Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zadig Voltaire parfümlerini bilenler burada toplansın
This is her kullanıyorum. Değişik güzel bir koku. İlk başta biraz keskin bir açılış yapıyor ama hemen kremsi bir kokuya dönüşüyor. Hafiften tatlı . Kalıcılığı orta seviyede.
Teşekkür ederim canım. Kremalı yorumları okudum ben de, ama tam olarak nasıl acaba pasta kreması gibi mi, kremşantiye mi benziyor. Açıkçası pasta gibi kokmak istemem ama çok da merak ediyorum. Her yerde de bulunmuyor ki.
Teşekkür ederim canım. Kremalı yorumları okudum ben de, ama tam olarak nasıl acaba pasta kreması gibi mi, kremşantiye mi benziyor. Açıkçası pasta gibi kokmak istemem ama çok da merak ediyorum. Her yerde de bulunmuyor ki.
Pamuk helva gibi kokmuyor. Şekerli bir koku asla değil. Sadece tatlı bir koku yani nasıl tarif etsek bilemedim ama şeker şeker kokmuyor tatlı notalar var içinde bunlar parfümü yumuşatmış. :)
Pamuk helva gibi kokmuyor. Şekerli bir koku asla değil. Sadece tatlı bir koku yani nasıl tarif etsek bilemedim ama şeker şeker kokmuyor tatlı notalar var içinde bunlar parfümü yumuşatmış. :)