• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüne lazer yaptırıpta çok iyi sonuç alanlar???

jeliyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
272
0
116
34
İstanbul
Arkadaşlar annem geçenlerde tüm vücut için lazere başladı.bende bıyık ve burun kılları için gittim.kadın bana gerekli olmadığını ve dahada çoğalabileceğini söyledi.sizcede öyle mi? memnun kalan yok mu ya yüz içiinn yorumlarınızı bekliorm :(:(

cnmm ben yüz için gidiyorum...çenemdekiler kalındı bayaaaaa 3 seasnımda tüy haline geldiii...ama yanak kısmımda ince olanlardan bi kaçı kalınlaştııı biras sonradan incelcekkk ama uzun seasn gitmem gerekecek..kalınlarr süper inceliyo...bıyık benim inceydii doktorda çok uzun sürede biter dedii...senn agda mantıgıyla yaptırcan 10-15 seasn belkide daha fazla sürer onu göze alıyosan cnm yaptırrr...ama doktorun gerek yok dediyse boşver:)

Arkadaşlar annem geçenlerde tüm vücut için lazere başladı.bende bıyık ve burun kılları için gittim.kadın bana gerekli olmadığını ve dahada çoğalabileceğini söyledi.sizcede öyle mi? memnun kalan yok mu ya yüz içiinn yorumlarınızı bekliorm :(:(

burun içine yapılıyor muymuş.. peki uygulattın mı ..bende yaptırayım eğer yapılıyorsa

ayy çok acır haaaaaaakannehir

ilahii kızlarr çok güldüm ya sırnaşık şey içine değil dışına canlarım böyle dik dik duruo sinirimi bozuyor burnumun üstünü hiç aldırmadm ama lazer yaptırsam dahada kalınlaşırmıı :uhm: ama bıyıklarımdan bıktık wallahi 3 günde bi uzarmı yaaa :kızgın:

cnmm ben yüz için gidiyorum...çenemdekiler kalındı bayaaaaa 3 seasnımda tüy haline geldiii...ama yanak kısmımda ince olanlardan bi kaçı kalınlaştııı biras sonradan incelcekkk ama uzun seasn gitmem gerekecek..kalınlarr süper inceliyo...bıyık benim inceydii doktorda çok uzun sürede biter dedii...senn agda mantıgıyla yaptırcan 10-15 seasn belkide daha fazla sürer onu göze alıyosan cnm yaptırrr...ama doktorun gerek yok dediyse boşver:)

canım annemde önceden gitmişti yüz için 12 seansa bitti ama kılları çok kalın ve beyaz tenliydii ama benim öyle değil esmerim o yzden başarılı olmaz diye korkuyorum laelaelaelaelae

cnmm ben baya bi esmerimmmm bana bile lazer yapılıyorsa herkese yapılr:):):):)ben burnumda yan taraflarına iki atış yaptırıyorum bi ikitane var diyee..zaten cnm bıyıkı yaparkennn burunun içine deilde o sinir eden kılları alıyorlar..bence sen burun içi diye ayrı yaptırıp boşuna para verme..bıyıgını yaparken burun içine dogru hafifte girin de..niye para veriyon anam boşuna:)

lazerde benim kıllarım azalacağına çoğaldı 5.10 kıl varken çenem boynuma kadar kıl oldu iğneliye başladım şimdi çok memnunum bir kaç seansa baya inceldi ve azaldı bence hiç lazer yaptırmayın iğneli kesin çözüm.

cnmm kişiden kişiye göre deişiyo bide lazer merkezinede baglı..mesela benim yüzümde çenemdekilerr sert kıldıı..boynumda yoktu iki üç tane vardıı.gırtlak denilen kısım varya ordada uzun ama ince kahve türyler vardı..oralarada yapyorlar valla iicene inceldi..o kalın iki üçtanede şuan inca hiç rahatsız etmio..sadece bi iki yerdeki ince kalınlaştıı ama geri incelcek onlarda..haaaa en öenmlisiii benim ilk önceee alex makinasıyla yaptılar çenemdeki sertler incelsin diye ama inceler kalınlaşmaya başladı...sonra diyot makinasına geçtim acaip memnunum..diyotla yaptırın kesinlikle..

önumuzdekı mayıs ayında bana 2 sene olacak lazere başlayalı. hala gidiyorum başıma sardım bı kez bu belayı ama sonum iğneli gibi duruyo

