bende aynı düşün bana 1 sene oldu korunmayalı ama olsada tüh demezdik şurda birkaç aydır ille olsa diyoz ama ben herseferinde böle oldum şimdide öle olcak diye korku var heyecanda var ya olduysa diye aynı senn gbiyim bende..)
inşallah allahım nediyim kuzum hepimiz aynı hisseler duylar içindeyiz bakalım nasip düşünsene senin ve eşinin parçası ya o sanırım dünyada en güzel duygu bebeğini ilk eline aldığın duygudur
evet aynen düşünmesi bile yetiyo bence dünyadaki en güzel duygu...
evet cnm okuyanlar diyordu bunlarda ne kadar hayalperes daha ortada bir şey yok biz kendi kendimize hayal den hayale koşuyoruz güzel ama tbr ederim bizi
aynen millet okuyup okuyp bunlar ne diyo ya diyodur amann ne yapalım başka nereye kime anlatcazz..:)))
evt iyi oluyor valla bana terapi gibi :)
hem zaman geçiyo hem duygularımızı paylaşınca rahatlıyoruz bence yoksa içimize atıp stres yapıyoz..
aynen cnm ben çıkıyorum yarın görüşürüz kendine iyi bak görüşmek üzere
günaydın bayanlar yada sesimi duyanlar :))
GÜNAYDINNNN....
EDACIĞIM NASILSINNN RÜYMDA KİRPİĞİM UZUYODU RİMEL SÜRDÜKÇE UZUYO ALLAH ALLAH DİYORUM NE GÜZEL OLDU DİYORUM GELİNCE YORUMUNA BAKTIMM ....BAK KOPYALIYORUM
Bayanlar rüyasında kirpiklerinin uzadığını gören kimse, hayırlı bir evladı olur.
:))) hadi hayırlısı canım ne güzel rüya görmüşsün inş olur az kaldı sana 5 gün sonra belli olur dimi senin cnm
inş. ınş.da geçmek bilmiyo ki kaç gün gecikmesi lazım ki adetin??
yoksa rüyalar tersine mi çıkar((
öyle düşünme hayırlısını dile allahtan yüzümüze bakar inş rüyalar tersine çıksaydı insanlık biterdi
genelde ben ne görürsem o çıkar kesin bu zamana kadar iyi kötü hep çıktı o yüzden bazen uyumaya bile korkarım her yerde baktım yorumuna böle diyor:))off baktım birden öle okuyunca gözlerimden yaş geldi yaa:))
inş cnm gözyaşların hep mutluluk için akar canım benim gecer zaman allahın izniyle beklenen gün cabuk gelirmiş bak benim kardeşim askerKaza geçirdi askerde 9 ay yattı hastahane de hiç geçmicek gibi geldi şimdi 100 günü kaldı normalde 1 ağustos ta geliyordu normalde ama kaza geçirdiği için uzadı
hmm geçmiş olsun canm inş.rabbim kazasız belasız kavuşturur..sen naptın ne var ne yok
ben ne yapayım bildiğin gibi yemek çamaşır uyu buraya gel aynı cnm valla hiç bir değişiklik yok ben zor dönemlerden geçtim sıkıntılı stresli bu da beni çok atkiledi ama atlatıyorum allahın izniyle sen neler yaptın cnm
bende aynı yat kalk gel vallahi artık bünyem kaldırmıyo birgün düşcem yatağa bu gidişle uykusuzluk yorgunluk çok kötü ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?