allah senden soracağını soruyor ki evlat vermiyor!!!! dur şemsiyemi alayımm başıma kemik yağmasın!!!
Bu nasıl bir üsluptur ya...
Bu seviyeyi kendine layık göruyorsan
allah senden soracağını soruyor ki evlat vermiyor!!!! dur şemsiyemi alayımm başıma kemik yağmasın!!!
Bu nasil bir yorumdur böyle. Allahin hikmetinden sual olunmaz Allah islah etsin sizi..
lutfen soyledıgınız cumlelere dıkkat edın nasıl olura bı ınsanı cocugu olmadıgı ıcın hor goruru akısmen alay edersınız buna bel altndan vurmak denır nerden bılıyorsunuz evladı olmadıgını hem ALLAH bılır sebebını neden vermedıgını buduyada herkez bısekılde ımtıhan edılır sızemı dert evladının olmaması
madem üslüba takılıyorsun, bana ne yazılmış ona bak ondan sonra yorumu yap!!!
Bu seviyeyi kendine layık göruyorsan
Kimse Sana bişey anlatamaz
Sizinle tartışmaya niyetim yok.Üstü kapalı it demişsiniz,çocuk sahibi olmak isteyen birinin neden olamadığını siz mi biliyorsunuz ?
3. kez yazıyorum artık yazmayacağım zira aynı kafadansınız... önce yazılana sonra verilen verilen tepkşye bakacaksınız!!!
Sen bedduayı normal görüyorsun yani??
bende sana onun cevabını verıyorum o zaman, allahta senden sorsun
Bu sizin yaptığınız beddua ya cevap vermek degil Allah'in sizi evlat vermemekle cezalandiriyor demeye geldi kusura bakmayin kimin basina ne geleceği belli olmaz belki sizi de baska şeylerle imtihan ediyirdur bunu bir sebebe baglamak doğru mubedduaya hakikatle cevap vermek ne zamandır sorun oluyor???
bende sana onun cevabını verıyorum o zaman, allahta senden sorsun
Saraylım İslâma hadislere kurana inanmıyorsan neden bu kadar dert ediyorsun
İnanalara göre böyle
Allah sana mı soracak
Bu da rabbimizin bir lütfu
Biz şehid diyoruz ama inşallah ı da ekliyoruz
Bakalım bu kişi münafık mı ne orası allah a kalmış
Ha bu kişilere şehid dedik diye hakkını da arama demedik ki susturmak için araç olsun
Lütfen sizlerden rica ediyorum, bu ricayı ister müdüre sıfatımla, ister büyüğünüz sıfatımla kabul edin ve lütfen cevapsız bırakmayın, birbirinizle polemiğe girin, didişin, kavga edin ama beddua etmeyin.
Kusura bakmayın ama artık ayarınız o kadar kaçtı ki, beddualarınız bile sertleşti
Ben evimde dahi bedduayı hoş karşılamıyorum, burası da evim sayılır, lütfen bedduadan Allah'a sığının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?