Yzdeki nokta halindeki ya bezesi yardm

lavinya29

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
250
11
45
slm kızlar yüzümde nokta halinde yağ bezeleri var sıkıyorum ama banamısın demiyor çaresi ni bilen CADIARZUvarmı

bendede aynı sorun var yanaklarımda cok cıktı.doktora sordum gecmez dedı kımyasal peelıng lazım yada roaccutan kullancaksın dedı.sımdı roaccutan kullanmaya basladım ama bende sıvılce sorunuda vardı.sımdı ılac onların hepsını dısarı kusturuyo o yag bezelerı tek tek sıvılceye donusdu ama gecıcekler inş. sabırla beklıyorum. aman ha sakın sıkma dagılıyo ve yerınde yenıden cıkıyo ıgrenc bısey. doktora danısın kesınlıkle beklemekle yada ılacla gecmıyo tabı eger benımkı kadar kotuyse mafoldumben yaglı yıyecekler yemeyın cekırdek ozellıkle.bıde makyaj malzemelerıde onemlı yaglı kozmetıklerden kacınnnn.cıldınız yaglıysa ona gore nemlendırıcı ve temızleyıcı kullanın bıde cok bol su için en azından daha fazla cıkmaz a.s.

eğer bir iki tane ise enjektör iğresi ile üzerlerini hafifce çizip sonra sıkarak içini çıkarabilirsin ama iğnenin sivri uc kısmı ile hemen küçüçük çizeceksin tam üzerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…