ZaHTeR'in çeyizi

zahterciiim hepside çok güzel, ağız tadiyla kullanmayı nasip etsin rabbim... heleki yeşilli olmasına ayrıca bayıldım.. benimde mutfak eşyalarım yeşil yaaaa :52:

mutfak perdeni halını falanda yeşilli al, insanın içi açılıyor gerçekten,sen kahvaltı takımıyla başlamışsın yeşil şeyler almaya, ben 2tl lik bir plastik kapla başlamıştım :60::60::60:

canım benim güzel arkadaşım allahım ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin herşeyin çok güzel tatlımm

güle güle kullan cnm herşeyin çok güzel ahçılı olan rendelerimiz aynı:) herşey çok güzel

öncelikle hayirli olsun iyi günlerde kullan insaAllah :nazar:

hisardan takimlarini ne kadar aldin?

birde kahvalti takimi cok tatli onu ne kadara aldin?

trabzon cevzesi almissin memleketin trabzonmu yoksa seninde?

hayırlı uğurlu olsn canım maşallah ne güzel dizmişsin çok düzenli.. Rabbim güle güle oturmak nasip etsin... :71: :70:

maşallah tıka basa doldurmuşsunuz hepsini güle güle kullanın ağız tadıyla çok beğendim:46:
:) amin. alah daha güzellerini size nasip etsin.

güle güle çok ğüzelerr hepsi mutlukla kulann inş
teşekkür ederim.
canım benim güzel arkadaşım allahım ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin herşeyin çok güzel tatlımm
amin canımmmm inşallah . darısı başına desemmi sende yerleştirdin evini :)

güle güle kullan cnm herşeyin çok güzel ahçılı olan rendelerimiz aynı:) herşey çok güzel
:) sağol canım. seninkileride görürüz inşallah

güle güle kullan canım herşeyin çok güzel :)
sağol canım
öncelikle hayirli olsun iyi günlerde kullan insaAllah :nazar:

hisardan takimlarini ne kadar aldin?

birde kahvalti takimi cok tatli onu ne kadara aldin?

trabzon cevzesi almissin memleketin trabzonmu yoksa seninde?

evet trabzonluyum annem tatile gittiğinde yaptırmış. bir kişilik kahve yapılıyor onda.kocacımın biberli kahvesini yapmıştık istemeye geldiğinde. hisar takımlarımı kampanyalı aldım yemek takımı tencere seti çaydanlık cezve seti çatal bıçak takım düdüklü kahvaltı takımıda hediyesiydi 1290 dı yanlış hatırlamıyorsam. kahvaltı takımının normal fiyatı 250 demişti satıcı.

Hayırlı olsun evin ve çeyizlerin,hepsi çok güzel ve özenle yerleştirilmiş, Allah mutluluğunu daim etsin canım:34:
amin teşekkür ederim.

hayırlı uğurlu olsn canım maşallah ne güzel dizmişsin çok düzenli.. Rabbim güle güle oturmak nasip etsin... :71: :70:
insan kendi evi olunca özenle yapıyor herşeyini sağol canım

okadar guzel resımlemısısn ve acıklamsıısnkı benım gıbı hıc ceyızı olmayanlara rehber olacak.
butun odalarını ıns boyle resımlersın çok tskler.
Aldıklarına gelınce cok begendım ıı gunlerde kullan.hepsıde cok şık.cok guzellll
barsı basımıza:)

Hepsi Çok Güzel.. :nazar:
Rabbim Hayırlı GünlerdeKullanmayı Nasip Eylesinn..
İnşaAllahbizimde boyle çeyizimizi serdiğimiz günler gelir ...

okadar guzel resımlemısısn ve acıklamsıısnkı benım gıbı hıc ceyızı olmayanlara rehber olacak.
butun odalarını ıns boyle resımlersın çok tskler.
Aldıklarına gelınce cok begendım ıı gunlerde kullan.hepsıde cok şık.cok guzellll
barsı basımıza:)
tabiki çeker eklerim canım. özellikle yerleştiriken neyi nasıl koysam diye bayagı uğraştım. her elimi attığımda kolay alıyım diye ihtiyaç sırasına koydum. inşallah isteyen herkese yardımcı olabilmişimdir. allah daha güzellerini sana nasip eder inşallah.

Hepsi Çok Güzel.. :nazar:
Rabbim Hayırlı GünlerdeKullanmayı Nasip Eylesinn..
İnşaAllahbizimde boyle çeyizimizi serdiğimiz günler gelir ...

aminnnn. bende diyordum hiç banada sıra gelirmi diye. allah nasip etti. şükür. inşallah sende ö güzel günleri görürsün.

güle güle ağız tatlılığı ile kullan
teşekkür ederim

Back
X