önumuzdekı mayıs ayında bana 2 sene olacak lazere başlayalı. hala gidiyorum başıma sardım bı kez bu belayı ama sonum iğneli gibi duruyo

cnmmm nsldı lazere başlamadan önceki halin..bideee iki sene diyince çok uzun geliyor ama toplamda 12 seasn oluyorrr...zatenn ben bunu göze alarak başladım doktor 7.seasnta istedigin gibi sonuç elde edersin ama ayva tüyleri gibi çok inceler kalır ondan sonraki süre içinde onlara gelmen gerekirr,ayva tüyleirndende kurtulmak istersen dedi..ben yaza kdr yaptırcam ve sonuca bakcammm..belkii diger seneee yani 3.senemde 4-5 ayda bi giderim...sonrada senede bikere gitcem..şimdilik öle planlıyorum belkide sonradan gitmeme gerek kalmas öle görünüooo:)

ben 16 seanstır gidiyorum sonuç iç acıcı değil. yuzumdekı tuyler ayva tuu gibi incce ama renkleri ayva tuyune göre hafif belrgindi

ben 16 seanstır gidiyorum sonuç iç acıcı değil. yuzumdekı tuyler ayva tuu gibi incce ama renkleri ayva tuyune göre hafif belrgindi

cnmm inan 3.seasnımda baya iyi sonuç aldım 4.seansıma gecen hafta gittim ama daha tam çıkmadı diye 10 gün erteledik.inan kısaltmıyorum bile okdr rahattım belli bile olmuuyor..sen baya gitişsin cnm..ben en fazla 12 seans giderim diyorumm:(:(

yüz bölgesi lazer için en geç cevap veren sorunlu bir bölgedir,bunu uygulama yaptırıcagınız merkezin sizi ön görüşmeye aldığında anlatması gerekiyordu,
yüz bölgesinde kalın ve siyah kıllanma yoksa lazer tavsiye etmeyiz,lazer ışığı deri altında 70-80 derece ısı oluşturduğu için kalın kıl etrafındaki ,ince kılların yapısını bozup çoğalma ,dağılma yada kalınlaşma yapmaktadır,bu bölgede dikkatli çalışmak uygun doz kullanmak hatta iğneli epilasyona uygunsa iğneliyle çalışmak en güzeli,
yüz bölgesi ortalama 12-15 seansı bulabilir,her seans arası 8 hafta kılsızlıktır,ayrıca her seansta %20 kıl kaybı olması gerekir,6 seans yapılan bir yüz % 70 kıl kaybı yaşar,buda 1 yıl demektir,bence 6-8 seans yaptırıp kalanı iğneliyle toplatmak daha doğru,
yüz bölgesinden gerçekten % 100 sonuç alanda gördüm,bu kişiler erkek sakalına sahip bayanlardı,

yüz bölgesi için sadece siyah olan yerleri aldırırken sorunsuz olan bölgeye atış gelmemesi için kapatılıp lazer ışınından korunmuş olunur..

kızlar ben çok memnun kaldım gittiğim yerden yüzümde hiç tüğ kalmadı ve yaklaşık 1 senedir gitmiyorum yüzümde hiç tüğ çıkmadıçok şükür bir arkadaşımız 16 seans demiş şarıdım kaldım:1shok:

kızlar ben çok memnun kaldım gittiğim yerden yüzümde hiç tüğ kalmadı ve yaklaşık 1 senedir gitmiyorum yüzümde hiç tüğ çıkmadıçok şükür bir arkadaşımız 16 seans demiş şarıdım kaldım:1shok:

16 seasn bencede fazla gibi..kişiden kişiye geişiyo sanırım..ben 3.seasnımdayım daha 6-7 de tamamen biter gibime geliyo bu gidişle..sen kaç seasnta bitirdin cnm

offffffffff ben ne yapacağım ya çok rahatsız ediyo. ankarada iyi bi iğneli epilasyon yapan bırını tanıyor muusunuz kızlar

Kızlar bende pko var o yüzden yüzümde vücudumda siyah siyah sert kıllar çıkıyor hele yüzümdekiler resmen sakaldı yaklaşık 1 sene önce lazer epilasyonla yüzümdeki kılları aldırdım. Kadın yüzdeki kılların tamamen geçmediğini ama incelltiğini söyledi daha sonradan iğneli epilasyon yaptırırsam kurtulursun hepsinden demişti. Bende bunu duyunca tek bir sefer yüz için gittim daha sonra geniş çene bölgesi için(çene ve boyun bölgesi) gittim 7-8 seans hala da gidicem herhalde çünkü kıllar gitti yerine tüy bastı resmen ama o sakallı halimden kurtulduğum için tüylere rağmen çok memnunum

Ben de yüz bölgesine 3 kez yaptırdım.Her seanstan sonra boyun kısmında özellikle kılların uzadığını ve birazda arttığını farkettim.Eskiye göre cılız oldular tabi ama şimdilik pek değişme olmadı.Bir de sivilce çıkmaya başladı cildimde.Lazerin, tam tersi bir etki gösterdiği yani sivilceyi azalttığı söyleniyor aslında.Aynı yan etki sizde de oldumu arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

Ben de yüz bölgesine 3 kez yaptırdım.Her seanstan sonra boyun kısmında özellikle kılların uzadığını ve birazda arttığını farkettim.Eskiye göre cılız oldular tabi ama şimdilik pek değişme olmadı.Bir de sivilce çıkmaya başladı cildimde.Lazerin, tam tersi bir etki gösterdiği yani sivilceyi azalttığı söyleniyor aslında.Aynı yan etki sizde de oldumu arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

cnm bende bitane bile sivilce çıkmadı valaa....sivilce çıkanıda görmedim lazerden sonra bence lazerden deilde başka bşyden olabilirrrr...

Back