çokk uykum var pc bakarken gözlerim kapanıyor. Bana bugün geçmez
ben uyukluyorum bile yanıyor gözlerim yaa saatte geçmiyo birde arayıpta abuk sabuk hesap kitap soranlar yokmu gıcık ediyolar ...bizim birde diğer dükkanımız var çalıştığım yerin orda arayıp şu şölemi bu bölemi offff sıkıldım yaa(
ne kadar zor bizim işlerimiz yani bayanların temizlik cocuk iş aman allahım bu ne yaa bütün yük bizim
şimdi bence iyi günlerimiz yarın birgün çocukla ne yapcaz bakalım ne uyku ne ev mahvoldukk...))
ayy sorma bide ben uykuyu severim valla haftada bir gün olsun eşim bakar artık bebişe
evet bende çok severimmmm uyku uyku uykuu..:))))) neyse pazara az kaldı uyuyacam
bende gün sayarım ama cok sıcak ya insan oğlu ne kadar doyumsuz soğuk olur sıcak olsun deriz sıcak olur soğuk olsun deriz felan felan :))[/QUOTE
EVET VALLA İNSANOĞLU NE GARİP İŞTE..:)
sANIRIM TÜPLERİNE BAKACAKLAR KADIN DOĞUMA GİDECEKSİN SANIRIM
ya biraz internette baktım da korktum ya ilaç veriyorlarmış rahimden sonra cekiyorlarmış 5 dak felan sürüyormuş ve film mi cektirdikten sonra coğu insan hamile kala biliyormuş çünkü tıkanıklık var ise film cekerken acıla biliyormuş ufff
ya biraz internette baktım da korktum ya ilaç veriyorlarmış rahimden sonra cekiyorlarmış 5 dak felan sürüyormuş ve film mi cektirdikten sonra coğu insan hamile kala biliyormuş çünkü tıkanıklık var ise film cekerken acıla biliyormuş ufff
özgeeeeeeeee nerelerdesin cnm çoksıcak kasıklarım ağrıdı dedim ya bakındım şöyle bir valla cocuk yerleşince ağrı yapar diyorlar ama tabii ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığıda olabilir
AA EVET BENDE ARKADAŞIMDA<N duymuştum bunu ACILI BİŞEY OLSA GEREK(((
acılıda lafmı özge az önce ben neler okudum korktum resmen doktor bana bunu yap dedi yapmıcam biraz daha beklicem olmassa en son care bu
efendimmmmmmm:))
burdayım inş. Hadi bakalımm inş.. Benm de azönce sancı yaptı sen aklıma geldin:))
offf inş. çok gerek kalmazzz banada öyle bişey demezler benm cnm tatlı:))))
bende de durup durup ağrıyor dün camiye gittik namaz kılmak için bayılıcam diye korktum zor durdum inan bana ama benim sağ taraf ağrı yağıyor senin öyle bir şey varmı yoksa komplemi
benm kasıklarım bazen sağ bazen sol sancı girip girip çıkıyo sanki bıçak sokar gbi
sen nezaman hasta olucaktın cnm ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?