keçiboynuzu yeni sezon gelmemiş daha bir hafta sonra gelicek olanlarda geçen seneden kalma.yarım litre kaynamış suda 20dk bekletiosun sabah aç karınla akşamda yatarken 1 bardak eşine içiriyosunafiyet olsun
keçiboynuzu yeni sezon gelmemiş daha bir hafta sonra gelicek olanlarda geçen seneden kalma.yarım litre kaynamış suda 20dk bekletiosun sabah aç karınla akşamda yatarken 1 bardak eşine içiriyosunafiyet olsun
Pardon ya ben keçiboynuzu kürünü sordun sandım :44:
bir litreye ne kadar atılıcak keçi boynuzu
arkadaşlar ya bu ay kendimi okadar kaptırmışımki hasta oldum bittim hala hamile sanıyorum kendimi gerçi 4 gün sürdü hastalığım ama
4 ay oldu doktorada gittim muayene oldum bi sorun yok dedi kısmet artık senin ne kadar oldu?
arkadaşlar bugün gittim doktora morel sıfır(dünden beri çok kötüyüm mıde bulantısı romatızma gıbı her tarafım agrıyo doktora anlattım bu sefer oldu bebiş galıba dedi.sıcak suyu sankı bosalttılar oan hemen baktı bebek yok
daha küçüktür gözükmüyodur dedi kan testi yaptı hamiş değilim yine.adete 3 gün var ama cektıgım agrılar adet sancısı gıbı degıl.çok umutluydum bu aydan ben.ama neyazıkki.adetine 3 gün var ilaç falan alma ağrıları çekmeye devam et olmassan tekrar kan testi yapcakmışım ama bu sefer umudum yok.dedimki 6 aylık hasret bitiyo ama başaramadık yine(ağla ağla bi hal oldum artık her ay ümitlenmicem desemde son 1 hafta patlıyorum yine ((her doktordan dönüşümde millete laf anlatmaktanda bıktım (eşimin çok üzülüpte bana hiçbirsey demeyıp aglama artık demesındende bıktım artık gelsin bebişlerimiz allahım ya (((
Gunaydin kizlarr
Ne guzel cogu kisi gebe kalmis topikte
Bnde 2senedir tik yok kismett
selam canım inş seninde olur en kısa sürede doktora gittin mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?