Zaman zaman o zaman ne zaman?

Kızlar evet sonucu 1,2 cıktı sonrada adet oldu ama kesik kesikmiş

canım senin belirtilerin nelerdi ya :2: benim bat 5 ekim ve daha 10 gün varken kasıklarıma ara ara sancılar girdi dünde belime girdi o sancılar adet ağrısı 2-3 gün öncesindenolurdu göğüslerim dokunca acıo bide akıntım var ben kendi kendime mi kuruyorum acaba ya :2:

bilmiyorum canım inşallah öyledir tabi beklentimiz bu. kızlar benım belirtilerimin hiç biri yoktu hepsi adet belirtileriyle aynıydı göğüslerim ağrıdı midem bulanıyordu , kasıklarım agrımadı hiç , akıntım oldu ama her zamankıne yordum , tek belirti olarak gördüğüm çok yemek yedim bilmeden asırı derecede yiyordum zaten öğrendıkten sonra da zaten yemek yıyemıyorum malesef umarım bu zorlu sürecide atlatırım bir an önce büyüsün ya saglıklı bir sekılde dogsun

Son düzenleme:

günaydınlarrr.....

canım iyide daha senin günün gelmediki keşke gidip yaptırmasaydın geçseydi öyle yaptırsaydın daha da kesin bişey belli değil demi morelini bozma sakın

bilmiyorum cnm geçen ay 30 unda olmuştum 4 ünde bittim u ayda 4 ünnde olmam lazım değilmiydi 30 unda oldum bende bilmiyoum pazar günü bi geldi ara ara geliyo şimdi bişey yok

günaydın hanımlar nasılsınız ?

Ben çok kötüyüm doktora gittiğimde ilaç alıcam bu defa mide bulantılarım geçmezse de işi bırakıcam yollarda sürünüyorum

zannettmem ki böle mi olur kan resmen adet kanı gbi ama pazar aktı şuan çok az az pedim bile batmamış dün((

canım bak kendin diyosun pedim bile batmamış diye adet olsa öyle mi olur? sen yine de dikkat et kendine ümitsizliğe düşme bebek varsa üzülmesin. çok da ümitlenmemek lazım ama benim daha 12 gün var adetime anlamıyorum moralim yerlerde daha bikaç gün önce nasıl heyecanlı hevesliydim bugün dünden beri bi ümitsizlik var. belirti dediğim şeylerin bi görünüp bi kaybolmasından mı yoksa forumda belirtiyle ilgili çok fazla olumsuz şey okuduğumdan mı bilmiyorum. dün predictor almıştım adetime bikaç gün kala yaparım diye haftaya falan yapacaktım ama onu bile bi sonraki aya kaldı diye düşünüyorum.

bi de sen kan testini erken yaptırmışsın bence 4ünde olmam gerek diyosun bak 30unda gelen kesik kanama eğer devam etmezse büyük iht. yerleşme kanamasıdır. olumlu düşünmeye çalış inşallah hamilesindir hayırlısıyla.

edavuttan haberi olan var mı kızlar görmüyorum onu buralarda bikaç gündür?

cnm benm önce bu şekilde açıkladığın için teşekkürler:))
vllahi bilmiyorum bende 3 4 gün öncesine kadar heycanlıydım ama şuan gitti((kasıklarım hala batmakta adet belirtileri denen bişey yaşamıyorum şuan ama bilmiyorum yerlşme olsaydı kanda çıkardı yaptırdığımda bilmiyorumm((inş. Keşkeeee

hayırlısı olsun zaten hakkında varsa da allahtan yoksa da ama 4üne kadar kanaman devam etmezse ve 4ünde adet olmazsan tekrar test yap derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…