torpilin varsa herşeyi yapabilisin cnm maalesf puana ve sözlü bilgiye bakmıyorlar
benim kardeşim 90 puanla giremedi sözlüdende geçmişi
topilli bulan olu alııyor tatlım
bulabilirsen torpil bul hayrlıısı olsun hakknda
canım eşim katip benım sözlü sınav dediğin sey mülakat , ıste buraya nerden geldın
nası bı çalışma ortamı hayal edıosn benzerı sorular :)
sözleşmeli ile kadrolu arasıdna şöle bi fark var
eger asaletın tasdıklenmemiş ve kadrolu olmamıssan daha az maaş alıyorsun...mesaiye kal dedıkelrınde
kalamam deme gibi bi olayın yok bu ileride hala aynı ıse devam edebılmek acısından asalet tasdıklenen kadar
dayanman gereken bi durum....bu yanı arada cok fark yok normal memurun her hakkına sahıp olmuyosun
yanı sadece budur....Bir de eşim hep söyler kalemde bayan arkadasları genedle gec saate kadar bırakmıyoruz
bız kalıyoruz gerekırse diyo böylede kolaylıkalr olabılıyor ama tabıı kendınıze has özel bi işiniz olurda iş yerınde kalırısnzı o ayrı bı mesele
genelde yardımsever davranıldıgından bahsedıyo esım ama canım gene de ısnandır bilemem :).....sana sölim çok torpil dönüyo
eşimin klavyesı çok hızlıdır....yanı klavye sınavında en cok yaznalardna ılk 5 de idi alındı....ılk gırısınde yerleşti...sorun yasamadık
90 puanla giremedi mi :18: Ya aslında torpil var gibi de yinede torpile bırakmamak lazım. İnşallah hayrlısı olur.
Ay çok teşekkür ederim. Geçe kadar durmak sorun değil bulunduğum ilçenin adliyesi merkezde yakın yani. Mesai felan da sorun değil sadece girmek istiyorum. Benimde klavyem iyidir. Mayısın başında da bilgisayar kursuna başlıyorum hayırlısı bakalım. çok teşekkürler.
kpss de çok önemli tabıı ama en önemlisi klavye ve mülakatta kesınlıkle
kendınden emın bi davranış sergılemen gerekıyo :)
inşallah yerleşirsin canım :) bir de ne kadar bilgidsayar bılırsen bil bildiğine dair bir belge istiyorlar
onu da yazayım olmazsa olmaz bişe....
Teşekkür ederim. Sertifika alıcam zaten mayısta. Çok sağol.
rica ederım :) uamrım hakkında hayırlısı olur :)
bu konu benımde ılgı alanıma gırıyor takip edeceğim
peki nasıl basvuru yapılıyor neler gerekıyor nerden ogrenıyoruz alım ılanlarını...
ben evliyim ve bilgisayar diplomasını almam lazım nasıl yapcam bilmiyorum
gitmeden alabilir miyim acaba
alım ılanlarını adalet bakanlığı her senenin şubat ayında yayımlıyor.. memurlar.net adresınden takıp edebilirsiniz. her adliye komisyonu tarafından açılıyor. yani türkiye geneli bir alıma gidiliyor. ama merkezi atama ile değil açık alım bu, türkiye genelı diyince merkezi atama ile karışmasın... örneğin, aynı gün diyelım 11 şubat 2013 tarihinde antalya adliyesınde de adana adliyesinde de erzurum adliyesinde de bu alım oluyor... bulunduğunuz yerin, ya da tercihe göre istediğiniz şehirde başvurunuzu, adliyenin komisyon kalemine giderek yapabilirsiniz.
başvuru için şartlar, -ki bunlar olmazsa olmaz;
35 yaşını aşmamış olmak, 160 saatlik meb onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak, kpss (lise,önlisans,lisans düzeylerinde) minimum 70 taban puan almak, uygulama sınavında verilecek metne bağlı kalmak suretiyle yani anlam bütünlüğü bozulmayacka satır atlama gibi şeyler yapmayacaksınız, 3 dakıkada 90 kelıme yazmak.. şartlar bunlar.
f ya da q klavye kullanmak farketmiyor. f grubuna ya da q klavye kullanarak sınava gircekler grubuna dahil ediyorlar sizi ona göre sınava giriyorsunuz.
başka sorunuz varsa cevaplayabılırım.çalışmak isteyenlere program yollayabılırım.
kımyahatun verdıgın bılgıler ıcın tesekkur ederız basvurumuzu netten yaopıyoruz sanırım bırde hangı klavyeden sonawa gırmek ıstedıgımızı bız secebılıyormuyuz?
ben evliyim ve bilgisayar diplomasını almam lazım nasıl yapcam bilmiyorum
gitmeden alabilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?