Zaman Kaybı

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.662
1.126
698
Ankara
Selam kk kadınları, aslında benim anlatacağım şey dertten sayılmaz ama içime dert oldu, paylaşacak pek bir arkadaşım da olmadığı için burada paylaşayım dedim. Bir derdim var bölümü en çok uğranan bölüm bir de, o yüzden buraya yazıyorum..

Geçen hafta okulda gezinirken gösterilecek tiyatrolara vesaire bakıyordum. Bir tanesi ilgimi çekti, gideyim dedim. Tiyatro da bu akşam saat sekizdeydi. Neyse bugün gittim. Gitmez olaydım.. Hayatımda bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. Hiç beğenmedim. İki saat zaman kaybı, bir de yollarda geçen süreyi düşünürsek.. Hayır aptallığa bak. Okul durumum çok sorunlu. O kadar uzattım ki artık girdiğim seneyi unutmak üzereyim neredeyse. Haftaya sınavların var, ne gidiyorsun tiyatroya miyatroya değil mi? Otur dersine çalış, son ümidin olan bu seneni de kaybetme. Hayır insan hesap eder, sonraki hafta sınavların var, dersler çok zor, zamanını alacak şeyler yapma, dersine çalış diye. Yok bizim aptal hanfendi hesapsız kitapsız gitti, iki saatini harcadı geldi. Ama bir de ne uğruna? Bari değseydi. Oyunu çok başarısız buldum ve inanılmaz derecede sıkıldım. Gece gece kafama takıldı, aptallığım beni gıcık etti iyi mi..

Buda size ders olmus suan sizin icin en onemli seyyyy dersleriniz oldugunu anlamis oldunuz basarilar bunuda takmayin calisin sinavlariniza

Yani ne bileyim.

Biraz yadirgadim konuyu. Tamam yani biraz ugrassak BDV konseptine oturtacagim, ama nice1985'in konusundan hemen sonra okudum diye mi oyle geldi bilmiyorum, bazen gercekten acilan konulara anlam veremiyorum

"Tiyatroya gitme sakin, ders calis" mi diyelim ne diyelim. Oyunu begenseydin zaman kaybi olmayacakti ama degil mi? Her zaman hayal kirikligina ugrama ihtimalin var. Bence tiyatro gibi guzel bir etkinlige ayirdigin zamana acima. Soylediklerine bakilirsa begenmedigin tiyatro oyunu sebebiyle kaybettigin 2 saatin yuzlerce kat fazlasini gercekten bosa harcamissin, onlari yapmasan yeter.

valla tiyatro kötü de olsa ortada bir emek var , ne kadar çalıştılar o oyuna allah bilir
siz beğenmemiş olabilirsiniz , ama beğenenler vardır . yani bunlar olacak şeyler can sıkmaya değer mi
evde otursan bu kezde belki nete takılarak vaktin boşa gidecekti , olanla ölene çare yok derler ..

Sınav haftası kafanızı boşaltmışsınız, 2 saat de olsa nefes almışsınız böyle düşünün. Olmuşa çare yok, niye tiyatroya gittim diye dövünmeyeceksiniz değil mi?

Ben de öğleden sonra sınava girip akşam da tiyatroya gittim kızkardeşim. Kim bilir belki aynı oyuna gitmişizdir baş harfini söylüyorum "S"
Asdf.

Son düzenleme:

Yo yo siz haklısınız, ben de zaten dedim ya dert değil benimki diye. Başka bir yere yazsam altına yazan olmazdı, forumun en işlek başlığı burada olduğu için buraya yazdım. Kim bilir belki de ben sadece sohbet arıyorum :)

Çok güzel demişsiniz. Teşekkür ederim..

O zaman ders çalışın burada yazacağımız zamanı ders çalışarak kullanın.
Yoksa o okul bitmeeeeez:)

bunları kadınlar yerine günlüğünüze yazaymışınız..
bizim için de zaman kaybı olmazdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…