Evet gerçekten benziyorlarmış Benim ki 5.sınıfa kadar Astronot olmak istiyordu. Okulda 2 defa yapılan Meslekler çalışmasına Astronot kıyafeti giyerek gitti :)onun yerine uzay , dinazorlar , bilim hakkında bilmediklerimizi bize öğreten bir oğlum var.
Inanirim, şu "kosabildigini dahi sanmiyorum" demissiniz ya, hemen hemen yeni nesilde mevcut :)Bırakın aktiviteleri babam arabasının kaputunu açıp onla ilgilenirken benden bir anahtar istese havalara uçardım...
Spor ile uğraşsın diye neler yapmıyorum ! basketbolu profesyonel olarak oynadım, basketbol oynarken babam derslerin etkileniyor dedi diye profesyonel basketbolu bıraktım.
Bu adam spor yapsın diye neler yapıyorum ama koşabildiğini dahi sanmıyorum
Inanirim, şu "kosabildigini dahi sanmiyorum" demissiniz ya, hemen hemen yeni nesilde mevcut :)
Esim de 71 li , fosur fosur tutturuyoreğitimle pek bir alakası yok ama bizim nesil (1971 doğumluyum) sigaradan soğutulamadık, bize cebine zarar dendi.
Oysa ne cebi sağlık elden gidiyor !
Evet oğlum sadece et üzerine besleniyor ama Cola'nın da tadını bilmiyor. Tek içtiği meyve suyu ...
iyi mi kötü mü bilemedim
Tam benim oğlanı yazacaktım pc oyun hastası diye ki vazgectim satranc da derece, 98 not ortalaması falan diyorsunuz, uzayayım ben buradan, gidelim gaffur
Esim de 71 li , fosur fosur tutturuyor
Oglan karsisina gecip baba yeter artik birak sunu kendini olduruyorsun diyor :)
Bak bu cola meselesi cok enteresan
Oglum 10 yasinda ve agzina cola koymamisti gecen aya kadar , gecen ay icmeye basladi cunku 2.5 yasindaki z kusagi kabusu kizim cola iciyor
Ve oglum isyan etri , bu ne adaletsizlik o iciyor ben icemiyorum deyip biz agzimizi acamadan bardaga doldurup icti , sonra da oh be dogdugumdan beri bu ani bekliyordum dedi
Z kusaginin son meyvalari hic soz dinlemiyor , yakinda karsimda sigara yakarsa ona bile sasirmayacagim o hale getirdi beni 30 ayda
Alpha kuşağı hımm
Abla notlar, başarılar bir halta yaramıyor aslında ana fikir bu !
Aynen..Ćok hızlılar notlar, başarılar..onlar bunlardan tatmin olmayacaklar.Abla notlar, başarılar bir halta yaramıyor aslında ana fikir bu !
Esim de 71 li , fosur fosur tutturuyor
Oglan karsisina gecip baba yeter artik birak sunu kendini olduruyorsun diyor :)
Bak bu cola meselesi cok enteresan
Oglum 10 yasinda ve agzina cola koymamisti gecen aya kadar , gecen ay icmeye basladi cunku 2.5 yasindaki z kusagi kabusu kizim cola iciyor
Ve oglum isyan etri , bu ne adaletsizlik o iciyor ben icemiyorum deyip biz agzimizi acamadan bardaga doldurup icti , sonra da oh be dogdugumdan beri bu ani bekliyordum dedi
Z kusaginin son meyvalari hic soz dinlemiyor , yakinda karsimda sigara yakarsa ona bile sasirmayacagim o hale getirdi beni 30 ayda
Orasi öyle, ama en azindan dersleri iyi, falanca spor da, muzikte resimde vs. başarılı dersiniz bizde o da yok.
Arkadaşım oğlu bu İnternet oyunları yüzünden üniversitenin 1 sınıfını bu yıl tekrarladı ders çalışmadı sürekli arkadaşlarıyla oyun oynadığı sonra aileler birleşip interneti iptal ettiler buna isyan edince ve babayla tartışınca baba onu evden kovdubende dedim satsak kaç para eder dedim satmam ki diyor.
karne hediyesi, LOL için paket satın aldık zira her haltı var.
Arkadaşları ile doğum günlerinde birbirlerine her biri 20 TL verip paket alıyorlarmış. Duyunca çıldırdım ama gidip karne hediyesi paket aldım.
bizim zamanımızda sanayiye verilirdi
kötü bir fikir : )
Söz konusu sağlıksa uyarmadan duramıyorum Kazen bey:)Tek içtiği meyve suyu ...
iyi mi kötü mü bilemedim