• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman yazarı: AKP'ye oy verdiler helak oldular

saraylım savaşta şehit olan bir insanla kazada vs şehit olan insanın mertebesi aynı değildir.
en yüksek şehitlik derecesi savaşta Allah yolunda ölmektir.

mesela hamile bir kadın doğururken ölürse de şehittir ama işte mertebeleri farklı.:34: ha bu insanlara layıkıyla muamele yapmamaları onların şehitlik mertebesini etkilemez ya da şehit olmadıklarını göstermez.

Sehit olarak olenler de sorgusuz sualsiz cennete gideceklerine gore, o zaman hic cennet icin ugrasmaya degmez. Zaten insanlarin cogu bu bahsettiginiz binbir sebepten biri ile obur tarafa gidiyor... Bugun olenlerin cogu kanserden oluyor, kalpten oluyor. Caresiz hastaliktan olenler de sehit olup cennete gidermis Islam inancina gore... Eee... baska birsey kaldi mi?
Ne guzel, avunalim biz boyle... Hepimiz sehit adayiyiz gorunene gore...:27:

Sehit olarak olenler de sorgusuz sualsiz cennete gideceklerine gore, o zaman hic cennet icin ugrasmaya degmez. Zaten insanlarin cogu bu bahsettiginiz binbir sebepten biri ile obur tarafa gidiyor... Bugun olenlerin cogu kanserden oluyor, kalpten oluyor. Caresiz hastaliktan olenler de sehit olup cennete gidermis Islam inancina gore... Eee... baska birsey kaldi mi?

saraylım ben kanıtlara dayanmadan konuşmam biliyorsun.
avunmak işim değil. bildiğimi okudugumu söylerim. şehitlerin sorgusuz sualsiz cennete gireceğini kim söyledi?
peygamberler dahi suale çekilir kabirde. Allah yapmayın dediği şeyleri yaptıysak affedebilir,bilemem o kendi insiyatifinde ama kul hakkıyla kim ölmüşse onun hesabını mutlaka sorar.

Sehit olarak olenler de sorgusuz sualsiz cennete gideceklerine gore, o zaman hic cennet icin ugrasmaya degm
ez. Zaten insanlarin cogu bu bahsettiginiz binbir sebepten biri ile obur tarafa gidiyor... Bugun olenlerin cogu kanserden oluyor, kalpten oluyor. Caresiz hastaliktan olenler de sehit olup cennete gidermis Islam inancina gore... Eee... baska birsey kaldi mi?

Saraylım İslâma hadislere kurana inanmıyorsan neden bu kadar dert ediyorsun
İnanalara göre böyle
Allah sana mı soracak
Bu da rabbimizin bir lütfu
Biz şehid diyoruz ama inşallah ı da ekliyoruz
Bakalım bu kişi münafık mı ne orası allah a kalmış
Ha bu kişilere şehid dedik diye hakkını da arama demedik ki susturmak için araç olsun

Son düzenleme:
Anlarsanız bana da anlatın.:ssz: Ne alaka diye kendimi yiyorum burada.

osmanlı zamanında da padişah kendi kirli işlerini örtbas etmek için şeyhülislamı kullanırdı, bugünde diyanet kullanılıyor uzun uzun yazamayacağım özeti budur

bir konuyada Allah Din Peygamber karıştırmayın ya dün bi tane konu kapandı böyle artık yeter ya orda olenlerın belki cennet cehennem inancı yok nerden bılıyosunuz madenin muhtarımıydınız?:19::19::19:

Rengina mi? Nerde Rengina? Rengina filan yok burda... Hem ben sana sormustum onu... Neyse... Onemli degil.. Ben her turlu cevabimi verdim zaten.

ben nikimi değiştirdim ondan karışıklık oldu sanırım :1:

Sizin sehit kavraminiz bayagi genismis. Yolda yururken kafasina saksi dusenlere de sehit deniyor mu? Ne de olsa o da gorunmez kaza..:34:
Sizinle tartismaya girmicem neye inaniyorsaniz inancinizda özgürsünüz ben sadece kati suretle net konusmaniza cevap verdim biz bilemeyiz Allah bilir birakinda diger tarafta ne olacagina da bu tarafta olan bizi alakadar eden seylerle ilgilenelim
Neyse iyi geceler

avunmak işim değil. bildiğimi okudugumu söylerim. şehitlerin sorgusuz sualsiz cennete gireceğini kim söyledi?
peygamberler dahi suale çekilir kabirde. Allah yapmayın dediği şeyleri yaptıysak affedebilir,bilemem o kendi insiyatifinde ama kul hakkıyla kim ölmüşse onun hesabını mutlaka sorar.

Bir yerde okudum, Islam inancina gore sehitlik mertebesine ulasanlar cennete sorgusuz sualsiz girermis. Yoksa sehit olmanin ne esprisi var? Tabi siz nerdeyse herkesi o mertebeye layik buldugunuz icin sizinkiler cennetten muaf olabilir, birsey diyemem..

Bir yerde okudum, Islam inancina gore sehitlik mertebesine ulasanlar cennete sorgusuz sualsiz girermis. Yoksa sehit olmanin ne esprisi var? Tabi siz nerdeyse herkesi o mertebeye layik buldugunuz icin sizinkiler cennetten muaf olabilir, birsey diyemem..

saraylım ben herkes dediğin kimi cennete şehitliğe layık gördüm? olanı söylüyorum sana.
onu nerede okuduysan yanlış yazılmış kul hakkını en yüksek şehitlik mertebesi dahi kurtarmaz.

ya hep aynı kavga gürültü niye konular böyle saçma sapan uzuyor konu ile alakasız olarak :ssz:

saraylım ıslamda kımse sorgu sual edılmeden cennete gırmeyecek PEYGAMBERLER bılekı sehıt demek dırek cennete gıttı demek degılkı

osmanlı zamanında da padişah kendi kirli işlerini örtbas etmek için şeyhülislamı kullanırdı, bugünde diyanet kullanılıyor uzun uzun yazamayacağım özeti budur

osmanlıyı neden karıştırıyorsun. yanlarında mıydın. ecdadımız 7 cihana hakim oldu . pis işlerle mi yaptılar. bi dil uzatmadığınız bu kalmıştı. dilerim allah sorsun senden.

osmanlıyı neden karıştırıyorsun. yanlarında mıydın. ecdadımız 7 cihana hakim oldu . pis işlerle mi yaptılar. bi dil uzatmadığınız bu kalmıştı. dilerim allah sorsun senden.

allah senden soracağını soruyor ki evlat vermiyor!!!! dur şemsiyemi alayımm başıma kemik yağmasın!!!

Son düzenleme:
Bu yorumunu okuyunca Paygamber Efendimin kizi Hz. Fatimaya nasihati geldi.
"Kızım Baban peygamber diye ibadetlerini ihmal etme zira herkes hesaba cekilecektir."
Demesi geldi.

Back