- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
-
- Konu Sahibi anabelmontero
Anlamadım ben.
Soğuduysan nesini konuşacaz?
Bugün çok doluyum böyle şeyleri gördükçe daha da kötü oluyorum yaa
Üzülmeyin siz o üzülsün ileride anlar zamanını değil çok güzel anılarını kaybettiğini.
Canim ya tesekkur ederim, benzer seyleri yasadik sanirim, sen de uzulme ama
Beraber olmadığın adamın nesini özlüyorsun?Iste sorun o ben sogudugumu saniyodum ama aslinda o odun hali hosuma gitmis belkide.. ozluyorum suanda
Sen de döl israfısın kardeş, de o zaman.
Suç sende, bunca dalyan gibi boylu poslu adam varken o kara kuru, yerden bitme herife kendini adam sandırdın canımın içi. Sen ne bekliyordun ki?
Beraber olmadığın adamın nesini özlüyorsun?
Takıntı yapmış gibi duruyorsun, Karşıdan bakınca...
Biz hiçbir şey yaşamadık,bu gidişle de yaşayamayacağız.
Neden öyle dedi ki
pili bitmiş adamın demekki ilişki gtü yok afedersin.sorumluluk sabır hak getire onun bildiği kızlar sadece diskoda barda dans ettikleri olabilir gibi duruyor uzaktan.
Belki sinirle söylemiştir üzülme pişman olur bence kendi kaybeder hemTartisiyoduk o sirada, doldu demekki bana karsi tartisinca kustu içindekini
Olsa bile mutsuzluktu sonu, bosver bastan kurtuldun.
Belki sinirle söylemiştir üzülme pişman olur bence kendi kaybeder hem
Genelde böyle fevri davrananlar pişman oluyor merak etme bi kaç güne özler oda zaten hem ilk senle sevgili olmuş kolay kolay vazgeçmezYa insallah oyledir, insallah pisman olur bu lafindan sonra hic bisey olmamis gibi davranamam cok kirildim ya ama pisman olmasini istiyorum hayir hep onu guldurdum eglendirdim hatta o konusmak istedi her defasinda simdi birden bunu soyleyince şok oldum
ya cok tesekkur ederim canim cok iyisin valla