Zaman çabuk geçse hiç yaşanmamış gibi huzura kavuşsam..

çok teşekkür ederim. bugün abim götürdü bohçayı şok olmuşlar fenalaşmış annesi. yapıcak bişey yok demiş abim de biz 1 gün üzelelim onların hayatı biterdi her gün üzülürlerdi. beterinden korudu herkesi allah yolunuz açık olsun diyip teslim etmiş canım abim benim

kesinlikle iyi oluyo. en azından benim için yolun sonunu gösterdi.

bak cnm ben hepsine he dedim pismanım keske bastan senin yaptğını yapsaydım... bin pismanım. Gözümde kaldı... kaske abim de abilik yapsaydı seninki gibi

canım o benim allah eksik etmesin başımızdan. çok teşekkür ederim.

düğün salonunu erkek tarafımı tutuyor?
bilgi almak için soruyorum.biz farklı şehirlerdeyiz.bizim burda kına onların orda düğün olacak

kurtulmuşsun şükret arkadaşım.
adamda ki nasıl bir pintilik ben çözemedim pes diyorum..

kurtulmuşsun şükret arkadaşım.
adamda ki nasıl bir pintilik ben çözemedim pes diyorum..

Çok teşekkür ederim. Hala da bugün abime bohcayı verdiğinde düğün salonunu öyle istemiş böyle istemiş diyip durmuş. abim de şimdi kardeşimin ne kadar doğru karar verdiğini görüyorum. siz hala aynı dar görüştesiniz. oğlunuzun fikirleri kimden geliyo anladık sağolun demiş kalkmış canım abim benim

kesinlikle iyi oluyo. en azından benim için yolun sonunu gösterdi.
Sanki hepte babası olmayanlar böyle şeyleri yaşıyor gibime geliyor çevremdede bu böyle. Yetim olmak ne kötü iş. Bende yetimim. Benimde abim var bizdeki babamız abim . Bize gerçek anlamda babalık yapıyor ama yinede bi baba etmiyor

bu arada butun isimleri de açıklamış oldum keyiften

canım maalesef öyle. sırf babam yok diye herşeye iki kat özen gösterdim aman abime laf gelmesin ölmüş babama laf gelmesin diye. belki de tüm bunları saflık olarak gördüler.

canım maalesef öyle. sırf babam yok diye herşeye iki kat özen gösterdim aman abime laf gelmesin ölmüş babama laf gelmesin diye. belki de tüm bunları saflık olarak gördüler.
Hem saflık olarak gördüler hemde ezmeye çalıştılar . Bi baba gerçekten evin direği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…