ZaHTeR'in çeyizi

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Fırsat bulmuşken çeyiz serdiğimiz odayı da göstereyim dedim. Henüz kayın validemin gönderdikleri yok. bayağı yastık ve yorgan yapmış . Biz düğünden sonra mevlüt okutacağız hem kuran okunmuş olacak hemde çeyiz ve bohçaları görmek istyen topluca baksın diye aklımıza böyle br fikir geldi.
$S6305655.webp odanın kapısına işaret koydum :66:

$S6305651.webp nişanlığım

$S6305622.webp bohçaya konulan saten gecelik takımı - eşimin pijaması - benim penye pijamam

$S6305625.webp bohçadaki makyaj malzemeleri

$S6305626.webp dantelli havlular

$S6305627.webp babannemin bize hatıra yaptığı patik ve çoraplar

$S6305628.webp bohçaya alınan çamaşırları english homedan aldığım keselere koydum

$S6305629.webp gelin arabamın kuzuları

$S6305630.webp eşimin bakım seti

$S6305631.webp bohçama alınan takım elbise- kayınvalidem eşarp almış bana kapalı olmadığım için şal gibi yaptım

$S6305632.webp iğne oyası şallarım

$S6305633.webp tülbentler ve nakış seccadelerim

$S6305636.webp kocamın evlenme teklifi ettiği kuzucuğum - iğne oyası mutfak havlularım - arkadaşımın kına örtüsü - trabzonda meşhur keşan

$S6305637.webp$S6305638.webp nişan çiçeğim

$S6305639.webp çeyizimin baş tacı KIZLARIM

$S6305640.webp Nişan ayakkabım - ev terliğim

$S6305641.webp kocacımın ayakkabısı - ev terliği

$S6305642.webp lasenza ev terliğim (parmak arası kullanışı hakkında hiç fikrim yok :1:)

$S6305643.webp yorganlar

$S6305644.webp battaniyeler

:nazar::nazar::nazar::nazar:Maşallah cnm, harikaa diyorumm başkaa bişeyy diyemiyorummm :69:
Herşeyin çok güzel ve özel ayrıntıyla almışsın herşeyinii bayıldım iyi günlerde kullan inş. Bu toplu oda resmi baba evinden sanırım bohça sermemi çeyiz sermemii ??
Çeyizinide kendi evine sermişsin sanırımm mutfağın büyük olmalıı eşyan çok geldii çünküü mutfağını ve evinin diğer kalanlarınıda acayip merak ettim, merakımızı gidermeni bekliyorummm:66:

iyi günlerde kullan canım herşey çok güzel....
sağol canım artık darısı başına
hersey çok güzel olmuş maşşallah Allah bir ömür boyu yaşamayı nasip etsin:61:
amin sağol
çeyizinin hepside çok güzel güle güle kullan :21::21:
:) teşekkür ederim
:nazar::nazar::nazar::nazar:Maşallah cnm, harikaa diyorumm başkaa bişeyy diyemiyorummm :69:
Herşeyin çok güzel ve özel ayrıntıyla almışsın herşeyinii bayıldım iyi günlerde kullan inş. Bu toplu oda resmi baba evinden sanırım bohça sermemi çeyiz sermemii ??
Çeyizinide kendi evine sermişsin sanırımm mutfağın büyük olmalıı eşyan çok geldii çünküü mutfağını ve evinin diğer kalanlarınıda acayip merak ettim, merakımızı gidermeni bekliyorummm:66:
toplu resimde kendi evim canım. nişan ve isteme faslı biraz problemli olduğu için bohçaları hiç açtırmadım. eşimede bohçasını götürmedik zaten. hepsini çeyizle beraber aynı odaya serdim. düğünden bir hafta sonra mevlüt olacak evde. ozaman herkes görsün baksın diye böyle yaptım. diğer yerleride ekleyeceğim ama bazı eksiklikleri var. mutfagım aslında küçük ama çok fazla dolap ve raf yapmış ev sahibi. bende rahat rahat yerleştirdim.

çok güzeller canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş.
Bizde en kısa zamanda bu heyecanları yaşarız inşallah da bizde paylaşırız evimizin resimlerini

hepsi cok güzel güle güle kullanmak nasip olsun insaallah..

:nazar:

çok güzeller canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş.
Bizde en kısa zamanda bu heyecanları yaşarız inşallah da bizde paylaşırız evimizin resimlerini

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.Aldıklarının hepsi çok şirin :66:

Çok Güzel Hepsi Allah İyi Günlerde Kullanmayı Nasip Etsinn :71:

hepimize teşekkür ederim. :1:

Güle güle kullan çeyizlerini:nazar:
Hepsi güzel gözüküyorlar neyler dikkatimi çekti ney mi üflüyorsun? :31:
Bayılırım da..:69:
evet canım aslında bir süredir ara verdim. işyeri sürekli mesai yapınca ders düzenim kalmamıştı. üstüne evlilik telaşı girdi. kısmetse düğünden sonra tekrar başlayacağım. eşimde çok seviyor. AŞK napalım...

hepsi çok güzel mutlu günlerde kullan inşallah.
beko mikrodalganın fiyatı nedir ???
canım yengem hediye aldı. ama piyasada 100 civarı diye biliyorum.

Cok güzel bir ceyiz topigi gercekten cok begendim :nazar:
Esyalari evin icinde görmek daha da bir heyecanlandiriyor insani acaba bende nasil olacak diye :17:
Sanirim sen coktan evlendin :)
Rabbim iyi günlerde kullanmayi nasip etsin insaAllah.
:nazar:

:nazar:canım herseyın sabırla alınmıs duzenlenmıs yerlestırılmıs mutlu yuvanızda hep mutlu olun :nazar: askla sağlıkla huzurla :16:

Back
X