Zaman kaybisin

Bana Tam bi zaman kaybisin, artik sana harcayacak zamanim da enerjim de yok dedi

Cok canimi acitti bu cümle, sorsaniz sogumustum ondan başlamayan bu iliski burda bitse ne olurdu sanki? Zaten sogumusum cocuktan

Yav bu nasil erkek, bir erkek bukadar mi toy olur hic mi iliskilerden anlamaz (simdiye kadar hic sevgilisi olmamis yasi 22, hayir benimde simdiye kadar hic olmadi ama bir karsi cins neye kirilir neye ayar olur biliyorum az cok dagda yasamadim sonucta, ha bunu anlamak icin zaten sehirde yasamaya da gerek yok orasi ayri,neyse parantez ici cumlesi icin fazla uzun oldu) bukadar mi aileye düşkün olur, yok bu is olmaz diyodun chorichori zaten sogudum bu ne boyle olmaz olmaz bu is olamaz diyodun noldu, Gokhan ozen-oyle unutulmaz boyle unutulur dinliyodun noldu? bitse bu iliski, evet hic başlamamis olan bu iliski bitse uzulmem diyodun noldu?ben yoluma devam edeyim be ona mi kaldim diyodun noldu?

Kavga bile edemedik bitti gitti, sadece bu cümlesi kaldi aklimda moralim bozuldu

Icimi dokmek istedim kizlar, size de zamaninizi kaybettirdim galiba arkadas hakliydi napayim beni seven kaybettigi zamanin hesabini yapmasin, gülü seven dikenine katlansin :KK1:

üzülme dahi .... defolmuş gitmişş ... sen de zamanını senle daha da değerli yapacak seninle sen ben değil biz olacak erkegine koşuyorsun şu an unutma ..

ona gidecegin bu yolda yıpratma kendni daha fazla :) o senin gercek aşkın olacak unuttmaaa .. mutluluklarrrr

Genelde böyle fevri davrananlar pişman oluyor merak etme bi kaç güne özler oda zaten hem ilk senle sevgili olmuş kolay kolay vazgeçmez:KK15:

Kiz sevgili bile olamadik, benim zaten niyetim bastan belliydi seviyodum oda tanimak istedigni soylemisti oyle konusmaya baslamistik, ama normal arkadas gibi de değildik hani flirt donemi oluyor sanirim ,tam ondaydik iste:cry: ben sogudum sanmıştım ama 1gun olmasina ragmen deli gibi ozledim suan:cry:

üzülme dahi .... defolmuş gitmişş ... sen de zamanını senle daha da değerli yapacak seninle sen ben değil biz olacak erkegine koşuyorsun şu an unutma ..

ona gidecegin bu yolda yıpratma kendni daha fazla :) o senin gercek aşkın olacak unuttmaaa .. mutluluklarrrr

Ya okadar iyi geldiki yorumunuz anlatamam, hele kirmizi yaptigim bölüm:KK36:
gerçekten bunlari duymaya ihtiyacim vardı, zaten sonu yoktu bu iliskinin bastan beri biliyodum bende hataki duygularimi paylastim onla, ailesi beni istemeyecekti mesela, yurtdisinda egitimine devam edecekti beni birakip sonra baska bi ulkede calisacakti ne bileyim benim icinde olamayacagim planlari vardı:cry:

Kiz sevgili bile olamadik, benim zaten niyetim bastan belliydi seviyodum oda tanimak istedigni soylemisti oyle konusmaya baslamistik, ama normal arkadas gibi de değildik hani flirt donemi oluyor sanirim ,tam ondaydik iste:cry: ben sogudum sanmıştım ama 1gun olmasina ragmen deli gibi ozledim suan:cry:
Durduk yere mi zaman kaybısın dedi çok mu trip attın acaba yani ne konuda anlaşamadınız orayı anlamadım:KK14:

Iste sorun o ben sogudugumu saniyodum ama aslinda o odun hali hosuma gitmis belkide.. ozluyorum suanda
Senin ki ozlemek değil alışkanlık haline gelmiş mesela hergün gorusuyordunuz en azından telde konusuyordunuz beraber vakit geçiriyordunuz şimdi bunlar olmayınca bişiler eksik gibi geliyor sizde bunu ozlemek sanıyorsunuz zamanla alisirsiniz yeni durumunuza

Durduk yere mi zaman kaybısın dedi çok mu trip attın acaba yani ne konuda anlaşamadınız orayı anlamadım:KK14:

Ya konu cok basit bi konuydu aslinda ama konu hicbizaman anlasamadigimiza yani birbirimize uygun olmadığımiza geldi, canim tam sebebi yazamiyorum desifre olmamak icin ama zaten tartismanin cikis noktasi basit bi seydi

