• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman yazarı: AKP'ye oy verdiler helak oldular

allah senden soracağını soruyor ki evlat vermiyor!!!! dur şemsiyemi alayımm başıma kemik yağmasın!!!
lutfen soyledıgınız cumlelere dıkkat edın nasıl olura bı ınsanı cocugu olmadıgı ıcın hor goruru akısmen alay edersınız buna bel altndan vurmak denır nerden bılıyorsunuz evladı olmadıgını hem ALLAH bılır sebebını neden vermedıgını buduyada herkez bısekılde ımtıhan edılır sızemı dert evladının olmaması:47::47::47::47::47::47::47::47:

Bu seviyeyi kendine layık göruyorsan
Kimse Sana bişey anlatamaz:20:

3. kez yazıyorum artık yazmayacağım zira aynı kafadansınız... önce yazılana sonra verilen verilen tepkşye bakacaksınız!!!
Sen bedduayı normal görüyorsun yani??

allah senden soracağını soruyor ki evlat vermiyor!!!! dur şemsiyemi alayımm başıma kemik yağmasın!!!

pembenin zaten 3 tane cocugu yok muydu ya?ben mi yanlış hatırlıyorum
bu arada onunla aynı şekilde karsılık vermemişsiniz cok agır yazmıssınız

Son düzenleme:
3. kez yazıyorum artık yazmayacağım zira aynı kafadansınız... önce yazılana sonra verilen verilen tepkşye bakacaksınız!!!
Sen bedduayı normal görüyorsun yani??

Allah sana sorsun demenin bedeli bu iğrenç üslup olmamalıydı
Köpek demişsiniz bir nevi ama bunu geçtim allah evlat vermiyor ne demek

bedduaya hakikatle cevap vermek ne zamandır sorun oluyor???
Bu sizin yaptığınız beddua ya cevap vermek degil Allah'in sizi evlat vermemekle cezalandiriyor demeye geldi kusura bakmayin kimin basina ne geleceği belli olmaz belki sizi de baska şeylerle imtihan ediyirdur bunu bir sebebe baglamak doğru mu
Birde dedelerinize atalariniza dil uzatmayi kendinize yakiştiriyorsaniz size birsey diyemem buda sizin seviyenizi belli eder...
Biz osmanli torunuyuz....

Saraylım İslâma hadislere kurana inanmıyorsan neden bu kadar dert ediyorsun
İnanalara göre böyle
Allah sana mı soracak
Bu da rabbimizin bir lütfu
Biz şehid diyoruz ama inşallah ı da ekliyoruz
Bakalım bu kişi münafık mı ne orası allah a kalmış
Ha bu kişilere şehid dedik diye hakkını da arama demedik ki susturmak için araç olsun

Iyi o zaman... Sana gore sehit, bana gore kurban... Duzen kurbani... Koikusmuslugun kurbani... Iktidar yandaslari galebe calsin, bayram dugun yapsin... Onlara biresey olmadi.. Onlarin cani yanmaz... Onlarin canini bu hukumet yakmaz.. Bu hukumetin gucu isciye yeter, ameleye yeter, cocuklara yeter... Dua etsinler de bu hukumet sonsuza dek orada, en tepede, gucun en yuksek yerinde kalsin. Tepelerden asagiya beraber dustuklerinde de canlari yanmasin. Erdogan orada, Soma'da linc edilme korkusunu iliklerine dek yasadi. Saldirmasi ondandi. Sonsuza dek 1500 korumasi ile dolassin. Oradan inebilecek, bir daha bu bocek gibi ezdigi, tokatladigi, tekmelettirdigi, gazladigi, kimyasal ilaclar katilmis tazyikli sularla yaktigi, gozlerini cikardigi, evlatlarini oldurttugu analari yuhalattirdigi, isten cikartma tehditleriyle mitingine goturdugu halde calkisirken denetlemeye dahi layik bulmadigi madenlerde yuzlerce metre derine gomdugu bu alevi, sunni, kurt, Turk, cerkes, musevi, hristiyan, ateistten olusmus kozmopolit halkin, bu milletin evlatlarinin arasina karisma luksu bile yok onun...

Lütfen sizlerden rica ediyorum, bu ricayı ister müdüre sıfatımla, ister büyüğünüz sıfatımla kabul edin ve lütfen cevapsız bırakmayın, birbirinizle polemiğe girin, didişin, kavga edin ama beddua etmeyin.

Kusura bakmayın ama artık ayarınız o kadar kaçtı ki, beddualarınız bile sertleşti:50:

Ben evimde dahi bedduayı hoş karşılamıyorum, burası da evim sayılır, lütfen bedduadan Allah'a sığının.

konu can sıkıcı bi hal almış hiç bilgi sahibi olmadan din tartışılmış şehitlik tartışılmış :20::20::20:
artık her şeye gülen akepe kavgası denilmesi can sıkıcı oluyo
zaman gazetesi zaten gülen e ait böyle haber yapmaları çok normal bana göre
olayı herkes kendi açısından evirip çevirip türk halkına sunuyo
olanlarda somadaki 301 kişiye onun ailelerine ve gerei kalan masun insanlara oluyo

Lütfen sizlerden rica ediyorum, bu ricayı ister müdüre sıfatımla, ister büyüğünüz sıfatımla kabul edin ve lütfen cevapsız bırakmayın, birbirinizle polemiğe girin, didişin, kavga edin ama beddua etmeyin.

Kusura bakmayın ama artık ayarınız o kadar kaçtı ki, beddualarınız bile sertleşti:50:

Ben evimde dahi bedduayı hoş karşılamıyorum, burası da evim sayılır, lütfen bedduadan Allah'a sığının.

ya sorma müdür okudukça şok oluyorum bu nefret kin nedir yani, bi açık bulayım hemen lafımı sokayım bel altı çalışayım havasındalar :19:

Back