- 17 Ekim 2023
- 1.511
- 1.669
Tamam ama çok da panik sitres yapma kötü bişey değildir nohut kadar var miBen yine de göstereyim fırsat bulursam belki içimi rahatlatır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ama çok da panik sitres yapma kötü bişey değildir nohut kadar var miBen yine de göstereyim fırsat bulursam belki içimi rahatlatır.
Nohut kadar tam olarak boyutu.Tamam ama çok da panik sitres yapma kötü bişey değildir nohut kadar var mi
İlaçlarla geçti mi peki?Evet hafif oynuyordu
Panik yapma muayene ol sorun çıkmaz büyük ihtimal kardeşimin koltuk altı ve köprücük kemihinin yani da çıkıyor du sorun olmadı muayene olduNohut kadar tam olarak boyutu.
Sadece elle mi baktı canim yoksa ultrason flan tuttu mu? Bu arada teşekkür ederimPanik yapma muayene ol sorun çıkmaz büyük ihtimal kardeşimin koltuk altı ve köprücük kemihinin yani da çıkıyor du sorun olmadı muayene oldu
Ultrasonda baktırdı ama arada çıkıyormuşSadece elle mi baktı canim yoksa ultrason flan tuttu mu? Bu arada teşekkür ederim
AnladımUltrasonda baktırdı ama arada çıkıyormuş
HAyır geçmediİlaçlarla geçti mi peki?
Anladım ama seneler sonra geçer benim soldaki geçmişti.HAyır geçmedi
Doktora tekrar götürücem arayışdayım zaten iyi bi doktor bulursam şayetAnladım ama seneler sonra geçer benim soldaki geçmişti.
Götür belki farklı ilaç flan verirler canim.Doktora tekrar götürücem arayışdayım zaten iyi bi doktor bulursam şayet
Bana lenf gibi geldi anlattiklariniz. Hareketten kast edilen daha fazla hareket, aşağı yukarı kayması galiba.Ben hiç anlamam yani benim sormak istediğim aslında bu hareket ediyor felan deniyor ya ben onu anlamadım ben iki parmağımın arasına alabiliyorum ve hafif sağa sola parmaklarımla goturebiliyorum bu mu yani hareket ediyor demeleri?
Lenf kötü bir şey mi peki?Bana lenf gibi geldi anlattiklariniz. Hareketten kast edilen daha fazla hareket, aşağı yukarı kayması galiba.
Hayır ya ucu falan yoktu..İçinde bilye gibi bişeydi kaybolmuyordu..Ee ergen kafası annemlerde ılgılenmedıler bende ondan kurtulmak için böyle bir operasyon yapmıstım..Ama acısını hala hatırlıyorum ağlamıştım..Ucu varmiydi seninki nin?
.Hayır ya ucu falan yoktu..İçinde bilye gibi bişeydi kaybolmuyordu..Ee ergen kafası annemlerde ılgılenmedıler bende ondan kurtulmak için böyle bir operasyon yapmıstım..Ama acısını hala hatırlıyorum ağlamıştım..
Ay yapma ya çok kötü olmuş.QUOTE="Mutluluk810, post: 77890006, member: 408951"]
Hayır ya ucu falan yoktu..İçinde bilye gibi bişeydi kaybolmuyordu..Ee ergen kafası annemlerde ılgılenmedıler bende ondan kurtulmak için böyle bir operasyon yapmıstım..Ama acısını hala hatırlıyorum ağlamıştım..
Yok şişmedi kapandı gitti yaa..Sivilcenin devi gibi birseydi o bılye gibi olan seyde irindi zaten yarım saat surmustur temızlenmesıAy yapma ya çok kötü olmuş.
Sonra tekrardan şişmedi mi peki ?
Hayir enfeksiyon olunca da şişiyor ama doktora görünün.Lenf kötü bir şey mi peki?