Zaman kaybisin

Yereyakın olandan korkacaksın derler Chori... Bırak elin marsık adamını... Zaman kaybıymış çok kızgınım! O senin için neymiş acaba? Yani hayır birde söylemenin binbir çeşit yolu varken nasıl bu kadar kırıcı olabilir... Ne sanıyor kendini? Ondan iyi bin tane erkek var nerden geliyor bu özgüven? Fazla değer vermek böyle sonuçlara yol açıyor işte. Bundan böyle önce kendine değer ver ve toparlan biran önce, inan bana bunun için üzülmene bile değmez. Bir tecrübeydi, yaşadın gördün.

O totoyu ben kaldirdim, kendi ellerimle yaptim
Okulun en pisirik en dikkat cekmeyen cocuguydu simdi bana laf carpar oldu hayir ilk baslarda hatta dun bile beni kirmamak icin 40 takla atiyodu dün birden bunu söyledi cok sasirdim sosyal medyadan cool cocugum ben elimi sallasam ellisi triplerine filan girdi allahin sapsali, sanki onu benden baska seven vardi varmiydi yoksa kiz
ay dusunmek istemiyorum onu, aynen dedigin gibi uzulmeye degmez, o bana bunlari soylerken hic uzulmedi ben onun icin üzülüp kafayi yiyorum düşünmekten

Bu arada cocuk sana ingilizce olarak ne dedi tam? Belki de o yanlis anlatmistir, sen yanlis anlamisindir.

KK'daki gözlemlerim sonucunda şunu belirtmek istiyorum;
Erkekler kadınları ne zaman değersiz hissettirirlerse kadınlar o zaman kör kütük aşık olduklarını zannediyorlar.
Açılan konulara bakıyorum geneli böyle.
Beni dövdü, bana küfretti, bana hakaret etti, kendime olan güvenimi kaybettim ama onu çok seviyorum unutamıyorum falan filan.
Yapmayın Allah aşkına. Nasıl sevmek bu? Şu dengesiz, kendini bi bok zanneden erkeklere bu kadar değer verip dışarı salmayın rica ediyorum!

nasıl yaaa

yalnız hakikaten çok doğru bir tespit olmuş..

yalnız hakikaten çok doğru bir tespit olmuş..
BDV'de fazlasıyla takılıyorum. Yeni açılan çoğu konuyu okuyorum. Bazılarına yorum yapıyorum bazılarına yapma gereği bile duymuyorum.
Çoğunda aynı şeyler var. Anlam veremiyorum. Bir insan kendini nasıl bu kadar değersizleştirir? Değersizleştireni sevebilir? Anında buz gibi olmaları gerekirken nasıl ya nasıl?
Neyse sakin ol Vesfa

Aynı fikirdeyim.
Hani evlileri bir yere kadar anlıyorum. Maddiyat,aile ilişkilerinin zayıflığı vs.
Ama şu gencecik kızlar kendilerine zerre kadar değer vermeyen adamlara ağlaşıyorlar ya aklım fikrim almıyor.
Şu erkeklere harcadıkları enerjiyi kendilerine geleceğe yatırım yapsalar erkekler hem de doğru düzgün erkekler peşlerinden koşacak haberleri yok.
Ben de sakin olmaya çalışıyorum,akıl vermeye çalışıyorum,üstüne de tersleniyorum.
Hadi Lale naş diyorum ben de...

ya sanırım özgüvenle ilgili
kızları çok özgüvensiz yetiştiriyorlar
gerçekten kendini seven değer veren o kadar az kız var ki
e karşıdaki de değersiz davrandıkça ben değerliyim diye kabul ettirmeye mi çalışıyoruz anlamadım ki...
çünkü içte bir özgüven olsa gerek duymayız böyle kanıtlamalara belki bilemedim.

chori bu arada çok üzüldüm gerçekten
ama hiçbi şey yazma bundan sonra okulda da görünce hiçbir tepki verme
farklı hiçbi şey yapma
sadece kendinle ilgilen
çünkü çok gülsen bana mutlu gözükmeye çalışıyor olur çok ağlasan benim için ağlıyor olur
işine bak bir gün gelip bir mutlaka o konuya dönecektir bir lafla bir sözle hareketle de olsa bence...
çok bilinen bir laf var ya her katil cinayet mahaline bir geri döner
onun gözü şu an sende yani

Aynen aynen. Objektif bakıp yorum yapıyorum "kıskanıyor, çok bilmiş" damgası yiyebiliyorum
Ama Vesfa umursar mı? Asla umrumda olmaz
Bende neyse o arkadaş

Bu arada şimdi aklıma takıldı. Bende mi Pro olsam napsam yaaa

Kesinlikle haklisiniz... ayni sey erkekler icin de gecerli...
Bi buhrandir yasiyorum, suan cok uzgunum ama gececeginden eminim, tesekkur ederim

Tamam ama neticede beni de ailem "sen şöyle iyisin böyle süpersin" diye yetiştirmedi yani.
Haklı olabilirsiniz tabi ama her ne olursa olsun insanın kendinden başka değerli kimsesi olmamalı bence.
Hayatın merkezinde kendisi olacak diğer herkes onun çevresinde olacak. Zarar vereni şutlayacak

aynen de öyle

Canim benIm tesekkur ederim, ben sana ozelden msj aticam simdi

Aaaa bir de bana "sen aşktan ne anlarsın" 'la gelenler de vardı.
Öyle be biz fotosentezle yaşıyoruz ne anlarız aşktan,sevmekten,sevişmekten...
Bu arada, Proluk iyidir ya.
Mutlaka olmalısın.
Bu KK benim için çok önemli bir platform,bir hatırası olsun istediydim,ilk kart alanlardan biriyimdir,sanırım. İyi günümde, kötü günümde, gözyaşımda, kahkahamda yıllardır hayatımda burası.
Cüzdanımda gördükçe gülümserim hala...

İnsanın bazen geçiş dönemleri olabiliyor tabiii.
Bazen bende yaşadığım olaylar karşısında ne yapacağımı bilemiyorum ama çabuk toparlanıp sakin sakin düşünebiliyorum.
Kimin ne dediği ne düşündüğü çokta önemli değil açıkçası. Eğer birilerine azcıkta olsa faydamız dokunuyorsa ne mutlu.
Çemkirmeye gerek yok bağyanlar
Ayrıca şu proluk işini düşüneyim bakalım. Belki bende bir gün kırmızılardan olur şirinleri görebilirim

Kızlar Merhaba,

Sizle bişi paylaşmak istiyorum çok canım sıkkın. Henüz ikinci defa görüştüğüm erkek arkadaşım beni sahilde yürürken ellerimi boynuna sardı, bırak dedim sonra sarıldım başımı omzuna yasladım. sonra birden beni havaya kaldırdı kucağına aldı ve kendi cinsel organı bana değdi( hissettim acaba bişi olur mu. içim içimi yiyor..

Kızlar sorum saçma olabilir ama istemediğim bişi yaptığı için kendimi berbat hissediyorum. kızıyorum. neden izin verdin diye ama bir anlık oldu. işe bile gitmedim. kafama çok taktım bu olayı...

Bunu neden heryere yazıyorsun yeter anladık zaten bi konu açmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…