Ya okadar iyi geldiki yorumunuz anlatamam, hele kirmizi yaptigim bölüm:KK36:
gerçekten bunlari duymaya ihtiyacim vardı, zaten sonu yoktu bu iliskinin bastan beri biliyodum bende hataki duygularimi paylastim onla, ailesi beni istemeyecekti mesela, yurtdisinda egitimine devam edecekti beni birakip sonra baska bi ulkede calisacakti ne bileyim benim icinde olamayacagim planlari vardı:cry:

kendini onun yüzünden değersiz hissetme sakın ...
biz kadınlar inan ki her durumda güçlü olmalıyz .. evet duyar duymaz yıkıldın ama geçti .. o bu dünyadaki tek insan değil .. hem iyi ki değil ..

değerini bilecek insan çıkacak karşına ve eger kendini boş yere üzmeye devamm edersen çok pişman olursun ne aptalmışım dersin ...

yolunu çizmek yeni başlangıclar yapmak bazen acı da olsa çok güzeldirrr ..

Hem çocuğu eleştiriyorsun, ana kuzusu, ilgisiz, kadın ruhundan anlamayan bir insan, çocuk daha filan diyorsun hem de hani unuturdum hani daha ilişki bile yoktu diyordun ne oldu diyorsun bunlar çok tezat şeyler unutamadığını sevdiğini söylüyorsun bu sözlerle iyi de bu çocukla bir ilişki bile başlamadıysa size dediği sözlere de üzülmemen lazım.

Senin ki ozlemek değil alışkanlık haline gelmiş mesela hergün gorusuyordunuz en azından telde konusuyordunuz beraber vakit geçiriyordunuz şimdi bunlar olmayınca bişiler eksik gibi geliyor sizde bunu ozlemek sanıyorsunuz zamanla alisirsiniz yeni durumunuza

Uzun suredir gormuyorum onu, telefondan konusuyoduk bu surede, en son final zamani görmüştum okul acilacak simdi tekrar görünce duygularimin depresmesinden korkuyorum:KK1:
tesekkur ederim yorumunuz icin

Ya konu cok basit bi konuydu aslinda ama konu hicbizaman anlasamadigimiza yani birbirimize uygun olmadığımiza geldi, canim tam sebebi yazamiyorum desifre olmamak icin ama zaten tartismanin cikis noktasi basit bi seydi
Ay o zaman boşver ama bence pişman olur hödükmüş zaten kendi kaybetmiş:63:

Hem çocuğu eleştiriyorsun, ana kuzusu, ilgisiz, kadın ruhundan anlamayan bir insan, çocuk daha filan diyorsun hem de hani unuturdum hani daha ilişki bile yoktu diyordun ne oldu diyorsun bunlar çok tezat şeyler unutamadığını sevdiğini söylüyorsun bu sözlerle iyi de bu çocukla bir ilişki bile başlamadıysa size dediği sözlere de üzülmemen lazım.

Merhaba, evet cok tezat bi durum herseyiyle biktirdi beni ama yinede beni ona çeken seyler var, ya da bir arkadas alismissindir dedi belkide alistigim icin boyle bilemiyorum...

kendini onun yüzünden değersiz hissetme sakın ...
biz kadınlar inan ki her durumda güçlü olmalıyz .. evet duyar duymaz yıkıldın ama geçti .. o bu dünyadaki tek insan değil .. hem iyi ki değil ..

değerini bilecek insan çıkacak karşına ve eger kendini boş yere üzmeye devamm edersen çok pişman olursun ne aptalmışım dersin ...

yolunu çizmek yeni başlangıclar yapmak bazen acı da olsa çok güzeldirrr ..

Ya siz nerden ciktiniz valla cok iyi geldi yorumlariniz:KK36::KK36:
gerçekten cok tesekkur ederim:KK68:
suan olay taze oldugu icin cok uzgunum ama dediginiz gibi olacak insallah, uzuldukce kafaya taktikca okuycam yazdiklarinizi:KK36:

Ya siz nerden ciktiniz valla cok iyi geldi yorumlariniz:KK36::KK36:
gerçekten cok tesekkur ederim:KK68:
suan olay taze oldugu icin cok uzgunum ama dediginiz gibi olacak insallah, uzuldukce kafaya taktikca okuycam yazdiklarinizi:KK36:

biliyo musun asında ben de çok agır duygusal buhranlar neyin yaşarım baazen ..

sonra bi dururm bu ne ya kim bu insan ...
benm kendmi üzmeme azck dahi olsa değersiz hissetmeme değer mii ..

