne bilim iyice karıştı hayat bu aralar tek düşüncem bebek olduğu için herşey geri planda
yok ben onu iyi hesaplıorum :))kaç gündür sayıyorum bugünü...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın pazar allahtan cnm uyucaz Ben günleride şaşırdım dün cumaymış ben bugün sandım ne bilim iyice karıştı hayat bu aralar tek düşüncem bebek olduğu için herşey geri planda
yok ben onu iyi hesaplıorum :))kaç gündür sayıyorum bugünü...
neyi hesaplıyorsun pekii ? Yorgunum dedin ya ondan dedim yarın pazar diye :))
tmam işte cumartesiyi hesaplıyordum pazara geldik ya cumartesileri mutlu olurum çünkü yarın pazarrrrrrrrrrrrrrr..)))
kendime gülüyorum ben sen bana bakma :=) bende yorgun uykusuz berbat bir durumdayım sankii yarın pazar olsa ne ki yarında temizlik felan derken zaman bitiyor bir gün yetmiyor
evet haklısın bir ton ütü var yine çamaşır atarız makinaya amannn ..((
ben onu halettim dün cnm camaşır işini ben sana bir şey sorucam yaa gabızlık var mı sen :26:
ben zaten fazla lavaboya çıkan bi insan değilim ama var evet şuan..
ya heyecanlanmak istemiyorum belirtiler arasında bu da var zaman geçsin artık yaa
:)))belkide bizim senle burda tanışıp yazşmamız tesadüf değildir belki ikimizde hamileyizdir ..:))mucize
geçen cami de hoca vaaz veriyor dediki hayatta hiç bir şey tesadüf değil yaşanacak şeyler hayatınızda nasip senle tanışmam gerekmiş tanıdım ve çokda mutlu oldum
evet aynn öyle bence insanın attığı her adım gittiği her yer nasipten öteye geçmiyo
evet aynn öyle bence insanın attığı her adım gittiği her yer nasipten öteye geçmiyo
evet cnm çok dua ediyorum nasip olsun diye insan senin adına ve burda tanıdığım insanlar içinde ediyorum inş duyar sesimi biliyormusun ben ne zaman bir şeyi çok istesem ramazan ayına denk geliyor inanırmısın teravih namazına gidiyorum orda çok dua ediyorum allah hep duydu sesimi sevilen kuluyum en azından kendim öyle düşünüyorum
bende bir kaç haftadır namaza başladık eşimle demiştim ya bi olay oldu üzücü bi olay ondan sonra herşeyin kıymetini anladım değerini anladım ve namaza başladım bu da nasip o kötü olayda demekki bu hayırlı vesile varmış namaza başladım mesela
bende her zaman dua ediyorum herkesler için rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
inşallah cnm herşey insanlar için eğer olmassada çok üzülmücem herşeyde vardır bir hayır her iki olasılığıda düşünüyorum nasipden öteye gidilmez çok anlayışlı bir eşim var Başka türlüde olabilir di o yüzden ailemin arasında en şanslı benim eş konusunda şükürler olsun. Kötü olay ne özelmi?
evet bencede herşeyimize şükür daha kötü durumda olanlar var neler var neler...
Yok özel değil bi tanıdığımız vardı güvendiğimiz ailece adam bize düğün sırasında yardımcı olmuştu maddi benm aileme yani
o güvendiğimiz adamlar şereften adamlıktan bahseden adamlar geçen hafta bize zehir etti hayatı paramızı verin flan fistan halbuki kaçan yok eden yok ödüyoz zaten yani annemler ödüyolardı yani ben inanamadım allahım nasıl insanlarmış dedim ve hayatıma şükür ettim o an hemen abdest alıp namaza başladım hergün ağlıyodum iş yerinde gözlerim şişiyodu hergün hergün ve şuan o kadar ferah rahatım ki dua ediyorum her fırsatta çünkü kötü insanlara karşı yapacak bişe yok sadece duanla onnların karşısında durcaksın dedim ve bugün böle namaz kılan biriyim kim derdi makyajlı flan biriydim kapalıyım ama makyajım flan olurdu hep, şimdi hiçbirşey umrumda değil ve diyorum ki allahım iyiki böle olmuşta benm alnımın secdeye değmesine nasip oldu diyorum..
kuzum ne güzel allah yardımcın olsun ben acığım resmimi görmüşsündür belki profilde :) her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır. Buda buna nasip olmuş seninle karşılaşmam beni sevindiriyor ben hep derim hayatta iyi insan iyi insanı kötü insan kötü insanı çekermiş :) ( ikimizin adına söyledim sadece yanlış anlaşılmasın ) eşin ve senin allah gönlüne göre versin kimin ne olucağı hiç belli olmaz benim ağladığım insanlar arkamdan vurdu gün geldi onlar yanımda ağladı ama ben onların yaptığını yapmadım sen sana taş atana sen el uzat
evet bende açıktım bnm annem hala açık ama çok iyi kalplidir hep iyi niyetimizden kaybettik bu zamana kadar
kendi kendime kapandım çok oldu kapanalı herşeyin hayırlısını istemekten başka çaresi yok insanoğlunun
allah herkesin gönlündekini hayırlıysa versin değilse vermesin yaşım 23 ama beynim sanki 30 40 yaşında çünkü annemi çok küçük yaşta evlendirmişler 14 yaşındada beni doğurmuş onla büyüdük her derdi her iyi kötüyü beraber gördük bu da beni yordu olgunlaştırdı..))iyi de oldu
aslında hayatımızda herşey her olay insanı olgunlaştırır ben nerdeyse 30 oldum 22 yaşında evlendim o yüzden 2 cocuğu hiç beklemicem allah nasip ederse inş