s kedi, post: 40309857, member: 654389"]bu msj bana tepki mi
anlamadım.
Hayir
Başka işiniz yok mu sizin peki?1 hafta oturup ne cevap yazsam diye mi düşündünüz?çok komiksiniz gerçekten.
Ben kimseye sen suçlusun sen değilsin demedim;kızcağıza tarafsızca biraz kafası rahatlasın,her şeyi negatif düşünmesin diye yol göstermeye çalıştım;kocan seni sevmiyo,senle ilgilenmiyo,ondan sana hayır gelmez,durma hemen tekmeyi bas deseydim;daha 23 yaşında,zaten çaresizlik içinde perişan olmuş,eşinide seviyo;o zaman öyle söylüyordu yani,daha mı iyi olucaktı?
Ben burda ne sizi tanırım,ne başkasını,durup dururken çemkirmenin ne gereği varki,anlamadım.
Tecrübeyse,diğer yazdıklarımı da bi zahmet okusaydınız o zaman,tecrübe bendede varda;ben mutsuz oldum,sende mutsuz ol denmezki insana.O da benim asla kötü bi niyetim olmadığını anlamıştır zaten.Allah hakkında hayırlısını versin,ne diyeyim.[/QUOTE]
sen 1 hafta dusunurdun galiba bu cevabi verebilmek icin.. benim icin zor olmadi, cemkirmek bence ayrilmasini tavsiye eden insanlarin yorumlarina ithafen 'sen bakma onlara' demektir, yapilan yorumlari da ici bos gormektir..
evli olarak devam ederse mutsuz olacagini (anlattiklarina dayanarak) anladigimizdan, bu tavsiyeleri vermeyi uygun gorduk, sakincasi varsa da baskasini baglamaz.. yorumunu yapar ve dogru oldugunu dusundugun akli verirsin..
dip not: seni bsy yasamamakla suclamadik, yorumlayanlari hayati bilmemekle suclayan sensin..
hosca kal..[/QUOTE]
Siz fazlaca anlamlar yüklemişsiniz 'ablacım başkalarının gazına gelme' deyişimi bence.ben farkındaysanız,ki değilsiniz ne burdakiler ne yaşadılarki bilsinler dedim,ne burdakiler şöyle dedim,ne burdakiler böyle dedim..sadece ona itafen yazdım yazdıklarımı.
Tabiki içi boş değil;öyle olsa ben ya da bi başkası kalkar derdiki 'boş boş konuşuyolar'.sadece ayrıl ayrıl durma ayrıl denmesi,yine söylüyorum alelacele o an için çokta doğru bişey değil;yine üzerine bi düşünmesi,acele kararlar almaması,ne bileyim tanımıyorum yakından ama sonradan pişmanlık duymaması önemli değil mi sizcede,yani sonradan yaşadıklarını hesaba katmıyorum,ilk konuyu açtığı zamanlardan bahsediyorum.
Eşinizden ayrılmışta olsanız,bi evliliğin kolayca kurulmadığını biliyosunuzda;o ayrılık sürecininde,o karara varmanında ne kadar meşakkatli,zor,insanı üzen,kıran,yoran süreçler olduğunuda yaşamışsınızdır.hani belki tutar bi yeri,bi noktası vardır dedim.diyorlar ya hep herkes ikinci bi şansı hakeder diye.yoksa dayaktı,aldatılmaktı,kumardı,ağıza alınmayacak hakaretlerdi;bunların hepsine bende karşıyım.
Rica ediyorum farklı farklı anlamlar yüklemeyin yazdıklarıma.Benim birilerine sataşmaya niyetim olsaydı direkt kıza değil,ayşe sen fatma sen diye o kişilere yazardım zaten.
Girdiğime gireceğimede pişman oldum.