Çok teşekkür ederim. klavyem iyidir. Yani tabi günlük konuşma dilinde çok hızlıyım ama değişik kelimelerde olabiliyor metinlerde o yüzden çalışıyorum zaten dün başladım yani :) Ama daha iyi yazabilmek için nasıl çalışmak gerekir ki bu konuyla alakalı bir bilginiz varmı acaba ?
rica ederim... Allah daha çok parmaklarınıza kuvvet versin.. hangi şehirdesiniz. bulunduğunuz şehirdeki adliye komisyonu bu uygulama sınavı ne şekilde yapıyor araştırın derim... ekranda mı oluyor metin yoksa monitör önünde kağıtta mı? çünkü kağıt olursa şayet önünüzde kağıda bakarak yazmak durumundasınız. burada önemlı olan klavyeye bakmamak. ekranda olursa metin, o zamanda da ekrana bakmak durumundasınız sürekli. önemli olan satır atlamamak arkadaşlar. bol bol kitap okuyun, okumanızı hızlandırın ki.. örneğin: ''Atatürk bu işi de başardı...'' yazan cümlede okuması vasat olan bir kişi sadece ''Atatürk bu....'' kısmını okuyup yazarken, okuması hızlı olan diğer kişi ''Atatürk bu işi de başardı...'' diye cümlenin tamamını okuyup, göze alıp sonra hızlıca bunu tuşlar.... bu önemli. tek kelime okuyup tek kelıme yazmayın. olabildiğince çok kelime okumaya bakın bir kere de. bu sınav sadece 3 dk. ya bakıyor.....
Halk eğitimin kursları oluyor. Onlara başla. Ben Mayısta başlıyorum. Aslında üniversite okuduysanız üniversitenizden de isteyebiliyorsanuz tabi bilgisayar dersi gördüyseniz. Ben hem üniversiteden alcm hem sertifika alcam sağlam olsn :)
arkadaşlr bana yardımcı olursanız çok sevinirim Ben Adalet 2. sınıfa geçtim yani hala mezun değilim fakat kpss iki yılda bir yapıldığı için ben önlisans olarak sınava girdim ve 76 puan aldım katipliğe başvurmak istiyorum çokda çalıştım ama bugün internette bazı sitelerde mezun olmadan yani önlisans diplomanı almadan başvuru yapamazsın dediler bunun doğruluk payı nedir lütfen bilen birileri yardım etsin boş yere 1 yılım giderse çok üzülürüm çalışma şevkim bile kalmadı... (
Ben becayiş arıyorum, zabıt katipliği ile alakalı bir konuda sizde becayiş arayan birinden bahsetmişsiniz herhalde. Hala düşünüyorsanız 0542 546 67 33 benim numaram, ab153879'da sicilim. İstediğiniz birinden ulaşabilirsiniz. Bursa 1. Aile Mahkemesi'ndeyim, sözleşmeliyim ve eşim İstanbulda. Bu şekilde gerçekten çok zor :)
Ben becayiş arıyorum, zabıt katipliği ile alakalı bir konuda sizde becayiş arayan birinden bahsetmişsiniz herhalde. Hala düşünüyorsanız 0542 546 67 33 benim numaram, ab153879'da sicilim. İstediğiniz birinden ulaşabilirsiniz. Bursa 1. Aile Mahkemesi'ndeyim, sözleşmeliyim ve eşim İstanbulda. Bu şekilde gerçekten çok zor :)
merhaba.evet çok zor tam 9 aydır ayrıyız eşimle... eşimin 1 yılı doldu ve tayin dilekçesini verdi ama bir de komisyonun topalnamasını bekeleyeceğiz çünkü 1 ay sonra topalanır denmiş.tayin olmazsa becayişe başvuracağız.ama eşimle konuşrum isteyen varsa size yne yardımcı olurum inşalalh... Allah yardımcımız olsun.