- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Iyi o zaman... Sana gore sehit, bana gore kurban... Duzen kurbani... Koikusmuslugun kurbani... Iktidar yandaslari galebe calsin, bayram dugun yapsin... Onlara biresey olmadi.. Onlarin cani yanmaz... Onlarin canini bu hukumet yakmaz.. Bu hukumetin gucu isciye yeter, ameleye yeter, cocuklara yeter... Dua etsinler de bu hukumet sonsuza dek orada, en tepede, gucun en yuksek yerinde kalsin. Tepelerden asagiya beraber dustuklerinde de canlari yanmasin. Erdogan orada, Soma'da linc edilme korkusunu iliklerine dek yasadi. Saldirmasi ondandi. Sonsuza dek 1500 korumasi ile dolassin. Oradan inebilecek, bir daha bu bocek gibi ezdigi, tokatladigi, tekmelettirdigi, gazladigi, kimyasal ilaclar katilmis tazyikli sularla yaktigi, gozlerini cikardigi, evlatlarini oldurttugu analari yuhalattirdigi, isten cikartma tehditleriyle mitingine goturdugu halde calkisirken denetlemeye dahi layik bulmadigi madenlerde yuzlerce metre derine gomdugu bu alevi, sunni, kurt, Turk, cerkes, musevi, hristiyan, ateistten olusmus kozmopolit halkin, bu milletin evlatlarinin arasina karisma luksu bile yok onun...
Şehitlik yorumun hariç sana katılıyorum demiştim
Sanki bunları destekliyormuşum görunumu oluşturuyor benden alıntı yapman