Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım artık darısı başınaiyi günlerde kullan canım herşey çok güzel....
amin sağolhersey çok güzel olmuş maşşallah Allah bir ömür boyu yaşamayı nasip etsin![]()
:) teşekkür ederimçeyizinin hepside çok güzel güle güle kullan![]()
toplu resimde kendi evim canım. nişan ve isteme faslı biraz problemli olduğu için bohçaları hiç açtırmadım. eşimede bohçasını götürmedik zaten. hepsini çeyizle beraber aynı odaya serdim. düğünden bir hafta sonra mevlüt olacak evde. ozaman herkes görsün baksın diye böyle yaptım. diğer yerleride ekleyeceğim ama bazı eksiklikleri var. mutfagım aslında küçük ama çok fazla dolap ve raf yapmış ev sahibi. bende rahat rahat yerleştirdim.Maşallah cnm, harikaa diyorumm başkaa bişeyy diyemiyorummm
Herşeyin çok güzel ve özel ayrıntıyla almışsın herşeyinii bayıldım iyi günlerde kullan inş. Bu toplu oda resmi baba evinden sanırım bohça sermemi çeyiz sermemii ??
Çeyizinide kendi evine sermişsin sanırımm mutfağın büyük olmalıı eşyan çok geldii çünküü mutfağını ve evinin diğer kalanlarınıda acayip merak ettim, merakımızı gidermeni bekliyorummm![]()
hepsi cok güzel güle güle kullanmak nasip olsun insaallah..
çok güzeller canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş.
Bizde en kısa zamanda bu heyecanları yaşarız inşallah da bizde paylaşırız evimizin resimlerini
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.Aldıklarının hepsi çok şirin![]()
Çok Güzel Hepsi Allah İyi Günlerde Kullanmayı Nasip Etsinn![]()
evet canım aslında bir süredir ara verdim. işyeri sürekli mesai yapınca ders düzenim kalmamıştı. üstüne evlilik telaşı girdi. kısmetse düğünden sonra tekrar başlayacağım. eşimde çok seviyor. AŞK napalım...Güle güle kullan çeyizlerini
Hepsi güzel gözüküyorlar neyler dikkatimi çekti ney mi üflüyorsun?
Bayılırım da..
canım yengem hediye aldı. ama piyasada 100 civarı diye biliyorum.hepsi çok güzel mutlu günlerde kullan inşallah.
beko mikrodalganın fiyatı nedir ???