- 22 Aralık 2011
- 1.574
- 1.647
- 358
- 41
- Konu Sahibi fataldanger
Burda daha çok zaman kaybediyorsunuz ders çalışın sınavlar haftaya. En kötü tiyatro bile kafa dağıtır Bişeycik olmaz farklı bakış açısı ile değerlendir birsey bulursun muhakkak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunları kadınlar yerine günlüğünüze yazaymışınız..
bizim için de zaman kaybı olmazdı..
Sonra yine bir konu oturup ders çalışmak yerine kk de konu açtım. Artık ilgili fakülte bölümünden öğrenci olarak emekli olmazsınız inşallah.
Hadi tiyatro olmadı da eve gelince çalış bari.
Anne olunca böyle oldum ben yaa. Bak şimdi kendimde annemi gördüm :)
Burda daha çok zaman kaybediyorsunuz ders çalışın sınavlar haftaya. En kötü tiyatro bile kafa dağıtır Bişeycik olmaz farklı bakış açısı ile değerlendir birsey bulursun muhakkak
Çok haklısınız.O zaman ders çalışın burada yazacağımız zamanı ders çalışarak kullanın.
Yoksa o okul bitmeeeeez:)
Yok yok baya anne modunda çıkışıyordum ki. Noluyor çikom kendine gel sende öğrenci oldun dedim. Zaten daha dün "anne şapkam nerde" diyen oğluma. Nerede bıraktıysan oradadır diyip. Noluyor bana diyip dona kaldım.hahahaha çok güzel laf sokuyorsunuz cidden:) bir estetik var, espirili buldum..
Yok yok baya anne modunda çıkışıyordum ki. Noluyor çikom kendine gel sende öğrenci oldun dedim. Zaten daha dün "anne şapkam nerde" diyen oğluma. Nerede bıraktıysan oradadır diyip. Noluyor bana diyip dona kaldım.
Sen yinede derslere asıl .
hadi allah zihin açıklığı versin![]()
sordum ama bende giriş tarıhını unutanlardanım yenı mezun oldum allah kurtarsın kardes ama dısarda daha zor bi hayat senı beklıyo bu gunlerın kıymetını bbılAhhhhhh, bunu sorma..![]()