Zaman zaman o zaman ne zaman?

yani evet sonuçta özel değil yazılanlar ..

olsun sorun yok ee bugün kaçta çıkıcaksın bize tam gün malesef ama bazen 5 de çıkıyoruz benim en husurlu olduğum yer evim ya herşeyi unutuyorum evde kapıyıda kapatınca kafam dinç bir de hergün ne yemek yapıcam derdi olmasa yıllardır bu derdi aşamadım :44:

bizim de tam gün 6 gbi çıkıyolarmış önceden şimdi de o civarlarda çıkarız işte bizde..
Insanın evi gbisi yok vallahi:))

kusura bakmayınsohbetinizi balla kestim ama bana yardımcı olur musunuz ben yeni üyeyim ve neden konu açamıyorum yeni üye olduğum içinmi editöre yazıyorum ama cvp yazmıyorlar konunuzla alakası yok ama cvplarsanız sevinirim
​

Eklentiler

• $bratz_007.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 43
dün ben istifra etmemek için zor durdum şuan da öleyim sanki midem genzimde duruyo boğazımda sanki belkide üşütmüşümdür ben sıcak terliyorum sabah flan

yok ben öyle kusucak gibi olmuyorumda bulanıyor kendi kendine böyle kendi etrafımda dönüp dönüp durmuşum öyle karışık bir duygu tuhaf evet belkide üşüttüm :)

selam canım hoş geldin sol üstte konu aç yeri var oraya tıkla konu başlığını yaz sonra konun içereğini alt kısma sonra sağ altta konuyu aç yazıyor yeni olduğun için değil herkez aca biliyor en azından ben öyle biliyorum yardımcı olduysam sevinirim

inşallah canım ya bide hamile kalırsak kilo aldım yok çatlak oldu bu oldu o dönem başlıcak ayrıcada bir sürü de test yapılacak kontroller ooo baya uzun süreç 9 ay 10 gün

ben merak ediyorum avaba öğrendiğimiz zaman ne yaparız ...nasıl deriz herkese süpriz flan..))

ben merak ediyorum avaba öğrendiğimiz zaman ne yaparız ...nasıl deriz herkese süpriz flan..))

valla canım ben 2 aylık olduktan sonra söylemeyi düşünüyorum oda sadece aileme cevremde karım büyünce anlarlar ayrıcada işyerine de söylemicem nasılsa karnım büyünce onlarda anlarlar :44: sen nasıl yapıcaksın

ben dayanamam ki:)))sölerim gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…