- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 31
- Konu Sahibi anabelmontero
Bana Tam bi zaman kaybisin, artik sana harcayacak zamanim da enerjim de yok dedi
Cok canimi acitti bu cümle, sorsaniz sogumustum ondan başlamayan bu iliski burda bitse ne olurdu sanki? Zaten sogumusum cocuktan
Yav bu nasil erkek, bir erkek bukadar mi toy olur hic mi iliskilerden anlamaz (simdiye kadar hic sevgilisi olmamis yasi 22, hayir benimde simdiye kadar hic olmadi ama bir karsi cins neye kirilir neye ayar olur biliyorum az cok dagda yasamadim sonucta, ha bunu anlamak icin zaten sehirde yasamaya da gerek yok orasi ayri,neyse parantez ici cumlesi icin fazla uzun oldu) bukadar mi aileye düşkün olur, yok bu is olmaz diyodun chorichori zaten sogudum bu ne boyle olmaz olmaz bu is olamaz diyodun noldu, Gokhan ozen-oyle unutulmaz boyle unutulur dinliyodun noldu? bitse bu iliski, evet hic başlamamis olan bu iliski bitse uzulmem diyodun noldu?ben yoluma devam edeyim be ona mi kaldim diyodun noldu?
Kavga bile edemedik bitti gitti, sadece bu cümlesi kaldi aklimda moralim bozuldu
Icimi dokmek istedim kizlar, size de zamaninizi kaybettirdim galiba arkadas hakliydi napayim beni seven kaybettigi zamanin hesabini yapmasin, gülü seven dikenine katlansin
üzülme dahi .... defolmuş gitmişş ... sen de zamanını senle daha da değerli yapacak seninle sen ben değil biz olacak erkegine koşuyorsun şu an unutma ..
ona gidecegin bu yolda yıpratma kendni daha fazla :) o senin gercek aşkın olacak unuttmaaa .. mutluluklarrrr