Zaman zaman o zaman ne zaman?

keçiboynuzu yeni sezon gelmemiş daha bir hafta sonra gelicek olanlarda geçen seneden kalma.yarım litre kaynamış suda 20dk bekletiosun sabah aç karınla akşamda yatarken 1 bardak eşine içiriyosun afiyet olsun

Pardon ya ben keçiboynuzu kürünü sordun sandım :44:

keçiboynuzu yeni sezon gelmemiş daha bir hafta sonra gelicek olanlarda geçen seneden kalma.yarım litre kaynamış suda 20dk bekletiosun sabah aç karınla akşamda yatarken 1 bardak eşine içiriyosun afiyet olsun

bir litreye ne kadar atılıcak keçi boynuzu

arkadaşlar ya bu ay kendimi okadar kaptırmışımki hasta oldum bittim hala hamile sanıyorum kendimi gerçi 4 gün sürdü hastalığım ama

bir litreye ne kadar atılıcak keçi boynuzu

tam bir litre değil 0,5 yarım litreye 5-6 tane keçiboynuzunu kırıp atıyosun.kaynayan suda 3 dk kadar kaynat sonra altını kapatıp 20 dk dinlendir. bir hafta sabah akşam sonra sadece akşamları

Arkadaşlar merhaba :)Bizde bebek düşünen gruptanız..Bu ay 26 eylül adet günü.Bakalımm ne olacak:)Bebiş için deneme yaptığımz ilk ay ama yine de çok heyecanlıyım:)Rabbim bebek isteyen kimsenin ellerini boş bırakmaz inşallah...

inşallah canım ama gerçekten zor bi süreçmiş stres yapma bence stres olmasına engelmiş diyorum ama herzaman stresliyim :)

Biz evleneli 1 yıl oldu fakat ben kist ameliyatı oldum 2010 ağustosta o zmndan 2012şubata kadar doğum kontrol hapı kullandım..Bıraktım 2 ay düzenli oldum adet sonra yine kist oluştu ama bu defa küçüktü.2 ay divina kullandım ve bu ay artk bebiş için hazırız..Hayırlısı hepimz için..

arkadaşlar bugün gittim doktora morel sıfır (dünden beri çok kötüyüm mıde bulantısı romatızma gıbı her tarafım agrıyo doktora anlattım bu sefer oldu bebiş galıba dedi.sıcak suyu sankı bosalttılar oan hemen baktı bebek yok
daha küçüktür gözükmüyodur dedi kan testi yaptı hamiş değilim yine.adete 3 gün var ama cektıgım agrılar adet sancısı gıbı degıl.çok umutluydum bu aydan ben.ama neyazıkki.adetine 3 gün var ilaç falan alma ağrıları çekmeye devam et olmassan tekrar kan testi yapcakmışım ama bu sefer umudum yok.dedimki 6 aylık hasret bitiyo ama başaramadık yine(ağla ağla bi hal oldum artık her ay ümitlenmicem desemde son 1 hafta patlıyorum yine((her doktordan dönüşümde millete laf anlatmaktanda bıktım (eşimin çok üzülüpte bana hiçbirsey demeyıp aglama artık demesındende bıktımartık gelsin bebişlerimiz allahım ya (((

4 ay oldu doktorada gittim muayene oldum bi sorun yok dedi kısmet artık senin ne kadar oldu?

bizde haziran ayından beri korunmuyoruz aynı şekilde doktora gittim bende doğum kontrol hapını bıraktıktan 3 ay sonra kalırsın dedi tbi yinede Rabbim ne zaman verirse :26:

Hala bir umut var ama üzme kendini adet günün geçsinbakalım güzel haberlerini duyarız burdan doktora giderkende eşinden başka kimseye söyleme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…