öyle çook sevdm kiii işte şöyle iyiydi böle iyiydi laflarını bırakıp realist olmak lazııım duygusal şarkıların falan etkisine girmeyip bilincin aklın mantıgınla hareket edip yol vermek lazııımmm
.. kısacası nikdir etmek lazm .. :))

biliyo musun asında ben de çok agır duygusal buhranlar neyin yaşarım baazen ..

sonra bi dururm bu ne ya kim bu insan ...
benm kendmi üzmeme azck dahi olsa değersiz hissetmeme değer mii ..

öyle çook sevdm kiii işte şöyle iyiydi böle iyiydi laflarını bırakıp realist olmak lazııım duygusal şarkıların falan etkisine girmeyip bilincin aklın mantıgınla hareket edip yol vermek lazııımmm
.. kısacası nikdir etmek lazm .. :))

Butun buhranlarinizda ise yaradimi peki bu ickonusmalariniz:oops:

Mesela ben suan yazdiklarinizi dusunuyorum evet ya o kim ki bana bunlari yasatiyo, bulunmaz hint kumasi mi diye kendimi gaza getiriyorumEn Büyük KK ama yinede agzim bunlari soylerken biyandan onu düşünüyorum, yüzü, gülüp eglendigimiz zamanlar, onu yanimdan gecerken bile olsa görebilmek için ordan oraya kosmalarim o tatli heyecanlar geliyo aklima:oops:
ay cok zormus bu kendini surekli olarak gaza getirme:KK1:

Butun buhranlarinizda ise yaradimi peki bu ickonusmalariniz:oops:

Mesela ben suan yazdiklarinizi dusunuyorum evet ya o kim ki bana bunlari yasatiyo, bulunmaz hint kumasi mi diye kendimi gaza getiriyorumEn Büyük KK ama yinede agzim bunlari soylerken biyandan onu düşünüyorum, yüzü, gülüp eglendigimiz zamanlar, onu yanimdan gecerken bile olsa görebilmek için ordan oraya kosmalarim o tatli heyecanlar geliyo aklima:oops:
ay cok zormus bu kendini surekli olarak gaza getirme:KK1:

henüz olay cok yeni gülüm ondan ... yaraya hemen kabuk baglatmak da olmuyo zaten .. ama zaman geçtikçe işe yarayacak bu konuşmalarım :)

bütün buhranlar dersen evet hemen hemen. 3 yıllık sevglmn mesela çok iiii işime yarıyor

sadece babamın yaptklarına karşı işe yaramıyor

Ayy MissCherry valla güldürdün şu mutsuz halimde :-):KK68:
ya arkadaslarimda oyle diyo biliyomusun nezaman bu cocuk benim onu sevdigimi ogrendi bi degisti bi garip oldu totosu kalkti, cok deger verdim cunku:63:

gururumu kirdi bikere daha donusu olmaz bu isin ama yine de insallah pisman olur:110:

Aman yabanci bir herifi bile Turk erkegi kiamina getirdin ya, bravo :KK70::KK70::KK70:

Havasindan midir suyundan midir, su memlekete gelen erkekler tripcana bagliyor ?!

henüz olay cok yeni gülüm ondan ... yaraya hemen kabuk baglatmak da olmuyo zaten .. ama zaman geçtikçe işe yarayacak bu konuşmalarım :)

bütün buhranlar dersen evet hemen hemen. 3 yıllık sevglmn mesela çok iiii işime yarıyor

sadece babamın yaptklarına karşı işe yaramıyor

Sizin de aile hayatiniz pek parlak değil sanirim, benimde problemlerim var bazi iste buyuzden belki fazla anlamlar yükluyoruz ilsikilerimize ve cok seviyoruz:KK43:
Duruşunuzu cok sevdim ama, umarim sizinde hayatiniza sizi hakedecek insanlar girer ve babanızla olan problemleri cozersinzi allahin izniyle:KK15:

Aman yabanci bir herifi bile Turk erkegi kiamina getirdin ya, bravo :KK70::KK70::KK70:

Havasindan midir suyundan midir, su memlekete gelen erkekler tripcana bagliyor ?!

Ahahah hakkaten bak biraz öyle oldu:rolleyes::rolleyes:
Belki de artik dayanamadi bana hakli olabilir cocuk, zaten ben tripcan biseyim cok alinganim bazen neye alindigimi anlamiyodu 2 saat aciklama yapiyodum, yav açıklamali tripmi olur herseyin icine ediyoduEn Büyük KK son zamanlar tam anadolu erkegine dönüşüyorduki artik istifa etti galiba, bikti benden kara kurum kisa boylum:KK1:

X